Díjmentesen kínálja az 5G-élményét a Vodafone

forrás: Prím Online, 2024. június 28. 20:18

A Vodafone Magyarország 2024.07.03. napjától 60 napig díjmentesen biztosítja az 5G szolgáltatást a lakossági és kisvállalati előfizetéses ügyfeleinek a nyári szezonban, így több mint egymillióan tapasztalhatják meg az ötödik generációs mobilhálózat élményét.

Itt a nyár, vele pedig a fesztivál- és turistaszezon! Ez az időszak nem csak turisztikai, hanem a mobilhálózatok szempontjából is a legforgalmasabb periódus. A tavalyi évhez hasonlóan a Vodafone Magyarország idén nyáron is 60 napra díjmentesen aktiválja az 5G hálózatát minden olyan lakossági ügyfelének, valamint mikro-, kis- és középvállalkozásnak, akiknek a jelenlegi előfizetéses csomagja nem tartalmaz 5G hozzáférést. Az 5. generációs mobilhálózat július 3-ig szakaszosan több mint egymillió lakossági és üzleti ügyfélnél aktiválódik. Amennyiben az ügyfelek 5G képes készülékkel és SIM-kártyával rendelkeznek, a folyamat teljesen automatizált, így nincs teendő az aktiválással vagy lemondással kapcsolatban.

 

Az ügyfelek 5G hálózatra terelése nem csak a felhasználói élmény szempontjából előnyös, de a hálózatoptimalizálást is segíti, hiszen ebben az időszakban a 4G hálózat a szokásosnál nagyobb forgalmat kell kiszolgáljon. Az ajánlatnak köszönhetően az 5G hálózat át tudja venni a nyári terhelés egy részét, és biztosítja az ügyfelek stabil hálózati kapcsolódását.

 

„Az 5G-t először használó azon ügyfeleink, akik sebességkorlátozást nem tartalmazó tarifacsomagjainkat használják, megismerhetik a gyorsabb internetelérést, a HD videók zökkenőmentesebb streamelését, a stabilabb videókonferenciák és a gyorsabb adatátvitel élményét. Legyen az fesztiválozás, családi nyaralás vagy munkavégzés, ebben a kiemelt időszakban a Vodafone az 5G kapcsolattal igyekszik megkönnyíteni a kapcsolattartást, a tartalommegosztást, és hozzájárulni a feledhetetlen nyári élményekhez” – mondta Bányai Tamás, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. „Azok számára, akik nem rendelkeznek 5G-kompatibilis eszközzel, szintén előnyös lesz a nyári ajánlatunk, hiszen az érintett időszakban jobban megoszlik a hálózat terheltsége a különböző technológiák között, így a 4G hálózatot használók is stabilabb és gyorsabb szolgáltatást vehetnek igénybe”.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Élvezze a Kékszalag vitorlásversenyt a Telekom innovatív megoldásaival!

Digitálisan is szintet lép az 56. Kékszalag vitorlásverseny, kihasználva a Magyar Telekom kiváló balatoni 5G lefedettségét, privát campus hálózatát és az idei évre kialakított innovatív együttműködéseit. A július 18-20-án megrendezett versenyt négy vízi-, három drón- és három parti kamera közvetíti majd, a hajók követését pedig a Széchenyi István Egyetem Digitális Fejlesztési Központja és a Magyar Telekom által kifejlesztett nyomkövető rendszer biztosítja.

2024. július 17. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59