22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

forrás: Prím Online, 2021. február 11. 20:13

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

Az online sportfogadás dzsungelében könnyű elveszni. Ám számos gyűjtőoldal áll a játékosok rendelkezésére, amely segít dönteni a felhasználóknak, melyik is a számukra megfelelő választás. A Bet-Fogadás is ilyen oldal, ahol máris egy kevésbé ismert, de annál ütősebb bónuszkínálattal rendelkező oldalt találunk, a 22 Bet névre keresztelt sportfogadási site-ot.

 

 

Ha valaki még nem regisztrált az oldalon, a bannerre kattintva rögtön megjelenik egy bónusz, melyet a regisztrációja során érvényesíthet. Az oldal kiemelkedő üdvözlőbónusszal várja a felhasználókat: 35 000 Ft-os kezdőjutalom várja az új regisztrálókat.

 

Fontos megjegyezni a bónusszal kapcsolatban, hogy az itt kapott összeg nem vehető ki önmagában, mindig csak az aktuális nyereménnyel együtt. Számos feltételnek meg kell felelnünk a felhasználási feltételek alapján. Ha ezeket nem tartjuk be, a megszerzett bónuszt nem tudjuk a nyereménnyel együtt megkapni. Fontos, hogy teljesíteni kell egy első befizetést.

 

A 22 Bet bukmékeri oldal ajánlata nagyon széleskörű, számos sportágakban tehetjük meg tétjeinket, mint például a labdarúgás, röplabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong, ökölvívás, kézilabda, salakmotorozás, de akár biliárd vagy sakk is választható.

 

Élő közvetítések, valamint sportfogadások is elérhetők az oldalon, és ezek kínálata folyamatosan bővül. Ezek árfolyamai nagyon kedvezőek, és további jó hír, hogy az esetleges nyereményre nem kell egész napot várni.

 

Az élő fogadásoknak köszönhetően sok új technikát lehet tanulni a sportmérkőzések világában. Ebben a kategóriában azonban a reflex, az önuralom és a türelem számít.

 

A 22 Bet fogadási platformján számos adat áll a felhasználó rendelkezésére, és az is pozitív, hogy az oldal felépítése is logikus, könnyű használni, sok segítséget kap a felhasználó. Az adatok, valamint a különféle statisztikák is könnyen elérhetők, és a felhasználók rendelkezésére állnak, segítve őket a továbbiakban, az eligazodásban a különféle fogadások között.

 

Kiemelkedő továbbá a 24 órás ügyfélszolgálat is, amely szintén kiemelt fontosságú tényező a megfelelő online sportfogadási iroda kiválasztásánál.

 

A szakértő ügyfélszolgálattal elsősorban e-mailen keresztül lehet felvenni a kapcsolatot, de van egy külön erre használható chatfelület is. Ami legfontosabb, az ügyfélszolgálat az ügyfelek kérdéseire a hét 7 napján, a nap 24 órájában válaszol. Ez nagy könnyebbséget jelent, különösen az új játékosoknak, akiknek fontos, hogy biztosak legyenek abban, hogy az első lépéseiket az új bukméker oldalol helyes módon teszik meg. Az ügyfélszolgalat pedig a kiemelkedő rendelkezésre álláson felül még villámgyorsan is válaszol a kérdésekre.

 

Jó hír továbbá, hogy számos fizetési módot elfogadnak: Visa, Mastercard Maestro, Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard, de még a Bitcoin is a fizetési lehetőségek között van. Ha pedig elköteleztük magunkat, indulhat is a fogadás.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

A Facebook új fejlesztése: karszalag az AR eszközök vezérléséhez

Amikor egy olyan technológiában, mint a kibővített valóság ilyen mértékű növekedés tapasztalható, akkor egyértelművé válik, hogy óriási változást hoz majd életünkben és mindennapjaink részévé válik. 

2021. május 10. 11:38

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35