Magyar márka ruhadarabjai a magabiztos magyar nőkre tervezve

forrás: Prím Online, 2021. július 1. 14:50

Talán már te is gondolkodtál azon, hogy vajon miért külföldi márkákkal vannak telis tele az üzletek, miközben tehetséges magyar tervezők is fantasztikus kollekciókat álmodnak meg, kifejezetten a magyar nőkre. Miért is fontos ez? Gondolj csak bele! Egy olyan kollekció, amelynek minden egyes darabját te magad ihletted! Érted már?

Livello di vita - stílus és elegancia

 

Hol vannak már azok az idők, amikor csak az számított jónak, ami külföldről való?! Íme itt egy tökéletes példa arra, hogy milyen meseszép kollekciók születnek itthon, Magyarországon is. A Livello di vita maga a stílus és elegancia, amely azért jött létre, hogy mi, nők megtaláljuk és megőrizzük az öltözködésben rejlő örömünket. 

 

Egy márka, amelyet mi magunk ihletünk és amely azoknak a nőknek - nekünk! - készült, akik magabiztosan állnak ebben a világban, céltudatosan törekedve céljaik felé. A határozott, ugyanakkor ízig-vérig nőies magyar nőknek, legyenek akármilyen életkorúak vagy akármilyen alkatúak.

 

A márka hitvallása, hogy a teltkarcsú nők számára is magas minőségű és csodálatos ruhákat kínáljon, nem véletlen, hogy a gömbölyded formáikra büszke hölgyek körében is rendkívül népszerű a Livello di vita.

 

A Livello di vita ugyanakkor maga a megújulás is, hiszen a legújabb trendek nyomán szezonról szezonra újjászülető darabjaival kényezteti lelkes vásárlóközönségét, hogy folyamatosan a legdivatosabb és legstílusosabb darabokkal frissíthessék ruhatárukat.

 

Állandóan megújuló termékkínálat

 

Az Ildi Divat Dunaharaszti is lépést tart az állandóan változó divattal, ennek megfelelően a Livello di vita termékkínálata is folyamatosan bővül a legfrissebb újdonságokkal. Legyen szó felsőkről, blúzokról vagy ingekről, blézerekről, kardigánokról, tunikákról vagy ruhákról, minőségi termékek várnak náluk. Kabátok és mellények, szoknyák és overálok és teljes szettek is várnak rád. Ne feledd, mindez neked készült, te voltál a múzsája és az egyéniségeddel, stílusoddal szétbogozhatatlanul összefonódva harmóniát és kivételes megjelenést sugároz majd.

 

Színkavalkád vagy elegáns egyszerűség, sportos elegancia vagy tengerészcsíkos nyári hangulat, esetleg egy kis púderes csipke - mindezt nyújtani tudja a felsők és tunikák választéka. Legyen akár munkanap az irodában vagy egy kellemes hétvégi program, biztosan megtalálod azt a blúzt vagy felsőt, amely tökéletesen passzol az alkalomhoz. A blézerekkel és szoknyákkal elegáns és üzleties magabiztos és vidám megjelenést varázsolhatsz magadnak, míg a kardigánokba öröm lesz belesimulni a fárasztó munkanap után. 

 

A ruhák között irodai, elegáns eseményre, például esküvőre is tökéletes, valamint a hétköznapokban is hordható sikkes darabok várnak. Az overálok garantáltan vidám hangulatba hoznak. A kabátokkal pedig már a hűvösebb nyárestékre és az őszre készülve csinos, de sportos, illetve kifejezetten elegáns darabokat is találsz, így tökéletes kiegészítői lehetnek a Livello di vita ruhatáradnak. 

 

Válaszd te is a magyar nőkre tervezett minőségi darabokat, és leld újra örömödet a vásárlásban!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elektromos autót csak szakértőtől!

Cipőt a cipőboltból, elektromos autót csak szakértőtől? Még szép! Sok előnye van annak, hogy valódi szakértőtől vásároljuk meg új kedvencünket. Számos dologban tud segíteni egy hozzáértő szakember. Valóban kényelmessé tudja tenni az új autónk beszerzését, és akár a későbbi szervizelését is. De nézzük is, hogy miért mondom ezt.

2021. november 16. 17:21

Szüreti mulatság – hagyományőrzés ősszel

A hagyományaink közül a szüret az, amely a történelem során szinte mindig többről szólt, mint a munkafolyamatról. Egy olyan hagyományőrzés ez ma, amely mindig az ünnepről és a szüreti mulatságról szólt.

2021. november 1. 17:18

Hogyan válassz megfelelő konyhabútort?

Végre belevágnál, hogy megvalósítsd álmaid konyháját, de elveszel a konyhabútorok rengetegében? Aggodalomra semmi ok, csupán néhány szempontot szükséges szem előtt tartanod a választás során. Nézzük meg, mire érdemes odafigyelned!

2021. november 1. 17:15

Így vásároljunk (használt) biciklit

Kerékpár beszerzése előtt a legtöbbünkben megfogalmazódik, hogy vajon használt vagy új biciklire tegyünk-e szert. Nyilvánvalóan mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is, a döntés meghozatala azonban sokszor nehéz.

2021. november 1. 17:11

Szállítani kell valamit? Ne feledkezz meg a megfelelő rögzítésről!

Költözöl? Alaposan bevásároltál? Esetleg leárazás volt valamelyik bútorüzletben? Akárhogy is, ha te fogod hazaszállítani a megvásárolt dolgokat, nem árt, ha tisztában vagy azzal, hogy hogyan teheted meg ezt biztonságosan. Főleg abban az esetben, ha a rakományod komolyabb súlyt képvisel.

2021. november 1. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

2021. december 8. 18:01

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45