Végre egy helyen kezelhető az összes licensz a Zyxel új fejlesztésének köszönhetően

forrás: Prím Online, 2021. május 23. 16:21

Az otthoni és üzleti hálózat profi megoldásainak szakértője, a Zyxel Networks új platformja megkönnyíti a partnereik mindennapi licenszkezelését. A Circle innovatív módon biztosítja a vállalat és ügyfelei közötti átjárhatóságot, miközben gördülékeny megújítási és rugalmas fizetési lehetőségeket is kínál.

A Zyxel Networks már egy korábbi szolgáltatásában, a MyZyxelben is rendkívül rugalmas és valóban hasznos megoldásokat kínált. Ez a frissítés viszont lehetővé teszi a partnerek számára, hogy online regisztráljanak és aktiváljanak különböző eszközöket ügyfelek számára az ügyfeleik részére. 

 

Azok az ügyfelek is egyszerű megoldásra találnak a Circleben, akik a vásárlásaikat több körben, időben eltolva intézik. Korábban bonyolult volt a külön-külön vásárolt termékeket nyomon követni, azonban az új platform lehetővé teszi, hogy az összes eszközt és regisztrációt egy helyen tudják kezelni. 

 

Az online vásárlás lehetősége gyorsítja a projekteket

A Circle licenszkezelő platform legnagyobb előnye az online vásárlás, ugyanis ezen a felületen keresztül ezentúl az online bankkártyás fizetés is elérhető a licenszek kapcsán. Így egyből lehetséges az aktiválás. Habár továbbra is van mód disztribútorokon keresztül vásárolni, ez a megoldás pozitív kilátásokat ígér a sürgős projektmunkák esetében is.

 

 

Több szolgáltatás elérhető egy platformon belül

A Zyxel Networks felhőkezelő rendszere, a Nebula is helyet kapott a Circle platformjában. A két szolgáltatás összekapcsolásával az összes Zyxel termék kezelése megoldható akár távolról egy helyen. így a partnerek még közelebb kerülhetnek az ügyfeleik támogatásához. 

 

„A Circle segítségével minden egy helyen kezelhető. Sokkal könnyebb megszervezni és kezelni az ügyfelek Zyxel licenszmegújításait. Ezzel sok időt takarítunk meg partnereinknek.” – mondta Tresó Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette: „A licenszmegújítások kezelése általában egy olyan feladat, amelyet az ügyfelek megbízható partnereikre bíznak. Ez egy teljesen logikus lépés, és lehetővé teszi a viszonteladók vagy a menedzselt szolgáltatók számára, hogy folyamatosan értéknövelt szolgáltatásokat kínáljanak.”

 

A Circle jelenleg elérhető a Zyxel biztonsági eszközeinél és szolgáltatásainál, és további szolgáltatásokkal egészül ki a jövőben.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben – állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.

2024. július 22. 13:27

A mesterséges intelligenciával tuningolt névjegykártyák piaci robbanás előtt állnak

A vállalkozások közel 30 százaléka már most is a mesterséges intelligencia technológiáját használják a névjegykártyák készítéséhez, amelyben további 10 százalék növekedésre számítanak a 2032-ig – derül ki a Card in Move, hazai alapítású digitális névjegykártya gyártó cég összefoglalójából.  Az AI forradalmasítja a névjegykártyák világát, új szintre emelve a személyes és üzleti kapcsolatok ápolásának módját. Az AI-alapú tervezési megoldások a környezetkímélő szerepükön túl automatizálják a kapcsolatteremtés mögötti adminisztrációt, hiszen képesek egyből CRM rendszerbe importálni az újonnan megszerzett kontaktokat.

2024. július 22. 11:50

Az Optimus Solutions az első viszonteladói partner az ABB Value Provider programjában

Az isztanbuli székhelyű Optimus Solutions Teknoloji lett az első kiemelt viszonteladói partner („csatornapartner”), amely tanúsítványt szerzett az ABB Value Provider programjában, mind a KNX-, mind a fűtést, szellőzést és légkondicionálást átfogó épületgépészeti (HVAC) rendszerekre kiterjedő épületautomatizálás terén. A török rendszerintegrátor az intelligens épületek megoldásainak tervezésére, fejlesztésére és gyártására specializálódott.

2024. július 22. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59