Ünnepeld a futball életérzését csevegés közben és nyerj te is a Viberen

forrás: Prím Online, 2024. június 14. 11:27

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció globális piacvezetője minden igazi futballrajongót meghív, hogy vegyenek részt interaktív tippjátékában, amely még közelebb hozza a barátokat, családtagokat és kollégákat az eseményekhez. 

A lelkes felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy a globális ranglistán közzétegyék előrejelzéseiket, ezzel kifejezve támogatásukat csapatuk iránt, de egyben esélyt kapnak arra is, hogy megnyerjék a vonzó jutalmakat: 1-1 db iPhone 15-öt a bajnokság mind a négy hetén, valamint 1 iPhone 15 Pro Max készüléket a fődíjként. 

 

 

A labdarúgás, amely a híres edző, Carlo Ancelloti szavaival élve „a legfontosabb a világ kevésbé fontos dolgai közül”, az egyik legjobban várt kontinentális versenyre összehozza az igazi szurkolókat Európa-szerte és azon túl is. A versenyszellem, a fair play és a csapat büszkeségének ünneplésére – a Viber a szurkolókra szabta a kapcsolatfelvételt, lehetővé téve számukra, hogy minden mérkőzésen egymással is kapcsolatba lépjenek. A verseny szenvedélyét és örömét fokozza a Viber különleges Predictions chatbotja, amely a csoportos csevegéseken belül összekapcsolt Eb-nézők közül a legtehetségesebb eredmény-előrejelzőket jutalmazza. A futballcsaládot még közelebb hozza egymáshoz a két dedikált, ingyenes Viber matricacsomag, amelyek vicces jeleneteket és jelmezeket tartalmaznak.

 

„A szupersportok korában ismét eljött az idő, hogy a Viber európai és globális közönségének szenvedélyes futballrajongóival megosszuk az örömöt, és egyesítsük az elkötelezettséget, az interakciót és a szórakozást jutalmazó versenyünk körül” – mondta Atanas Raykov, a Rakuten Viber globális marketing és növekedésért felelős alelnöke. 

 

A chatbotra az alábbi linken lehet feliratkozni, a matricacsomagokat ezen, valamint ezen a linken keresztül érhetők el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59