A HONOR bejelentette a HONOR Magic3 szériát

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 13. 14:37

A HONOR nemzetközi technológiai márka bejelentette a HONOR Magic3 szériát. A csúcskategóriás készülék prémium technológiai megoldásokkal és lenyűgöző dizájnnal érkezik. A HONOR függetlenné válását követően a HONOR Magic3 széria a vállalat első termékcsaládja, amely a HONOR Magic3, a HONOR Magic 3 Pro és a HONOR Magic3 Pro+ készülékekből áll, és kivételes funkciókat biztosít lenyűgöző dizájnnal, mozifilmszerű videozással és semmihez sem fogható fotós képességekkel.

Az esemény alatt a HONOR megerősítette a folyamatos növekedésre irányuló terveit, valamint elkötelezettségét a kivételes ügyfélkiszolgálás és magas minőségű termékek iránt. Az új HONOR közel 10.000 munkavállalót foglalkoztat, akik az end-to-end működés teljes spektrumát lefedik. A HONOR rengeteget fektetett K+F tevékenységbe, mindezt négy kutatási és fejlesztési központján és több mint 100 laboratóriumán keresztül. Több mint 5.500 új szabadalmat nyújtott be, és újraépítette stratégiai együttműködéseit a világ vezető beszállítóival. A HONOR piaci részesedése 3%-kal 14,6%-ra nőtt Kínában mindössze három hónap alatt, megalapozva a márka céljait a nemzetközi sikerért.

 

„A HONOR Magic család mindig a HONOR leginnovatívabb ötleteit testesítette meg, és ez alól a HONOR Magic3 széria sem jelent kivételt" – mondta el George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk az iparági együttműködéseinkre, melyek hozzásegítettek egy minden szempontból különleges okostelefon megalkotásához. Mindemellett nagyra értékeljük kutatásfejlesztési csapatunk erőfeszítéseit, melynek köszönhetően újra bemutathatjuk a HONOR-t a nemzetközi piacon, méghozzá eddig még nem látott technológiai újdonságokkal.”

 

Prémium dizájn a magával ragadó élményért és magas fokú ellenállóképességért

A HONOR Magic3 széria 89°-os hajlított kijelzője és ultravékony kerete magával ragadó élményt nyújt. A 10 bites kijelző 1,07 milliárd színt jelenít meg és HDR10+ tanúsítvánnyal bír, ami élénkebb színeket és részletesebb képet biztosít.

 

A HONOR Magic3 Pro+ kialakításában is egyedülálló, köszönhető mindez a Super Curved Nano Crystal Shield és Nano Ceramic készülékháznak, ami kényelmes fogást és magasabb szintű ellenállást biztosít. A HONOR Magic3 széria IP68 szabvány szerint víz- és porálló, így védelmet biztosít a por ellen, és akár 1,5 méteres mély vízbe meríthető akár 30 percig. 

 

A HONOR Magic3 széria különleges kamerakialakítást kapott. A „The Eye of Muse” („a múzsa szeme”) nevet viselő dizájn a művészet és a technológia tökéletes elegyét szimbolizálja egy konkáv felületen, ami elegendő fényt biztosít a lencsének optimalizálva a teljesítményt, és kiváló minőségű fényképezési funkciókat kínálva. A HONOR Magic3 Pro+ egyedi hatszögletű kialakítása a hagyományos fényképezőgép redőnyzárának formavilágát idézi.

 

 

 

A fényképezés forradalmasítása: fejlett HONOR Image Engine és többkamerás „számításos fényképezés”

A HONOR Magic3 széria a HONOR saját fejlesztésű HONOR Image Engine-nel érkezik, ezzel a mobil fotózás egy új szintjét kínálva a felhasználók számára. Ez egy AI alapú fejlett rendszer, ami magas minőségű és ragyogó képeket biztosít. A HONOR Magic3 széria a kategóriájának legjobb többkamerás, „számításos fényképezésen” (computational photography) alapuló technológiáját hozza el. A HONOR Magic3 Pro+ pedig négyes kamerarendszerrel érkezik, ami egy 64 MP-es monokróm kamerából, egy 50 MP-es ultraszéles kamerából, egy 64 MP-es 126°-os ultraszéles kamerából és egy 64 MP-es periszkópos telefotó kamerából áll, így a felhasználók páratlan minőségben örökíthetik meg környezetüket, függetlenül a fotó témájától. 

 

Az 50 MP-es ultraszéles kamera 1/1,28 hüvelykes színszenzorral és Full Pixel Octa Phase Detection (PD) autofókusszal érkezik, így a mozgó tárgyak gyorsan és pontosan megörökíthetőek kivételes részletességgel és színhű, ragyogó árnyalatokkal. Az iparágban jelenleg a legmagasabb pixelfelbontás közé sorolt 64 MP-es periszkópos telefotó kamera 3,5-szörös optikai zoommal és akár 100-szoros digitális zoommal bír, így még távoli témák esetén is részletgazdag képeket kapunk. Az optikai képstabilizátornak (OIS) köszönhetően a felhasználók állvány nélkül is tiszta, éles képeket készíthetnek. A 64 MP-es 126°-os ultraszéles látószögű lencse 7P optikai zoommal a HONOR legmagasabb felbontású széles kamerája, ami minimális torzítás mellett biztosít szélesebb látószöget, így épületek, tájképek teljes egészében megörökíthetők vele. A makro esetében pedig akár 2,5 cm-re lévő tárgyakról is készíthetünk felvételt.

