A spanyolok taroltak az olcsó légiközlekedésben!

forrás: Prím Online, 2024. július 10. 20:31

2024-ben Spanyolország bizonyult az olcsó repülési szektor egyik vezető szereplőjének, hiszen három spanyol légitársaság is bekerült a legjobb fapados légitársaságok globális Top 10-es listájára – számolt be erről a marketinglife.hu

Az éves rangsorolás során világszerte elismert szakértők, utazási szakemberek és utasok véleménye alapján választották ki azokat a légitársaságokat, amelyek a legjobb szolgáltatást nyújtották az utasoknak megfizethető áron.

 

A World Airline Awards története és jelentősége

 

Minden évben a légi közlekedés világában a legkiemelkedőbb légitársaságokat és szolgáltatásaikat díjazza a World Airline Awards, melyet az utazók és az ipar szakértői egyaránt tekintélyesnek tartanak. A 2024-es év sem volt kivétel és a díjazottak között számos légitársaság újra bebizonyította kiválóságát és elkötelezettségét az utasok iránt.

 

A World Airline Awards, melyet gyakran a "légiközlekedés Oscar-díjaként" emlegetnek, évről évre az utazók visszajelzésein alapuló rangsorolással határozza meg a legjobb légitársaságokat. A díjátadót a brit Skytrax nevű független tanácsadó cég szervezi, akik a légi közlekedési iparágban szerzett mély szakértelmükkel és kutatásaikkal készítik el a listákat. Az értékelés nem csupán az utasok véleményeit összegzi, hanem a légitársaságok szolgáltatásait, kényelmét, biztonságát és hatékonyságát is figyelembe veszi.

 

A World Airline Awards nemcsak az összesített legjobb légitársaságokat rangsorolja, hanem különböző kategóriákban is kiosztja a díjakat, mint például a legjobb első osztályú szolgáltatás is. Ezek a kategóriák segítenek az utazóknak még pontosabban kiválasztani az igényeiknek és preferenciáiknak leginkább megfelelő légitársaságot.

 

A 2024-es World Airline Awards egyértelműen megerősítette, hogy a légi közlekedési iparág folyamatosan fejlődik és adaptálódik az utazók igényeihez. A díjazott légitársaságok nemcsak a szakmai közösség, hanem az utazók széles körének bizalmát is elnyerték, ami további lendületet ad számukra a jövőbeli fejlődéshez és innovációkhoz.

 

 

A 2024-es év legjobb fapados légitársaságainak listája

1. AirAsia

2. Scoot

3. Volotea

4. Flynas

5. Transavia France

6. IndiGo

7. Vueling Airlines

8. airBaltic

9. Iberia Express

10. Ryanair

 

Miért meghatározó a spanyol légitársaságok sikere?

 

A Vueling Airlines és az Iberia Express kiemelkedése nem csupán a spanyol légiközlekedési ipar szilárdságát mutatja, hanem az egész európai fapados repülési szektor dinamizmusát is. A Vueling Airlines folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és flottáját, hogy megfeleljen az utazók igényeinek, míg az Iberia Express gyors bővülése és hatékony működése erősíti piaci pozícióját.

 

Spanyolország egyike Európa vezető turisztikai célpontjainak, ezért kiváló kiindulópont a fapados légitársaságok számára is, akik széles útvonalhálózatukkal és versenyképes áraikkal vonzzák az utazókat. A spanyol légitársaságok sikerei a szolgáltatások minőségének és az ár-érték aránynak köszönhetőek, ami a fapados légitársaságok sikerének kulcsfontosságú tényezője világszerte.

 

Az idei év legjobb fapados légitársaságai között három spanyol vállalat – a Vueling Airlines, az Iberia Express és a Volotea – is helyet kapott, ami a spanyol légiközlekedés erősségét és versenyképességét mutatja. Ezek a légitársaságok nemcsak a szolgáltatások minőségével és az árak versenyképességével emelkedtek ki, hanem globális szinten is példát mutatnak a fapados repülési szektor dinamizmusára és fejlődésére.

 

Forrás: marketinglife.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Így mobiloznak a magyarok nyáron a Balatonnál

Ahogy nyáron az M7-es autópályán gyakoribb a sűrű forgalom, és a vendéglátás számára is csúcsszezont jelent ez az időszak a Balaton térségében, úgy a mobilhálózat kihasználtsága is kiugró ezekben a hónapokban: augusztusban pörög a legtöbb mobiladat, ezen belül is a legnagyobb forgalmat Siófokon bonyolítják. A Balaton-átúszás idején, amire idén július 21-én kerül sor 42. Lidl Balaton-átúszás néven, elsősorban a hanghívások száma emelkedik meg egy hasonló nyári naphoz képest, egy átlagos téli naphoz képest pedig ilyenkor jóval hosszabban, négy-kilencszer annyi ideig telefonálnak az emberek – derül ki a Yettel friss balatoni mobilforgalmi elemzéséből.

2024. július 19. 18:29

Az olaszoknál folytatta európai terjeszkedését a hozzánk ősszel érkező Omoda

Július elején újabb európai piacra lépett be a Chery Group az Omoda és Jaecoo márkákkal, Olaszországban teljes körű szolgáltatással elindult a kínai gyártó járműveinek értékesítése. A társaság globális terjeszkedési stratégiája szerint 2030-ig világszerte több mint 60 piacon jelenik meg ez a két brand, szeptemberben Magyarországon is megkezdik az Omoda 5 forgalmazását. 

2024. július 19. 16:43

Idén is biztosítja a Formula–1-rendezvényen használt rádióberendezések zavartalanságát az NMHH

Július 18-a és 21-e között 39. alkalommal látogat hazánkba a Formula–1. A száguldó cirkusz futamait hétről hétre tízmilliók követik a képernyők előtt, a versenysorozat hazai állomása pedig tavaly négy nap alatt 303 ezer nézőt vonzott a Hungaroringre. A futamokon a televíziós stábok, a készenléti szolgálatok és a versenyző csapatok kommunikációjához egyaránt elengedhetetlen a zavartalan frekvenciahasználat – ezt a Magyar Nagydíjon idén is a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Mérésügyi Igazgatóságának munkatársai biztosítják.

2024. július 19. 14:57

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59