A spanyolok taroltak az olcsó légiközlekedésben!

forrás: Prím Online, 2024. július 10. 20:31

2024-ben Spanyolország bizonyult az olcsó repülési szektor egyik vezető szereplőjének, hiszen három spanyol légitársaság is bekerült a legjobb fapados légitársaságok globális Top 10-es listájára – számolt be erről a marketinglife.hu

Az éves rangsorolás során világszerte elismert szakértők, utazási szakemberek és utasok véleménye alapján választották ki azokat a légitársaságokat, amelyek a legjobb szolgáltatást nyújtották az utasoknak megfizethető áron.

 

A World Airline Awards története és jelentősége

 

Minden évben a légi közlekedés világában a legkiemelkedőbb légitársaságokat és szolgáltatásaikat díjazza a World Airline Awards, melyet az utazók és az ipar szakértői egyaránt tekintélyesnek tartanak. A 2024-es év sem volt kivétel és a díjazottak között számos légitársaság újra bebizonyította kiválóságát és elkötelezettségét az utasok iránt.

 

A World Airline Awards, melyet gyakran a "légiközlekedés Oscar-díjaként" emlegetnek, évről évre az utazók visszajelzésein alapuló rangsorolással határozza meg a legjobb légitársaságokat. A díjátadót a brit Skytrax nevű független tanácsadó cég szervezi, akik a légi közlekedési iparágban szerzett mély szakértelmükkel és kutatásaikkal készítik el a listákat. Az értékelés nem csupán az utasok véleményeit összegzi, hanem a légitársaságok szolgáltatásait, kényelmét, biztonságát és hatékonyságát is figyelembe veszi.

 

A World Airline Awards nemcsak az összesített legjobb légitársaságokat rangsorolja, hanem különböző kategóriákban is kiosztja a díjakat, mint például a legjobb első osztályú szolgáltatás is. Ezek a kategóriák segítenek az utazóknak még pontosabban kiválasztani az igényeiknek és preferenciáiknak leginkább megfelelő légitársaságot.

 

A 2024-es World Airline Awards egyértelműen megerősítette, hogy a légi közlekedési iparág folyamatosan fejlődik és adaptálódik az utazók igényeihez. A díjazott légitársaságok nemcsak a szakmai közösség, hanem az utazók széles körének bizalmát is elnyerték, ami további lendületet ad számukra a jövőbeli fejlődéshez és innovációkhoz.

 

 

A 2024-es év legjobb fapados légitársaságainak listája

1. AirAsia

2. Scoot

3. Volotea

4. Flynas

5. Transavia France

6. IndiGo

7. Vueling Airlines

8. airBaltic

9. Iberia Express

10. Ryanair

 

Miért meghatározó a spanyol légitársaságok sikere?

 

A Vueling Airlines és az Iberia Express kiemelkedése nem csupán a spanyol légiközlekedési ipar szilárdságát mutatja, hanem az egész európai fapados repülési szektor dinamizmusát is. A Vueling Airlines folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és flottáját, hogy megfeleljen az utazók igényeinek, míg az Iberia Express gyors bővülése és hatékony működése erősíti piaci pozícióját.

 

Spanyolország egyike Európa vezető turisztikai célpontjainak, ezért kiváló kiindulópont a fapados légitársaságok számára is, akik széles útvonalhálózatukkal és versenyképes áraikkal vonzzák az utazókat. A spanyol légitársaságok sikerei a szolgáltatások minőségének és az ár-érték aránynak köszönhetőek, ami a fapados légitársaságok sikerének kulcsfontosságú tényezője világszerte.

 

Az idei év legjobb fapados légitársaságai között három spanyol vállalat – a Vueling Airlines, az Iberia Express és a Volotea – is helyet kapott, ami a spanyol légiközlekedés erősségét és versenyképességét mutatja. Ezek a légitársaságok nemcsak a szolgáltatások minőségével és az árak versenyképességével emelkedtek ki, hanem globális szinten is példát mutatnak a fapados repülési szektor dinamizmusára és fejlődésére.

 

Forrás: marketinglife.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi bemutatta a MIX Fold 4 és a Xiaomi MIX Flip készülékeket

A pekingi ShouGang Stadion adott otthont a Xiaomi rendezvényének, amelyen Lei Jun, a társaság alapító-vezérigazgatója megtartotta 2024-es beszédét, bemutatva az új Xiaomi MIX termékcsaládot. A Xiaomi újabb innovációt valósított meg az összehajtható telefonok terén, köszönhetően a felhasznált anyagokra, a szerkezetre és a hálózati funkcionalitásra is kiterjedő technológiai fejlesztéseknek. 

2024. július 22. 18:51

Imádják a Netflixesek az olcsóbb, reklámalapú előfizetést

A Netflix legújabb jelentése szerint a felhasználók körében egyre népszerűbbek az olcsóbb, reklámalapú előfizetési csomag – írja a marketinglife.hu.

2024. július 22. 17:03

Fontos lépéseket tett a VGP a fenntartható jövő felé

Jelentős eredményeket ért el ESG területen 2023-ban a VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója. A csoport tavaly jelentős, 2 054 tonna CO2 megtakarítás mellett csökkentette ingatlanjaiban a vízfelhasználást, 23%-kal redukálta a bérelt területek négyzetméterenkénti energiaintenzitását, és felgyorsította a fotovoltaikus energia alkalmazását, amely tavaly 79,9%-kal nőtt az előző évhez képest. A földterületek kiválasztásánál a VGP olyan lehetőségekre összpontosít, amelyek jól kapcsolódnak tömegközlekedési hálózatokhoz, 2023-ban ezek elérte a 96%-ot.

2024. július 22. 15:19

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben – állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.

2024. július 22. 13:27

A mesterséges intelligenciával tuningolt névjegykártyák piaci robbanás előtt állnak

A vállalkozások közel 30 százaléka már most is a mesterséges intelligencia technológiáját használják a névjegykártyák készítéséhez, amelyben további 10 százalék növekedésre számítanak a 2032-ig – derül ki a Card in Move, hazai alapítású digitális névjegykártya gyártó cég összefoglalójából.  Az AI forradalmasítja a névjegykártyák világát, új szintre emelve a személyes és üzleti kapcsolatok ápolásának módját. Az AI-alapú tervezési megoldások a környezetkímélő szerepükön túl automatizálják a kapcsolatteremtés mögötti adminisztrációt, hiszen képesek egyből CRM rendszerbe importálni az újonnan megszerzett kontaktokat.

2024. július 22. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59