A HTEC támogatásával indul a Budapest Data+ML Fórum

forrás: Prím Online, 2024. június 7. 17:34

A globális digitális mérnöki szolgáltatásokat nyújtó HTEC aranyfokozatú támogatóként vesz részt a Budapest Data+ML Fórum konferencián (június 10-12.). Ez a szponzoráció kifejezi a vállalat elkötelezettségét az innovatív technológiák mellett, különös tekintettel a mesterséges intelligenciát (AI) és a Data Science-t illetően. Az HTEC nyitott arra, hogy tovább építse stratégiai kapcsolatait a helyi vállalkozásokkal és véleményvezérekkel. 

Az HTEC első magyarországi irodájának 2021-es megnyitása óta az HTEC már több mint száz szakembert foglalkoztat négy hazai fejlesztési központjában – Budapesten, Szegeden, Debrecenben és Pécsett. A vállalat end-to-end prémium digitális megoldásokat fejleszt a világ élvonalában működő ügyfelei számára különböző területeken, többek között az autóiparban, az egészségügyben, a kiskereskedelemben, a logisztikában, az ingatlankereskedelemben, a fintech szektorban és a távközlésben. 

 

László Attila, a HTEC mesterséges intelligenciáért felelős vezető szoftvermérnöke lesz a közelgő Budapest Data+ML Fórum konferencia egyik fő előadója.

 

 

„Az idei konferencia számos izgalmas témát kínál Data Science és Machine Learning területein. Napjaink üzleti világában az adatok és az AI-képességek egyre értékesebb eszközökké válnak, és kulcsfontosságú előnyt jelentenek a vállalatok számára, ha ki tudják használni ezek teljes potenciálját. Nagy öröm számomra, hogy előadásomban, melynek címe „General Purpose Agents for Multi-Process Automation”, bemutathatom, miként használhatjuk a generative AI-t folyamatok automatizálására, melynek segítségével hatékonyabb működést, költségmegtakarítást és innovációt érhetünk el” – mondta László Attila, majd hozzátette: „Az HTEC több olyan projektben is részt vesz, ahol azt tapasztaljuk, hogy az AI és a Computer Vision egész iparágakat forradalmasítanak, különösen az autóiparban. Izgalmas és inspiráló ennek a forradalomnak a középpontjában lenni, és megosztani tapasztalatainkat más szakértőkkel.”

 

A HTEC felismeri a régióban meglévő kivételes mérnöki tehetséget és aktívan dolgozik magyarországi csapatainak bővítésén kiemelkedő mérnöki, termék- és dizájnszakértőkkel. A vállalat célja olyan lenyűgöző élmények és termékek megalkotása, amelyek feszegetik a technológia határait és jobbá teszik az emberek életét. Az HTEC örömmel fogadja a különféle technológiai területekről az új tehetségeket, hogy csatlakozzanak ehhez az úthoz. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Radikálisan javult a hatékonyság és az eredményesség a gyárakban AI megoldásokkal

Az elmúlt évek során a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója világszerte átalakította a gyártóüzemeket. A kis önálló gyáraktól a több telephelyen működő hatalmas üzemekig, a bútorgyártóktól a húsfeldolgozókig ezek a gyártók most villámgyors csatlakozási lehetőséget és intuitív, központosított hálózatirányítást élveznek gyáraikban és raktáraikban, ami radikális javulást eredményez a hatékonyságban és az eredményességben.

2024. július 14. 15:50

Kihirdették az Európai Unió mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét

Kihirdették az EU mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét („MI-Rendelet”), amely a világon az első igazán átfogó, mesterséges intelligenciával („MI”) kapcsolatos, szektorsemleges jogszabály.

2024. július 14. 13:49

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért

A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért utánpótlásprogramja első lépéseként jelképes regisztrációs díj ellenében elérhető Summit Youth jegyekkel várja a 25 év alatti, szakmai felsőoktatásban tanuló hallgatókat az idei Marketing Summiton. Az utánpótlásprogram alapvető célja, hogy a jövő szakmai generációja megismerje az aktuális trendeket, kihívásokat és az arra adandó gyakorlati válaszokat. A Marketing Summit Youth, mint a jövő marketingeseinek csúcstalálkozója pedig végső soron vonzóbbá teheti a hazai márkákat és ügynökségeket is a fiatal tehetségek számára.

2024. július 14. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01