Metálszín mostantól a kis nyomdák kínálatában is

forrás: Prím Online, 2015. május 9. 10:39

A metálfényű nyomatok, képek elkészítésére eddig csak a nagy példányszámos megrendelésekkel dolgozó ofszet nyomdák vállalkoztak. Náluk volt meg az ehhez szükséges, a fólia-alapú nyomatok gyártására alkalmas technológia. A digitális megoldások rohamos fejlődésével ma már ezen a területen is komoly változások zajlanak. A termék innovációk révén a kisebb nyomdaipari vállalkozások, nyomtató szalonok számára is elérhetővé vált a metálnyomtatás, amelyek ennek köszönhetően tovább szélesíthetik szolgáltatásaikat.

Az erre a munkára alkalmas készülékek közt elsőként mutatkozik be a magyar piacon a Xerox Colour 800i/1000i digitális nyomdagép. Ez a berendezés rendelkezik egy speciális száraztinta tárolóval, amely aranymetál és ezüstmetál száraz tintát tartalmaz egyedi felületek megnyomásához.

 A Xerox Colour 800i/1000i nyomdagépen egyebek mellett az alábbi nyomtatványok készíthetőek el gyors átfutással, az ofszet eljáráshoz képest olcsóbb metál színnyomással:


-    hivatalos okiratok (diplomák, bizonyítványok), amelyeken a metál színben nyomott pecsét még inkább rangot ad az okmánynak, vagy akár a nevesítés is megoldható metál színnel;
-    névre szóló, exkluzív kivitelű brosúrák, tájékoztatók, amelyeken a metálszín kiemeli a legfontosabb információkat;
-   névjegyek, üdvözlő lapok, poszterek, fotók, amelyeken a metálfényben pompázó logó, kép, szöveg, vagy más grafikai elem egyedi megkülönböztető jeggyel ruházza fel a nyomtatványt;
-    éttermi menük, céges árajánlatok és más eladásösztönző kiadványok, amelyeket a legkülönfélébb médiára – többek közt vinyl-re, poliészterre, műanyagra, vagy textilre – nyomnak. Ezeknek a metálszín bevonat eleganciát, extra hangsúlyt kölcsönöz.

A Xerox Colour 800i/1000i digitális nyomdagépek idén áprilistól kaphatóak Magyarországon.
 

Kulcsszavak: nyomdagép Xerox

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új modellekkel bővül a Samsung Smart Monitor kínálata

Hamarosan világszerte elérhetővé válnak a Samsung legújabb Smart Monitorai, amelyek új méretekben és továbbfejlesztett okos megoldásokkal érkeznek. A kínálatba bekerül a nagyméretű, 43 colos M7 modell, amely UHD felbontással biztosítja a hatékony munkavégzéshez vagy az élvezetes játékhoz szükséges képminőséget. Az FHD felbontású M5 modellek 24-, 27- és 32 colos kijelzővel is elérhetők lesznek, megújult, kifinomult formatervezéssel, már fehér színben is. 

2021. június 8. 09:53

Fejlett biztonság egy rendezett munkaállomáshoz

Az akár otthonról, akár irodában sok órán át a monitor előtt dolgozóknak egyedi igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék ezeket a hosszú órákat. A Philips Monitors B Line termékcsaládot kifejezetten ilyen és további igényeknek a kielégítésére tervezték, támogatva ezáltal a kényelmes, megbízható és biztonságos monitort kereső szakemberek széles körét. A Philips monitorok bejelenti legújabb B Line termékét a 243B9H modellt, amely 24 hüvelyk (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) képernyőátmérővel, full HD felbontással és 75 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik.

2021. május 31. 14:57

Belépőszintű munkaállomások összetett kreatív feladatokhoz

A Dell Technologies bővítette belépőszintű munkaállomás portfólióját és bemutatta a kisméretű Precision 3450-et és a toronykivitelű Precision 3650-et. Az új modellek a legnagyobb teljesítményt és számítási kapacitást igénylő feladatokkal is könnyedén megbirkóznak a professzionális processzorok, tárolórendszerek és grafikus vezérlők segítségével – legyen szó szerkesztésről, tervezésről vagy CAD-munkafolyamatokról. A vállalat szoftverfejlesztő partnereivel – például Adobe, Autodesk és sokan mások – azon dolgozik, hogy a folyamatos tesztelésnek és optimalizálásnak köszönhetően a lehető legjobb élményt biztosítsák a felhasználóknak.

2021. május 28. 17:02

Magyarországon is kapható a Huawei első asztali monitorja

A Huawei Technologies Magyarországra is elhozza nemrég bemutatott, első asztali monitorját. A Display 23,8” névre keresztelt megjelenítő FullView kijelzője keskeny, mindössze 5,72 mm-es kávát kapott, Full HD felbontású, valamint 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, és szemvédő funkcióval is ellátták. A monitor nem csak számítógépekkel, hanem mobiltelefonokkal is könnyedén összekapcsolható. A Display 23,8” április 23-tól elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 63.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

2021. április 23. 12:50

Az Alienware és a Dell ismét AMD-alapú laptoppal jelentkezik

A Dell Technologies két AMD-alapú gamer laptopot mutatott be, a Dell G15 Ryzen Editiont és az Alienware m15 Ryzen Edition R5-öt. Az Alienware 14 év után először jelentkezett olyan modellel, amelyben AMD processzor dolgozik. Mindkét laptop NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával rendelkezik, és a velük egyidejűleg bemutatott Dell monitorokkal kiegészülve tökéletes gamer állomást alkotnak.

2021. április 19. 19:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40