Nyomdaipar: valódi előnyt ígér a Xerox Versant 2100

forrás: Prím Online, 2014. május 13. 15:41

Az akár száz oldal per perc nyomtatási sebességgel működő, kitűnő képminőséget kínáló és számos automatizált megoldással felszerelt Xerox Versant 2100 nyomdagépet azzal a szándékkal fejlesztette a vállalat, hogy a nyomdák valódi előnyt biztosító berendezéssel bővíthessék a kínálatukat a személyre szabott nyomtatványok piacán.

Az automatizált színkezelési rendszerrel rendelkező Xerox Versant 2100 felbontás tekintetében messze továbbmegy a szokásos elvárások teljesítésénél. Az új Ultra HD felbontás – amely jelenleg egyedülállónak számít a dokumentumkezelési iparágban – harmonikus színátmeneteket, élesebb képeket, szövegeket és grafikákat biztosít a felhasználóknak. A berendezés nagyobb precizitást garantál a renderelési folyamat során is. A Xerox EX és EX-P Print Server 10 bit-ig skálázható 1200x1200 dpi felbontása 300 százalékkal több színárnyalatot tud megjeleníteni, mint a jelenlegi sztenderd, a 600x600 dpi-s, 8 bit-es megoldás. A képminőség magas színvonalára pedig az alacsony olvadáspontú EA száraz tinta a biztosíték, amely folyamatos igénybevétel mellett is egyenletesen viszi fel a színeket a felületre.


A Xerox Versant 2100 flexibilisen működtethető, a legkülönfélébb nyomtatási feladatok beállításai gyorsan elvégezhetőek a szoftveres alkalmazásai - Xerox EX, EX-P 2100 és a Xerox FreeFlow® Print Server – révén. Az sem okoz gondot, ha a hagyományostól eltérő felületeket akarunk megnyomni vele, mivel poliésztert, vinylt, illetve egyéb speciális médiákat is könnyedén kezel.


A berendezést a Xerox szakemberei különböző opcionális megoldásokkal látták el (Xerox FreeFlow  Core, XMPie StoreFlow), amelyek gondoskodnak róla, hogy az előkészítő lépésektől, az optimalizált feladat megoldásokon keresztül, a professzionális utómunka fázisokig minden művelet zökkenőmentesen, az erőforrásokkal való takarékoskodás maximális figyelembevételével menjen végbe. A Xerox Stock Library Manager segítségével a felhasználó könnyedén és akár előre megadhat új papírbeállításokat. Az esetleges meghibásodások pedig gyorsan kiküszöbölhetőek a Xerox Connect Advantage Services bekapcsolásával, amely számos problémát proaktívan megold az alapos és széleskörű diagnosztikai technológiai háttérnek köszönhetően.


A Xerox Versant 2100 a magas szintű technikai megoldások mellett további hasznos támogatást is nyújt: a felhasználók a Xerox’s ProfitAccelerator Digital Business Resources háttéranyagainak használatával olyan információkhoz juthatnak hozzá, amelyekkel még eredményesebben menedzselhetik a hozzájuk beérkező megrendeléseket.
 

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új modellekkel bővül a Samsung Smart Monitor kínálata

Hamarosan világszerte elérhetővé válnak a Samsung legújabb Smart Monitorai, amelyek új méretekben és továbbfejlesztett okos megoldásokkal érkeznek. A kínálatba bekerül a nagyméretű, 43 colos M7 modell, amely UHD felbontással biztosítja a hatékony munkavégzéshez vagy az élvezetes játékhoz szükséges képminőséget. Az FHD felbontású M5 modellek 24-, 27- és 32 colos kijelzővel is elérhetők lesznek, megújult, kifinomult formatervezéssel, már fehér színben is. 

2021. június 8. 09:53

Fejlett biztonság egy rendezett munkaállomáshoz

Az akár otthonról, akár irodában sok órán át a monitor előtt dolgozóknak egyedi igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék ezeket a hosszú órákat. A Philips Monitors B Line termékcsaládot kifejezetten ilyen és további igényeknek a kielégítésére tervezték, támogatva ezáltal a kényelmes, megbízható és biztonságos monitort kereső szakemberek széles körét. A Philips monitorok bejelenti legújabb B Line termékét a 243B9H modellt, amely 24 hüvelyk (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) képernyőátmérővel, full HD felbontással és 75 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik.

2021. május 31. 14:57

Belépőszintű munkaállomások összetett kreatív feladatokhoz

A Dell Technologies bővítette belépőszintű munkaállomás portfólióját és bemutatta a kisméretű Precision 3450-et és a toronykivitelű Precision 3650-et. Az új modellek a legnagyobb teljesítményt és számítási kapacitást igénylő feladatokkal is könnyedén megbirkóznak a professzionális processzorok, tárolórendszerek és grafikus vezérlők segítségével – legyen szó szerkesztésről, tervezésről vagy CAD-munkafolyamatokról. A vállalat szoftverfejlesztő partnereivel – például Adobe, Autodesk és sokan mások – azon dolgozik, hogy a folyamatos tesztelésnek és optimalizálásnak köszönhetően a lehető legjobb élményt biztosítsák a felhasználóknak.

2021. május 28. 17:02

Magyarországon is kapható a Huawei első asztali monitorja

A Huawei Technologies Magyarországra is elhozza nemrég bemutatott, első asztali monitorját. A Display 23,8” névre keresztelt megjelenítő FullView kijelzője keskeny, mindössze 5,72 mm-es kávát kapott, Full HD felbontású, valamint 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, és szemvédő funkcióval is ellátták. A monitor nem csak számítógépekkel, hanem mobiltelefonokkal is könnyedén összekapcsolható. A Display 23,8” április 23-tól elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 63.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

2021. április 23. 12:50

Az Alienware és a Dell ismét AMD-alapú laptoppal jelentkezik

A Dell Technologies két AMD-alapú gamer laptopot mutatott be, a Dell G15 Ryzen Editiont és az Alienware m15 Ryzen Edition R5-öt. Az Alienware 14 év után először jelentkezett olyan modellel, amelyben AMD processzor dolgozik. Mindkét laptop NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával rendelkezik, és a velük egyidejűleg bemutatott Dell monitorokkal kiegészülve tökéletes gamer állomást alkotnak.

2021. április 19. 19:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40