Kempf Zozo Team Galaxy tag lett a Samsung 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai csapatában

forrás: Prím Online, 2024. június 20. 14:53

A Samsung bemutatja a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok magyar Team Galaxy sportolóját: a BMX-világbajnok, Kempf Zozo csatlakozik a csapathoz. A vállalat az olimpia nemzetközi partnereként A nyitottság mindig nyer szemléletmódot képviseli, akárcsak a márka által szervezett és támogatott Team Galaxy, a sporttehetségekből álló, nemzetközi csapat.

A márka idén eddigi legnagyobb létszámú sportolókból álló közösségét támogatja abban, hogy az olimpián is kihozhassák magukból a bennük rejlő lehetőségeket, saját országuk képviseletében. A sportoló-nagykövetek a Team Galaxy tagjaiként A nyitottság mindig nyer mottóval üzenik, hogy miként válhat minden új élmény jelentős mérföldkővé, nyithat meg új lehetőségeket, valamint bemutatják, hogy a nyitott gondolkodásmód győzelemhez segíthet a sportban és az életben egyaránt. Az olimpiára készülő Team Galaxy sportolók nemcsak a Samsung támogatását élvezhetik, hanem az olimpiai élményhez kapcsolódó termékek ökoszisztémáját is. 

 

„Büszkék vagyunk, hogy immár egy magyar sportolót is üdvözölhetünk a Team Galaxy tagjai közt, Kempf Zozo személyében. Zozo méltó képviselője hazánknak, csakúgy, mint a Samsungnak, hiszen megtestesítője azoknak az értékeknek, amelyekben hiszünk. Olyan sportoló, aki teljesítményével, elszántságával, szenvedélyével képes felhívni a figyelmet a nyitottság és az önkifejezés jelentőségére, egy szemléletmódra, amely a nem csak az egyéni siker, de mindannyiunk jövőjének is kulcsa lehet” – mondta Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke.

 

 

Kempf Zoltán, azaz Zozo extrémsportolóként és tartalomgyártóként is jelentős sikereket ért el, 2013-as világbajnoki győzelme óta kiemelkedő versenyzője a magyar és nemzetközi BMX mezőnynek. Zozo nemcsak sportteljesítményével, de karizmatikus személyiségével is felhívta magára a figyelmet, a közösségi médiában és televíziós szereplései során még szélesebb közönség ismerhette és kedvelte meg. A Samsunggal 2022-ben indult együttműködését a Team Galaxy tagjaként idén új szintre emelhette.

 

„Elképesztő boldogsággal és motivációval tölt el, hogy a Samsung csapatát erősíthetem, kevés embernek adatik meg a lehetőség, hogy a világ egyik legnagyobb márkáját képviselje. A nyitottság mindig nyer üzenettel tökéletesen tudok azonosulni az élet minden területén. Mindez túlmutat a márkanagykövetként betöltött szerepemen: fantasztikus érzés, hogy a sportban és a mindennapokban is velem tartanak, mögöttem állnak" – mondta Kempf Zozo.

 

Június 20. és 23. között élőben is szurkolhatunk Zozónak a Ludovika Campus-on megrendezett Olimpiai Kvalifikációs Sorozat budapesti állomásán, ahol a pontszerzés tétje nem kisebb, mint kijutni a 2024-es párizsi olimpiára.

Kulcsszavak: Team Galaxy Samsung

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG AI alapú szervizrobotot fejlesztett a vendéglátás és az egészségügy számára

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb LG CLOi ServeBot (LDLIM31 modell) elnevezésű autonóm kiszolgáló robotját, amelyet arra terveztek, hogy biztonságos kiszállítást nyújtson a vendéglátásban és az egészségügyben. A bőséges belső tárolóhellyel rendelkező, négyajtós kialakítású CLOi ServeBot különböző kézbesítési feladatok elvégzésére képes, így nagy terhet képes levenni a személyzet válláról.

2024. július 18. 16:00

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.

2024. július 18. 14:31

A Delta Systems újítja meg az Állatorvostudományi Egyetem komplex audiovizuális rendszerét

Bemutatták az Állatorvostudományi Egyetem első, legmodernebb technikával felszerelt okostantermét. A komplex audiovizuális rendszert a Delta Systems Kft. újítja meg, miután elnyerte az erre kiírt, nyílt, Európai Uniós közbeszerzési eljárást. A mintegy 1,089 milliárd forint értékű beruházás új utat nyitott az egyetem számára. Az európai szinten is egyedülálló korszerűsítéssel 45 prezentációs térben 13 gyártó 1842 eszközét alakítják egy komplex, hallgatóközpontú rendszerré. 

2024. július 18. 12:58

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

Kékszalag: nyomkövető rendszert fejlesztett a Széchenyi-egyetem a vitorlásszövetséggel és a Telekommal partnerségben

Az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj vitorlásversenyen idén először minden hajót nyomkövető eszközzel látnak el, amelyet a hozzá tartozó online alkalmazással együtt a győri Széchenyi István Egyetem Digitális Fejlesztési Központja a Magyar Telekommal közösen, a Magyar Vitorlásszövetséggel együttműködésben fejlesztett. Az újítás segítségével folyamatosan figyelhető a versenyzők haladása, emellett a rendszer háttértámogatást nyújt a szervezőknek.

2024. július 18. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59