Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

forrás: Prím Online, 2024. április 28. 15:43

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

 

Átfogó tisztítókészlet

 

A vezeték nélküli fülhallgatók, mint például az Apple Airpods, használata során sokaknak okozhat nehézséget azok megfelelő tisztítása. Előfordulhat az is, hogy a felhasználók megfelelő tisztítóeszközök hiányában csak nagyobb kárt okoznak eszközeikben. A Sandberg erre kínál megoldást legújabb tisztítókészletével, amit kifejezetten az Apple Airpods terméksorozathoz terveztek, és mindent tartalmaz, ami a fülhallgatók és azok tokjainak biztonságos, valamint hatékony tisztításához szükséges.

 

 

A készlet egy kis hegyes tollból, két különböző keféből, valamint a tollhoz tartozó védőtokból áll. Ezenkívül jár mellé egy ragadós, rugalmas anyag is, ami bármilyen formára kinyújtható és alakítható, hogy a nehezen hozzáférhető területeken is használható legyen és képes legyen összegyűjteni a szennyeződést. Ebből adódva még az Aripods-tokok és a mobiltelefonok csatlakozóinak tisztítására is használható a készlet.

 

Martin Hollerup, a Sandberg A/S vezérigazgatója magyarázattal szolgált az új termék gondolatának megszületéséről: „Próbáltam Sandberg fülhallgatóimat konyharuhával, fogpiszkálóval, hústűvel, fogkefével és minden más egyébbel tisztítani. Eléggé nehézkes volt, nyilván ezek nem túl jó megoldások. Ez a valódi oka annak, hogy most egy jó és hatékony megoldást kínálunk. Nem én vagyok az egyetlen, akinek tisztításra váró fülhallgatói vannak.”

 

Vezetékes headset gamereknek

 

A Sandberg tavaly ősszel mutatta be HeroBlaster vezeték nélküli gaming headsetét. Remek ár-érték arányának és kiváló teljesítményének köszönhetően a termék nagy sikert aratott, ezért a vállalat most bejelenti a HeroBlaster vezetékes változatát is.

 

 

Az USB-s változat bevezetésének két oka volt:

• A gamerek nem szeretik a késleltetést. A hangzás fontos a játékokban, ezért annak pontosnak kell lennie. A Bluetooth-technológia enyhe késleltetést okoz, amit csak vezetékek használatával lehet teljesen megszüntetni.

• A vezetékes megoldást kedvezőbb áron lehet értékesíteni, mint a vezeték nélküli változatot.

 

A headset természetesen ugyanazt a hangzást nyújtja, mint a vezeték nélküli változat, ráadásul külsőleg sem változott meg, így lecsatlakoztatható mikrofonja és RGB-világítása továbbra is megmaradt. A két méter hosszú, nejlonszövetes USB-kábelen egy vezérlőegység is helyet kapott, ahol a HeroBlaster hangerejét, némítását és a mikrofon némítását lehet vezérelni.

 

A headset nem mellesleg két 50 mm-es átmérőjű drivert használ, melyek frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A lecsatlakoztatható mikrofon érzékenysége -40 dB (± 3 dB), frekvenciatartománya pedig 100 Hz-től 10 kHz-ig terjed.

 

„Különösen a többszemélyes játékokban jelenthet előnyt, ha egy lövés pontosan akkor hallható, amikor az megtörténik. Amikor úgy döntöttünk, hogy egy új USB-headsetet készítünk, nyilvánvalóvá vált, hogy a HeroBlaster vezetékes változatát is le kell gyártanunk, mivel a HeroBlaster nagyon rövid idő alatt rendkívül népszerűvé vált” – mondta Erling Hoff Petersen, a Sandberg A/S értékesítési igazgatója.

 

A Sandberg HeroBlaster headset már megvásárolható, az Airpods-tisztítókészlet pedig hamarosan elérhető lesz a hivatalos viszonteladók kínálatában.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Az IKEA visszahív bizonyos VARMFRONT hordozható töltőket (power bank) tűzveszély miatt

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki rendelkezik VARMFRONT 10 400 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy VARMFRONT 5200 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát vagy csereterméket kap.

2024. július 17. 11:28

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Samsung Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 új lehetőségeket nyit a Galaxy AI korszakában

A Samsung ma bejelentette az új Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 hajlítható okostelefonok, valamint a Galaxy Buds3 és Galaxy Buds3 Pro fülhallgatók érkezését a Galaxy Unpacked eseményen, Párizsban.

2024. július 12. 17:11

A Philips termékek új Red Dot díjakat nyertek

A TP Vision következetesen a kivételes európai dizájnt minden Philips márkájú TV és audiotermék központi elemeként pozícionálja, és ez a politika ismét elnyerte a legmagasabb szintű szakmai elismerést, öt Red Dot 2024 díjat nyert termékdizajnért.

 

2024. július 6. 14:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59