A Prezivel már mobilról is lehet prezentálni és valós időben követni egy előadást

MTI Sajtóadatbank, 2014. december 11. 16:23

Mobilról is prezentálhatnak, illetve bekapcsolódhatnak mások előadásába a Prezi felhasználói, a cég csütörtöktől működő új funkciójának köszönhetően - közölte a Prezi.

A közlemény szerint a Prezi ezzel a világon az első olyan prezentációs szoftver, amellyel távolról követhető egy előadás, amelyet iPhone-nal, iPaddel, PC-vel, Mac-kel vagy notebookkal is meg lehet tartani.
 

"Felhasználóink nem csak az irodában használják a Prezit, ezért fontos, hogy ők mindig, mindenhonnan elérjék az előadásaikat, ezért elérhetővé kellett tennünk a Prezit számukra, akárhová is vigye őket az üzlet - egy tárgyalóterembe, a tengerpartra vagy egy kávéházba - mondta a közlemény szerint Árvai Péter, a cég vezérigazgatója és társalapítója.

 


 

A Prezi az MTI érdeklődésére közölte: körülbelül 10 ember, több mint 3 hónapig dolgozott az új funkción. A Prezi közvetlen árbevétel-növekedést nem vár a bevezetéstől, inkább stratégiai döntés volt ez részükről: szeretnék elérni, hogy a Prezi minden készüléken ugyanolyan élményt jelentsen.
 

Arra számítanak ugyanakkor, hogy ennek az új funkciónak köszönhetően enyhén nő majd azoknak a száma, akik egyszerre használják a Prezit, vagyis egy időben, közösen szerkesztik. Azt szeretnék elérni, hogy egy hónapon belül az összes prezentáció 5 százalékában legalább legyen egy résztvevő, aki mobilról kapcsolódik be az előadásba vagy mobilról prezentál.
 

A Prezi nemrég jelentette be, hogy két amerikai befektető összesen 57 millió dollárral szállt be a cégbe, a friss tőke a növekedésitőke-finanszírozó Spectrum Equity-től, valamint a cég korábbi befektetőjétől, az Accel Partnerstől érkezett
 

A Prezit 2009-ben alapította Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám. Jelenleg több mint 50 millió ember használja a Prezit a világ 190 országában. A magyar mellett angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai nyelven is elérhető.

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még nagyon kevesen vetik be az építőipar "csodafegyverét"

A magyar építőipar hároméves lemaradásban van, nem a Nyugathoz, önmagához képest, hangzott el a Portfolió által szervezett, Építőipar 2021 elnevezésű konferencián. A lemaradás okát az előadók szerint az ágazat digitalizációs visszamaradottságában kell keresni. A megoldás a BIM (Building Information Modelling), vagyis az épületinformáció-modellezés széleskörű elterjedése, alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy az adott projektek résztvevői összehangoltan tudjanak dolgozni a közös információs térben a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen az elkészült épületek üzemeltetéséig.  

2021. június 18. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40