 

Okostelefon moziszerű videózással

A HONOR Magic3 széria az első okostelefon, ami IMAX Enhanced támogatással bír. Emellett AI filmes effektekkel készíthetünk professzionális szintű, színes felvételeket. A HONOR Magic3 széria Magic-Log és mozifilmekhez hasonló Level 3D LUT (Look up Table) képességekkel érkezik. A filmforgatásoknál gyakran használt log formátum lehetővé teszi a mozifilmszerű színtónusainak használatát, és látványos eredményt ad HDR tisztasággal. A mozifilmszerű 3D LUT mozifilm-minőségű színárnyalatokkal gazdagítja a felvételeket.

 

A HONOR Brian Mamahan hollywoodi színtechnikussal együttműködésben nyolc exkluzív LUT színbeállítást fejlesztett ki, melyek a klasszikus filmek hangulatát idézik, így a felhasználók a képpontosság és expozíció veszélyeztetése nélkül állíthatják be a színeket. A HONOR Magic3 széria AI technológiát használva ajánlást tesz a legjobb beállításra (LUT), így a tartalmak előállítói egy új szintre emelhetik alkotásaikat. A Magic3 széria 4K HDR videorögzítésre képes és három, többirányba néző mikrofonnal biztosít tiszta hangokat, így a kép- és hangminőség is mozifilmhez hasonló lesz.

 

Erőteljes processzor és továbbfejlesztett hardver a még jobb teljesítményért

A HONOR Magic3 széria az új Qualcomm Snapdragon 888 Plus mobil platformmal és mesterséges intelligencián alapuló megoldásokkal biztosítja a hatékonyságot és a kiemelkedő teljesítményt. A HONOR a gyártók (OEM) között elsőként mutat be olyan okostelefont, amit Snapdragon 888 Plus hajt. A Snapdragon 888-hoz képest az új platform kiemelkedőbb CPU és AI teljesítményt nyújt. A platform az AI számítási képességet akár 32TOPS-ra növeli, ezzel több mint 20%-kal nagyobb AI teljesítményt nyújt. 

 

A platformot az OS Turbo X mobil operációs rendszer teszi teljessé, ami először kerül olyan okostelefonra, amiben Snapdragon 8-os sorozat dolgozik. Alacsony késleltetési időt, Anti-Aging Engine-t, Smart Memory Engine-t biztosít, amik javítják a folyamatosságot és több alkalmazást tudnak futtatni a háttérben. A HONOR Magic3 széria GPU Turbo X grafikus gyorsító technológiával teszi még zavartalanabbá a játékélményt, optimalizálva az energiafogyasztást és javítva a teljesítményt. A hexagonális grafén szupravezető technológiával együtt csökkenti a telefon hőmérsékletét, így stabilabb és kiegyensúlyozottabb használatot biztosít. A HONOR saját fejlesztésű LINK Turbo X megoldásának köszönhetően egyszerre képes a wifit és a mobilinternetet is használni, amivel akár 6,1 Gbps letöltési sebességet tesz lehetővé, ami a jelenleg elérhető okostelefonok esetében a legnagyobb letöltési sebességet jelenti.

 

A HONOR Magic3 széria teljesítményét a HONOR iparági partnerei is elismerik. 

„A HONOR egy minden elemében innovatív technológiai vállalat – mondja Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója. „Ez a technológiai tudás adta a hátteret egy együttműködő, bizalomra épülő kapcsolat kialakításához a két vállalat között, és teszi lehetővé a Snapdragon 888 Plus-ban rejlő képességek kiaknázását a legjobb Android felhasználói élményért a HONOR Magic3 szériával.”

 

Ultrahosszú üzemidő és gyorstöltés

A HONOR Magic3 szériában 4.600 mAh-s akkumulátor található, így nem szükséges gyakran tölteni. Mindemellett támogatja a HONOR SuperCharge technológiát 66 W-on, vagy a SuperCharge Wireless technológiát 50 W-on. A Magic3 Pro és a Magic 3 Pro+ külső akkumulátorként is használható a Wireless Reverse Charge-nak köszönhetően.

 

Biztonság okos AI funkciókkal

A HONOR kiemelten kezeli az adatbiztonság témakörét. A HONOR Magic3 széria továbbfejlesztett biztonsági megoldásokkal érkezik, úgy, mint 3D ToF előlapi kamera a 3D Face ID képernyő-feloldásért. 

 

A HONOR Magic3 számos beállítás optimalizálásával támogatja a felhasználót a kikapcsolódásban, az utazásban és a munkavégzésben. Ebbe beletartozik a felhasználói élmény, a Smart Travel, biztonság és egyéb beállítások, hogy a felhasználók hatékonyan kezelhessék mindennapi ügyeiket.

 

Szín és elérhetőség

Az okostelefont a Magic Hour színei ihlették, amely a fotózás és videózás világában arról híres, hogy a legideálisabb napszak a felvételek készítéséhez. A HONOR Magic3 899 eurótól kapható, és golden hour valamint blue hour színekben lesz elérhető, amik szintetikus bőrből készülnek, a fekete és a fehér színváltozatok mellett. A HONOR Magic3 Pro 1099 eurótól lesz kapható, golden hour, fekete és fehér színekben érkezik, míg a HONOR Magic3 Pro+ ceramic black és ceramic white színben érkezik, és 1499 eurótól érhető el. 

 

A HONOR Magic3 széria először Kínában lesz elérhető. 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR 200 Pro és a HONOR 200 DXOMARK ezüst címkét értek el csúcsminőségű kamerateljesítményükkel

A HONOR büszkén jelenti be, hogy a HONOR 200 és a HONOR 200 Pro készülékek elnyerték a tekintélyes DXOMARK ezüst (“Silver”) címkét kiemelkedő kamerateljesítményükért. Ez az elismerés kihangsúlyozza a HONOR azon törekvését, hogy csúcsminőségű fotózási élményt nyújtson mindenki számára.

2024. július 17. 17:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59