A Zyxel kibővített Nebula portfóliója már az 5G kapcsolatot is támogatja

forrás: Prím Online, 2022. január 20. 09:49

A Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti.

Mivel a digitális integráció egyre fontosabbá válik minden vállalkozás számára, a közösségi, az e-kereskedelmi és a virtuális műveletek továbbra is prioritást élveznek a hagyományos modellekkel szemben. Ennek eredményeként a megbízható „mindig kapcsolatban lévő” csatlakozás a mindennapi üzleti élet elengedhetetlen részévé vált.

 

“Always-on” kapcsolat, ami gyors és egyszerűen konfigurálható

Az ügyfelek a Zyxel 5G/LTE routereivel élvezhetik a „mindig kapcsolatban lévő” csatlakozás munkahelyi előnyeit. Az üzleti hálózatok kiterjeszthetők, hogy olyan területeken is csatlakozást nyújtsanak, amelyeket a hagyományos internetes hálózatok nem tudnak elérni, így több lehetőség nyílik az ügyfelekkel való kapcsolattartásra.

Folyamatosan fejlődő WiFi biztonság, amivel nem kell külön foglalkozni

A Zyxel új, az iparágban elsőként kínált Connect and Protect (CNP) AP biztonsági szolgáltatása rugalmas megközelítést nyújt a biztonsághoz, amely közvetlenül alkalmazható a kiválasztott vezeték nélküli hozzáférési pontokra, a személyzet és az ügyfelek hozzáférésének támogatására.

 

A Connect and Protect alkalmazásával néhány egyszerű kattintással blokkolhatja a nemkívánatos webhelytartalmakat, megakadályozhatja az adatlopást és a biztonsági sérüléseket, az üzleti szempontból kritikus alkalmazások számára pedig priorizálhatja a sávszélességet.

 

„A Nebula 2016-os piacra lépése óta a termék fejlesztésének középpontjában álló vásárlói igényeknek megfelelően folytattuk a fejlesztést. Ezzel az iterációval a legmegfelelőbb megoldást és konzisztens hálózati élményt biztosítunk a világjárvány által súlyosan sújtott, és a legtöbb hálózati márka által figyelmen kívül hagyott kisvállalkozások számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztonságosan és megbízhatóan támogassuk és segítsük őket boldogulni digitális átalakulásukban” – mondta el Gordon Yang, a Zyxel Networks elnöke.

 

Átfogóbb termékválaszték

A legújabb Nebula termékcsalád egy erőteljes, mégis egyszerű központosított felügyeleti platformmal bővül, amely több mint 80 hálózati eszközt támogat. A hálózati csatlakozási hardverek ezen átfogó választéka lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egy sokkal személyre szabottabb megközelítést válasszanak, amely bármilyen igényhez megfelel.

 

A Nebula platform által támogatott legújabb termékek közé tartozik két újonnan hozzáadott WiFi6 vezeték nélküli hozzáférési pont (NWA90AX és WAX630S), két 5G router (Nebula NR7101 és Nebula NR5101), valamint egy 4G LTE router (Nebula LTE3301-PLUS).

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01