A HONOR és a Rankin meginvitálja az európaiakat, hogy osszák meg a hangulatukat

forrás: Prím Online, 2024. július 10. 16:59

A HONOR, Európa leggyorsabban növekvő okostelefon márkája ma részletezte, hogy mit is takar együttműködése Rankinnal, az ikonikus fotóssal. Rankin olyan hírességeket fotózott, mint II. Erzsébet királynő, David Bowie és Kate Moss.

A kooperáció részei a Portrait Session filmek, amelyek a HONOR 200 Pro mesterséges intelligenciával működő portréfotó képességeit mutatják be. Az alkotásokban Rankin és más különleges vendégek, köztük Rankin felesége, Tuuli Shipster divatmodell és színésznő szerepelnek. A három film mindegyikében Rankin nyolc kulcsfontosságú lépésen keresztül vezeti végig a nézőket a tökéletes felvétel elkészítéséhez a legkülönbözőbb beállításokkal. Az egyik videó alább tekinthető meg:

 

 

A HONOR 200-as sorozat európai kampányának középpontjában az áll, hogy népszerűsítse és mindenki számára elérhetővé tegye a portréfotózást, bebizonyítva, hogy bárki lehet portréfestő mester. A filmek ezt erősítik, és arra invitálják a fogyasztókat Európa-szerte, hogy készítsék el és osszák meg saját portréikat. A bármilyen eszközzel készíthető képeket Rankin és csapata értékeli majd, hogy egy kiállítást állítson össze, amely idén nyáron a legfontosabb európai városokban lesz látható, többek között egy nagyméretű, ikonikus közép-európai óriásplakáton.

 

Rankin így fogalmazott: "A HONOR-ral együttműködve izgatottan mutatom be a 200-as sorozat képességeit és azt, hogy milyen egyszerű lenyűgöző portrékat készíteni mobiltelefonnal. Nagyszerű látni azokat a csodálatos képeket, amelyeket a fogyasztók a készülék bevezetése óta már beküldtek, és reméljük, hogy a filmek még több embert inspirálnak arra, hogy az elkövetkező hetekben elkészítse és beküldje a képeit."


Rankin

 

Az európai fogyasztók is esélyt kapnak arra, hogy megnyerjék a saját portréprogramjaikat Rankinnel, mivel a HONOR július 29-31. között egy különleges RankinLIVE eseményt tart London központjában. A Tottenham Court Roadon, az Outernet Pop 1 helyszínen zajló háromnapos eseményen a HONOR jóvoltából azok az európai jelentkezők, akik beküldik saját portréképüket, repülőjegyet, szállást és egy személyes fotózást nyerhetnek Rankinnel a londoni eseményen. A részvételi lehetőség részletei a HONOR közösségi felületein találhatók.

 

"A HONOR 200-as sorozatával büszkék vagyunk arra, hogy a művészet és a technológia tökéletes ötvözetét hozhatjuk el Európába, amely lehetővé teszi, hogy bárki minden alkalommal stúdiószintű portrékat készíthessen" – mondta Tony Ran, a HONOR európai elnöke. "A Rankinnel való együttműködés újabb bizonyítéka az európai piac iránti elkötelezettségünknek, és kihangsúlyozza a kiválóságra való fáradhatatlan törekvésünket a mobilfotózás határainak újradefiniálásában."

 

A játékról az alábbi linken tájékozódhatnak az érdeklődők: https://www.honor.com/hu/events/honor-200-series-social-activation/

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi bemutatta a MIX Fold 4 és a Xiaomi MIX Flip készülékeket

A pekingi ShouGang Stadion adott otthont a Xiaomi rendezvényének, amelyen Lei Jun, a társaság alapító-vezérigazgatója megtartotta 2024-es beszédét, bemutatva az új Xiaomi MIX termékcsaládot. A Xiaomi újabb innovációt valósított meg az összehajtható telefonok terén, köszönhetően a felhasznált anyagokra, a szerkezetre és a hálózati funkcionalitásra is kiterjedő technológiai fejlesztéseknek. 

2024. július 22. 18:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59