Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

forrás: Prím Online, 2024. április 22. 17:50

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

 

 

A Graphic Pro U3 terméksorozat három modellt mutat be: két 27 hüvelykes (68,6 cm) kijelzőt, a Q27U3CV modellt QHD felbontással, az U27U3CV modellt 4K UHD felbontással, valamint a nagyobb, 31,5 hüvelykes (80 cm) U32U3CV modellt 4K UHD felbontással.

A Graphic Pro U3 sorozattal határtalan az alkotás, az inspiráció és a képzelet.

 

„Az AOC-nál megértjük, hogy a kreatív szakembereknek a legjobb eszközökre van szükségük ahhoz, hogy elképzeléseiket életre keltsék” – mondja Artem Khomenko, Head of Product Management, AOC. „Új fejezetet kezdünk az AOC hagyományaiban. Az új Graphic Pro U3 sorozatunk a kijelzőtechnológiák terén szerzett szakértelmünk és a kiváló minőségű, nagy teljesítményű monitorok nyújtása iránti elkötelezettségünk eredménye, amelyek lehetővé teszik az alkotók számára mesterségük határainak kitolását. A kivételes színpontossággal, a Calman Ready hardveres kalibrációval, a sokoldalú USB-C csatlakoztathatósággal és a karcsú dizájnnal az új Graphic Pro monitorok tökéletes eszközöket biztosítanak a tartalomkészítők és a tervezők számára."

 

 

Kiváló színhűség és hardveres kalibráció a Calman Ready segítségével

 

A Graphic Pro U3 sorozat DeltaE < 2 értékével lenyűgöző színhűséggel büszkélkedhet, amely biztosítja minden árnyalat precíz visszaadását. A 98%-os DCI-P3 színtér-lefedettséggel ezek a monitorok olyan széles színskálát kínálnak, amely valóban életre kelti a képi anyagot.

 

A Graphic Pro U3 sorozat fénypontja a Calman Ready minősítés, amely lehetővé teszi a közvetlen kommunikációt a Portrait Displays Calman színkalibrációs szoftverével. A monitorok a Calman szoftverrel kihasználhatják az automatikus kalibrációs képességeket (AutoCal), így a monitor egyszerű, pontos és gyors kalibrálása tökéletes színpontosságot tesz lehetővé. Ez a kalibrálás a legjobb képteljesítmény érdekében lehetővé teszi skálázási szinten a RGB-triplet vezérlést és az 1D/3D-LUT profilozást. Az egyéni ICC-profilokkal szemben, amelyek csak képbeállítást végeznek, az 1D/3D LUT (look-up table) megoldás előnye a hardveres szintű közvetlen kijelző-kalibrálás, amely jelentős mértékben javítja a színpontosságot.

Mindössze egyetlen kábelre van szükség.

 

Sokoldalú csatlakoztathatóság és nagy teljesítményű funkciók

 

A kreatív munkafolyamatokban, ahol gyakran használnak grafikus táblagépeket, kártyaolvasókat, gyors külső meghajtókat és egyéb perifériákat, az AOC tisztában van a zökkenőmentes csatlakoztathatóság fontosságával. A Graphic Pro U3 sorozat számos porttal rendelkezik, köztük HDMI 1.4/2.0 és DisplayPort 1.4 portokkal, valamint sokoldalú USB-C elosztót tartalmaz RJ-45 bemenettel. Az USB-C elosztó (10 Gbps sávszélességű USB 3.2 Gen2-vel) tartalmaz egy USB-C upstream portot, amely a képernyő kibővítéséhez támogatja a DisplayPort Alt módot, 96 W Power Delivery tápellátást, az Ethernet pass-through funkciót, valamint egy második USB-C downstream port 15 W tápellátással lehetővé teszi további eszközök csatlakoztatását. Végezetül további perifériák csatlakoztatásához 4 USB-A port teszi teljessé az elosztót. Az USB-C-n keresztül akár 96 W teljesítmény biztosításával az alkotók egyszerre tölthetik fel laptopjaikat, miközben adatokat továbbíthatnak és tartalmakat jeleníthetnek meg. 

 

Az U27U3CV és az U32U3CV egy harmadik USB-C downstream porttal is rendelkezik a KVM-kapcsolójukhoz, így az USB elosztójukhoz csatlakoztatott billentyűzet és egér oda-vissza kapcsolható a monitor két különböző USB-C portjához csatlakoztatott PC-k között.

 

A Q27U3CV modell még DisplayPort kimenettel is rendelkezik, és támogatja a DisplayPort HBR3 nagy sávszélességét, így ezzel több monitor kábelzűrzavar nélkül is láncolatba kapcsolható.

Minden modell elegáns, modern dizájnnal rendelkezik, amely elnyerte a rangos Red Dot Design Award 2023 díjat.

 

Merész, bátor dizájn

 

A kreatív szakemberek számára inspiráló egy olyan kijelző, amelyre élmény ránézni. Minden modell elegáns, modern dizájnnal rendelkezik, amely elnyerte a rangos Red Dot Design Award 2023 díjat, így bármely kreatív munkaterület stílusos kiegészítője lehet. A 150 mm magasságban állítható lábazattal és széles körű döntési, billentési és forgatási beállításokkal rendelkező modellek készen állnak arra, hogy a felhasználók megtalálják a legkényelmesebb és legegészségesebb pozíciót. Minden modellhez újrahasznosítható zöld csomagolás tartozik, benne papírpárnával, így a Graphic Pro U3 megfelel a legújabb környezetvédelmi előírásoknak.

 

A Graphic Pro U3 sorozat három modellt indít útjára, amelyek mindegyike Calman Ready tanúsítvánnyal rendelkezik:

Q27U3CV: 27 hüvelykes IPS panel QHD (2560x1440) felbontással, 60/75 Hz képfrissítési sebességgel és VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal. 1x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.4 bemenet, 1x DisplayPort 1.4 kimenet, 1x RJ-45, 2x USB-C (1 fel, 1 le irányú) és 4x USB-A port javítja a sokoldalúságot. 2x 3 W hangszóróval felszerelve.

U27U3CV: 27 hüvelykes Nano-IPS panel 4K UHD (3840x2160) felbontással, 60 Hz képfrissítési sebességgel és VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal. Többmonitoros elrendezéseknél a nagyobb fókusz érdekében 4 oldalon keret nélküli kialakítással rendelkezik. 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 fel, 2 le irányú) és 4x USB-A port, valamint KVM-kapcsoló javítja a sokoldalúságot. 2x 3 W hangszóróval felszerelve.

U32U3CV: 31,5 hüvelykes Nano-IPS panel 4K UHD (3840x2160) felbontással, 60 Hz képfrissítési sebességgel és VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal. 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 fel, 2 le irányú) és 4x USB-A port, valamint KVM-kapcsoló javítja a sokoldalúságot. 2x 3 W hangszóróval felszerelve.

 

 

Árak és elérhetőség

 

Az AOC Graphic Pro U3 sorozat 2024 júliusától lesz megvásárolható a következő ajánlott fogyasztói árakon:

Q27U3CV: 349€

U27U3CV: 469€

U32U3CV: 589€

Kulcsszavak: AOC monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59