Magyar márka ruhadarabjai a magabiztos magyar nőkre tervezve

forrás: Prím Online, 2021. július 1. 14:50

Talán már te is gondolkodtál azon, hogy vajon miért külföldi márkákkal vannak telis tele az üzletek, miközben tehetséges magyar tervezők is fantasztikus kollekciókat álmodnak meg, kifejezetten a magyar nőkre. Miért is fontos ez? Gondolj csak bele! Egy olyan kollekció, amelynek minden egyes darabját te magad ihletted! Érted már?

Livello di vita - stílus és elegancia

 

Hol vannak már azok az idők, amikor csak az számított jónak, ami külföldről való?! Íme itt egy tökéletes példa arra, hogy milyen meseszép kollekciók születnek itthon, Magyarországon is. A Livello di vita maga a stílus és elegancia, amely azért jött létre, hogy mi, nők megtaláljuk és megőrizzük az öltözködésben rejlő örömünket. 

 

Egy márka, amelyet mi magunk ihletünk és amely azoknak a nőknek - nekünk! - készült, akik magabiztosan állnak ebben a világban, céltudatosan törekedve céljaik felé. A határozott, ugyanakkor ízig-vérig nőies magyar nőknek, legyenek akármilyen életkorúak vagy akármilyen alkatúak.

 

A márka hitvallása, hogy a teltkarcsú nők számára is magas minőségű és csodálatos ruhákat kínáljon, nem véletlen, hogy a gömbölyded formáikra büszke hölgyek körében is rendkívül népszerű a Livello di vita.

 

A Livello di vita ugyanakkor maga a megújulás is, hiszen a legújabb trendek nyomán szezonról szezonra újjászülető darabjaival kényezteti lelkes vásárlóközönségét, hogy folyamatosan a legdivatosabb és legstílusosabb darabokkal frissíthessék ruhatárukat.

 

Állandóan megújuló termékkínálat

 

Az Ildi Divat Dunaharaszti is lépést tart az állandóan változó divattal, ennek megfelelően a Livello di vita termékkínálata is folyamatosan bővül a legfrissebb újdonságokkal. Legyen szó felsőkről, blúzokról vagy ingekről, blézerekről, kardigánokról, tunikákról vagy ruhákról, minőségi termékek várnak náluk. Kabátok és mellények, szoknyák és overálok és teljes szettek is várnak rád. Ne feledd, mindez neked készült, te voltál a múzsája és az egyéniségeddel, stílusoddal szétbogozhatatlanul összefonódva harmóniát és kivételes megjelenést sugároz majd.

 

Színkavalkád vagy elegáns egyszerűség, sportos elegancia vagy tengerészcsíkos nyári hangulat, esetleg egy kis púderes csipke - mindezt nyújtani tudja a felsők és tunikák választéka. Legyen akár munkanap az irodában vagy egy kellemes hétvégi program, biztosan megtalálod azt a blúzt vagy felsőt, amely tökéletesen passzol az alkalomhoz. A blézerekkel és szoknyákkal elegáns és üzleties magabiztos és vidám megjelenést varázsolhatsz magadnak, míg a kardigánokba öröm lesz belesimulni a fárasztó munkanap után. 

 

A ruhák között irodai, elegáns eseményre, például esküvőre is tökéletes, valamint a hétköznapokban is hordható sikkes darabok várnak. Az overálok garantáltan vidám hangulatba hoznak. A kabátokkal pedig már a hűvösebb nyárestékre és az őszre készülve csinos, de sportos, illetve kifejezetten elegáns darabokat is találsz, így tökéletes kiegészítői lehetnek a Livello di vita ruhatáradnak. 

 

Válaszd te is a magyar nőkre tervezett minőségi darabokat, és leld újra örömödet a vásárlásban!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar márka ruhadarabjai a magabiztos magyar nőkre tervezve

Talán már te is gondolkodtál azon, hogy vajon miért külföldi márkákkal vannak telis tele az üzletek, miközben tehetséges magyar tervezők is fantasztikus kollekciókat álmodnak meg, kifejezetten a magyar nőkre. Miért is fontos ez? Gondolj csak bele! Egy olyan kollekció, amelynek minden egyes darabját te magad ihletted! Érted már?

2021. július 1. 14:50

Kényelmes és elegáns overálok a nyári hőségre!

Biztosan minden nő ismeri azt az érzést, amikor rápillant az időjárás-előrejelzésre, és kétségbeesik a ruháját illetően. “Mit vegyek fel, hogy elegáns legyek, mégse legyen melegem a ruhámban?” Itt az ideje bevetni a klasszikus és divatos overálokat!

2021. július 1. 10:18

Ez vár rád a biológia érettségin!

Az érettségi a középiskola igazi mumusa, amiről már az első évben is sztoriznak a tanárok. Azonban nem kell megijedni, hiszen sokan túlélték már, és alapos felkészüléssel biztosan mosollyal az arcodon távozol a tanteremből!

2021. július 1. 10:14

Számoljunk le a szexuális zavarokkal!

Az emberek szexuális viselkedése összetett. Ennek bizonyos tényezői tudattalanok a mélyben, a gyermekkorunkban gyökereznek. Ugyanakkor a jól működő szexuális élet segít abban, hogy a párkapcsolatunk kiegyensúlyozott maradjon, ezért kiemelt jelentőséggel bír a szexuális problémák megoldása.

2021. július 1. 08:38

A szem biztonsága és védelme

A munkavédelem kritikus fontosságú szinte minden munkakörben, de a szükséges védelem és óvintézkedések között már jelentős különbségek vannak. Általánosságban azt lehet mondani, hogy ott a legfontosabb, ahol nehéz fizikai munkát végeznek, nehéz gépekkel vagy éppen veszélyes anyagokkal dolgoznak.

2021. július 1. 08:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53