A pénzügyileg legstabilabb vállalatok között a Robot System

forrás: Prím Online, 2024. június 25. 09:56

A Robot System Kft. mostantól Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a globális üzleti információszolgáltatás és -minősítés vezetőjeként, minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát értékeli egy folyamatosan ellenőrzött és bizonyított, nemzetközi szakértők által kidolgozott módszertan alapján. Ennek eredményeként került cégünk, a Robot System Kft., a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közé.

A Robot System Kft. több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizáció és a robotika területén, ennek köszönhetően a vállalat szoros kapcsolatban áll az automatizálás és robotperifériák iránt érdeklődő és a technológiát alkalmazó vállalatokkal. Az ipari szereplők igényeinek átfogó ismerete alapján a vállalat felismerte, hogy hazánkban és a régió országaiban gyakran ütköznek nehézségekbe a robotos cellák felépítéséhez szükséges eszközök beszerzése során. A Robot System Kft. az IPR-Intelligente Peripherien für Roboter GmbH és a Sumcab Specialcable GmbH kizárólagos hivatalos magyarországi képviseleteként tanácsadást nyújt, valamint perifériákat és egyéb kiegészítőket biztosít a robotizálásba fektető vállalatok számára.

 

A Robot System Kft. 2024-ben megszerezte a Dun & Bradstreet AA (dupla A) Tanúsítványát, ami azt jelzi, hogy cégünkkel való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány a vállalat nemzetközi szintű minősítésén alapul, amely évtizedek óta értékeli a cégeket megbízhatóságuk szerint. Ez a tanúsítvány lehetőséget biztosít az arra jogosult cégeknek, hogy bizonyítsák elismert, megbízható és hitelképes mivoltukat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különböző területein.

 

„A Dun & Bradstreet minősítése nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását tükrözi, hanem azt is előre jelzi, hogy a Robot System Kft. a jövőben is megbízható, stabil szereplője marad a piacnak. Bízunk benne, hogy ezzel a tanúsítvánnyal tovább erősíthetjük vállalatunk pozícióját és megbízható partnerként támogathatjuk a robotika iránt elkötelezett ipari szereplőket” – fejtette ki Nagy Norbert, a Robot System Kft. ügyvezetője a tanúsítvány kapcsán. 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Radikálisan javult a hatékonyság és az eredményesség a gyárakban AI megoldásokkal

Az elmúlt évek során a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója világszerte átalakította a gyártóüzemeket. A kis önálló gyáraktól a több telephelyen működő hatalmas üzemekig, a bútorgyártóktól a húsfeldolgozókig ezek a gyártók most villámgyors csatlakozási lehetőséget és intuitív, központosított hálózatirányítást élveznek gyáraikban és raktáraikban, ami radikális javulást eredményez a hatékonyságban és az eredményességben.

2024. július 14. 15:50

Kihirdették az Európai Unió mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét

Kihirdették az EU mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét („MI-Rendelet”), amely a világon az első igazán átfogó, mesterséges intelligenciával („MI”) kapcsolatos, szektorsemleges jogszabály.

2024. július 14. 13:49

A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért

A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért utánpótlásprogramja első lépéseként jelképes regisztrációs díj ellenében elérhető Summit Youth jegyekkel várja a 25 év alatti, szakmai felsőoktatásban tanuló hallgatókat az idei Marketing Summiton. Az utánpótlásprogram alapvető célja, hogy a jövő szakmai generációja megismerje az aktuális trendeket, kihívásokat és az arra adandó gyakorlati válaszokat. A Marketing Summit Youth, mint a jövő marketingeseinek csúcstalálkozója pedig végső soron vonzóbbá teheti a hazai márkákat és ügynökségeket is a fiatal tehetségek számára.

2024. július 14. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01