Ezt érdemes tudni az automatikus redőnyrácsról

forrás: Prím Online, 2021. március 10. 10:46

A record MINIROLL egy olyan automatikus redőnyrács, amely bejárati ajtók, ablakok és átjárók esetében is képes a hatékony betörésvédelem biztosítására. Az acéllécekkel, RC2-es védelmi osztállyal, francia A2P szabvánnyal kialakított redőnyök könnyen telepíthetők, köszönhetően annak a ténynek, hogy a meghajtóegység a házba van integrálva.

Mi célra jó az automatikus redőnyrács?

 

Az automatikus redőnyrács az élet számos területén hasznos. A record MINIROLL terméke magánlakások, üzletek esetén is szóba jöhet. Mivel maximális szélessége 4 méter, magassága pedig akár 3 méter is lehet, így akár ipari alkalmazásra is megfelelő. Kis ablakfelületekre is felszerelhető, minimális szélessége 0,91 méter, míg a legkisebb magasság 0,7 méter.

 

A redőnyrács stabilitása a lécek lapos kialakításának köszönhető. Feltekert állapotban kompakt helyen, egy 25 x 25 cm-es konzolházban is könnyedén elfér.

 

Anyagát tekintve rendkívüli mértékben strapabíró, ellenáll a vandalizmusnak az anti-graffiti kezelésnek betudhatóan. Az ajtó felülete védőanyaggal kezelt, így mind a filctoll-, mind a szórófestéknyomok hatékonyan eltávolíthatók róla. Akár 50 alkalommal is le lehet tisztítani anélkül, hogy a védőanyag károsodást szenvedne. 


 

Mik a fő előnyei?

 

A bejáratok, ajtók kiegészítőjeként remekül funkcionál, legyen szó akár magánlakásról, irodáról vagy üzletről. Ott, ahol fennáll a veszélye betörési kísérleteknek, illetéktelen behatolásnak, érdemes acélredőnyben gondolkodni, mely fokozott ellenálló képességű.

 

Színvilágát tekintve többféle RAL színben érhető el porszórásos fényezéssel. Ez egy olyan technológia, ami biztosítja a bevonat tartósságát, ráadásul a környezetre kevésbé káros, mint például egy oldószeres festés. Az eljárás esztétikailag is tökéletes vizuális élményt nyújt, tizedmilliméteres pontossággal egyforma réteg alakítható ki így.

 

Telepítése egyszerű, a meghajtóegységet előszerelik. A konzol opcionálisan szerelhető akár belülre, akár kívülre, a megrendelő kívánságának megfelelően. Manuális vészüzem szintúgy szerelhető akár az ajtón belülre, akár azon kívülre is. A biztonsági fék integrálva van a rendszerbe.

 

A léc felülete

 

A szóban forgó record MINIROLL “Rubis” névre hallgató modellje olyan mikroperforált léceket tartalmaz, amik teret adnak a fény beáramlásának, és egyúttal a szellőzést is biztosítják a redőny zárt helyzete esetén is.

 

Ez a mikroperforációs megoldással lehetséges. A lécek kiterjedt felületen lyukacsosak, ám a repedéseket és deformációkat elkerülendő a zsanérok környékén teljes felületűek a lécek. Arra is lehetőség van, hogy a mikroperforáció egy logót vagy feliratot rajzoljon ki.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

A LED termékek széles tárháza

A LED világítás és annak eszközei egyre nagyobb figyelmet kapnak napjainkban, hiszen sokkal több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, mint a hagyományos társaik. 

2021. május 11. 16:43

Így lesz optimális otthonunkban a páratartalom

Az általunk belélegzett levegő minősége kulcsfontosságú a közérzetünk és egészségünk szempontjából. Ez különösen így van az otthonunkban, hiszen a napjaink java részét itt töltjük. Ide érkezünk haza egy fárasztó nap után, itt pihenjük ki hétköznapi rohanás fáradalmait.

2021. május 2. 17:00

Hogyan spóroljon időt és lepje meg családját egy finom háromfogásos ebéddel?

Manapság a rohanó és modern világunkban már nincs idő arra, hogy az ember órákat töltsön a konyhában annak érdekében, hogy többfogásos menüvel lepje meg családját vagy saját magát.

2021. május 1. 16:57

Hajformázás - micsoda séró!

A hajformázás kezdete a tinédzser korra nyúlik vissza. Általában akkor kerül elő minden hajformázók alfája és omegája, a zselé. Ez az időtlen klasszikus a Föld kamaszfiúinak jelentős részével találkozott. Megtestesítette a férfiak (fiúk) által elképzelt szexepilt, a stabilitást, a mozdíthatatlanság álmát ígérte.

2021. május 1. 16:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15