USB flash drive termékek a Samsung adattároló portfóliójában

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 20. 09:12

A Samsung bejelentette vékony és kifinomult formatervezésű USB flash drive termékeit (UFD), melyek háromféle ergonómiai kialakításban érhetők el, és már mindegyik a legújabb Samsung NAND flash technológiát használja.

Új USB flash drive termékeket jelentett be a Samsung. A termékcsalád bemutatásával a Samsung teljesebbé teszi termékkínálatát a saját márkás memóriatárolók piacán, ahol jelen van teljes SD-, és  micro SD kártya termékvonallal, illetve belső és hordozható SSD-kkel. Minden USB 3.0 drive kompatibilis az USB 2.0-vel is, és a termékek NAND flash technológiával működnek, A termékcsalád továbbá megfelel a Samsung „5-proof” technológia követelményeinek és az adattárolókra is érvényes a vásárlás dátumától számított 5 éves garancia

 

A Samsung USB 3.0 flash drive három verzióban érhető el: Bar, Fit és Duo kiszerelésben. A Bar típus egy modern, stílusos megjelenésű eszköz, világos pezsgő színben, magas minőségű fémborítással a hosszú élettartam megőrzése érdekében. Az áramvonalas kialakítás, és a kör alakú vég nem csak az esztétikumot szolgálja, hanem könnyíti a használatot, és akár kulcstartóra is rögzíthető az eszköz. A 40 mm hosszú és kevesebb, mint 9 gramm súlyú flash drive-ot kifejezetten PC használatra tervezték, és 16 GB, 32 GB és 64 GB verzióban is elérhető. A flash drive szekvenciális olvasási sebessége akár 130 MB/s is lehet, ezzel 2,4 GB full HD videó vagy közel 40 órányi mp3 zene kevesebb, mint 20 másodperc alatt tölthető le az UFD-ről a számítógépünkre.

 

UFD standard

 

A Samsung USB 3.0 Fit flash drive az új UFD széria legkompaktabb eszköze. Ultravékony notebookhoz, illetve USB-vel felszerelt gépkocsikban zenelejátszásra és adattárolásra is alkalmas, Az eszköz így könnyen hordozható, és áramvonalas kialakítása segíti a könnyű eltávolítást. A Fit UFD kevesebb, mint 20 mm hosszú és 2 gramm súlyú. Szekvenciális beolvasási sebessége eléri a 130MB/s-ot, mind a 32 GB-os, mind pedig a 64 GB-os változatban.

 

UFD Fit

 

A harmadik verziót, a Samsung USB 3.0 flash drive Duot kifejezetten olyan okostelefon, tablet és PC felhasználóknak tervezték, akiknek különösen fontos a rugalmasság, így tartalmaz sztenderd és micro USB portot is. A Duo flash drive-hoz tartozik egy kupak is, ami a Micro USB portot védi. Ez az adattároló is képes a 130 MB/s sebességre és USB 2.0 csatlakozós Android eszközökkel is kompatibilis. A Duo drive 32 GB-os és 64 GB-os változatban is elérhető, kevesebb, mint 37 mm hosszú és 6 gramm súlyú.

 

UFD Duo

A Samsung 5-Proof technológia garantálja, hogy minden eszköz ellenáll 72 órán keresztül sós tengervíznek és működőképes -0°C és 60°C-os hőmérsékletek között is. Az adattárolást nem befolyásolja a sztenderd repülőtéri röntgenvizsgálat vagy az extrém 1500g mértékű gravitációs erő, továbbá 15,000 gaussig ellenáll a mágneses erőnek, amely egy nagyteljesítményű MRI scanner erejével egyenlő.

 

A termékskála összesen hét különböző formában és kapacitásban érhető el világszerte, többek között Koreában, az Egyesült Államokban, Kínában, Európában és egyéb területeken, ezzel is erősítve a Samsung jelenlétét a globális adattárolási piacon. A flash drive-ok minden típusa elérhető lesz 128 GB –os verzióban is az év végéig.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Az IKEA visszahív bizonyos VARMFRONT hordozható töltőket (power bank) tűzveszély miatt

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki rendelkezik VARMFRONT 10 400 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy VARMFRONT 5200 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát vagy csereterméket kap.

2024. július 17. 11:28

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Samsung Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 új lehetőségeket nyit a Galaxy AI korszakában

A Samsung ma bejelentette az új Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 hajlítható okostelefonok, valamint a Galaxy Buds3 és Galaxy Buds3 Pro fülhallgatók érkezését a Galaxy Unpacked eseményen, Párizsban.

2024. július 12. 17:11

A Philips termékek új Red Dot díjakat nyertek

A TP Vision következetesen a kivételes európai dizájnt minden Philips márkájú TV és audiotermék központi elemeként pozícionálja, és ez a politika ismét elnyerte a legmagasabb szintű szakmai elismerést, öt Red Dot 2024 díjat nyert termékdizajnért.

 

2024. július 6. 14:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59