2024-ben is díjazzák az Év hazai menedzserét a Gyurós Tibor-díjátadón

forrás: Prím Online, 2024. július 4. 11:30

Az idei évben az IVSZ huszonhatodik alkalommal adja át a szövetség egykori elnökéről elnevezett díjat, amellyel minden évben azokat a hazai, vezető beosztású menedzserek munkáját ismeri el, akik az elmúlt 12 hónapban a legtöbbet tettek Magyarország digitális érettségének fejlesztéséért. 2024. július 21-ig az IVSZ honlapján bárki nevezhet a díjra érdemesnek vélt szakembert, dolgozzon az illető akár a kkv-szektorban, akár multinacionális vállalatnál, vagy a közszférában – a javaslatokat szakmai zsűri értékeli ki, és választja ki közülük az idei Gyurós Tibor-díj nyertesét.

Az év menedzserének járó Gyurós Tibor-díjat 2024. szeptember 19-én az IVSZ MENTA konferenciáján, a digitális gazdaság meghatározó szereplői, döntéshozói körében fogják átadni.

 

Az IVSZ honlapján keresztül 2024. július 21-ig bárki jelölhet olyan vezető beosztású menedzsereket, akiknek éves munkája az elmúlt évben a legjobban támogatta a hazai digitalizáció kibontakozását. A beérkező jelöléseket az IVSZ által felkért szakmai zsűri értékeli ki és választja ki az idei győztest.

 

 

“A mesterséges intelligencia térhódítása napjaink menedzsereit olyan új kihívások elé állítja, amelyek megoldására nem állnak rendelkezésre bevált gyakorlatok vagy évtizedes példák. Nem opció kivárni sem, hiszen már rövid távon versenyhátrányba kerülhet az MI jelentőségét ignoráló vállalkozás, így az idei díj zsűrije azt is vizsgálni fogja, hogyan tudott adaptálódni a megváltozott környezethez a pályázó irányítása alá tartozó szervezet” – mondta el dr. Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke a zsűrizés főbb szempontjairól.

 

Az elmúlt években egyebek mellett Csorba Gyula (Dorsum Zrt.), Birmacher Barnabás (Bitrise), Csillag Péter (Starschema) munkáját ismerték el a Gyurós Tibor-díjjal, 2022-ben Kádár Tamás, a SEON online csalásmegelőző rendszert működtető cég vezérigazgatóját és társalapítóját, a tavalyi évben pedig Patay Szabolcsot, a Commsignia ügyvezető igazgatóját és társalapítóját választották meg az év menedzserének.

 

Az év menedzsere-díjjal az IVSZ 2001-ben elhunyt egykori elnöke, Gyurós Tibor emlékének adózva fejezi ki elismerését minden évben egy, hozzá hasonlóan karizmatikus és sikeres, vezető beosztású menedzsernek, aki a digitalizáció területén tevékenykedik. Az ideális jelölt éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és a digitális gazdaság fejlődését.  

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Radikálisan javult a hatékonyság és az eredményesség a gyárakban AI megoldásokkal

Az elmúlt évek során a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója világszerte átalakította a gyártóüzemeket. A kis önálló gyáraktól a több telephelyen működő hatalmas üzemekig, a bútorgyártóktól a húsfeldolgozókig ezek a gyártók most villámgyors csatlakozási lehetőséget és intuitív, központosított hálózatirányítást élveznek gyáraikban és raktáraikban, ami radikális javulást eredményez a hatékonyságban és az eredményességben.

2024. július 14. 15:50

Kihirdették az Európai Unió mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét

Kihirdették az EU mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét („MI-Rendelet”), amely a világon az első igazán átfogó, mesterséges intelligenciával („MI”) kapcsolatos, szektorsemleges jogszabály.

2024. július 14. 13:49

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért

A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért utánpótlásprogramja első lépéseként jelképes regisztrációs díj ellenében elérhető Summit Youth jegyekkel várja a 25 év alatti, szakmai felsőoktatásban tanuló hallgatókat az idei Marketing Summiton. Az utánpótlásprogram alapvető célja, hogy a jövő szakmai generációja megismerje az aktuális trendeket, kihívásokat és az arra adandó gyakorlati válaszokat. A Marketing Summit Youth, mint a jövő marketingeseinek csúcstalálkozója pedig végső soron vonzóbbá teheti a hazai márkákat és ügynökségeket is a fiatal tehetségek számára.

2024. július 14. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01