Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

forrás: Prím Online, 2021. február 15. 10:02

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) még decemberben kisorsolta  a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezőjének csoportbeosztásait. Az I csoportba a magyar válogatott, az Anglia, Lengyelország, Albánia, Andorra és San Marino került. Hrutka János, volt magyar labdarugó alaposan megvizsgálta őket. Lengyelországről mesélve megemlíti Lewandowskit.

 

 

- Lengyel válogatott 23 játékosból áll, közülük majd egy kezdő tizenegynyi TOP-bajnokságokban, élcsapatokban a meghatározó labdarúgó - fűzte hozzá Hrutka idézve a rangado.24.hu portálon. 

 

Mit gondol a lengyel válogatott erősségéről? – Őket egy szinttel feljebb sorolnám, mint Szerbia, vagy Oroszországot.– nem hinném, hogy ott tartunk, hogy az angol vagy a lengyel válogatott megelőzésére reális esély lenne - fűzte hozzá. 

 

Azt is észrevette, hogy a "papíron" végzett elemzések azt mutatják, hogy a magyar csapat a 3. helyet szerzi meg.- Nem zárom ki, hogy ennél mégis lehet több, de az sok mindenen múlhat.- tette hozzá.

 

- Azt mindenki elvárja, hogy Andorrát és San Marinót oda-vissza megverjük. De Albánia már teljesen más történet. Mondhatjuk, hogy semmit nem jelent, mégis értékesebb kerete van Albániának, mint nekünk. 23 légiós van a keretükben, A játékosainak zöme német és olasz első osztályban játszik, van köztük a Barca és a Juve közvetlen utánpótlásából érkező – hangsúlyozta Hrutka János.

 

Zulabet bukméker szerint Lengyelország az első selejtezősorozat mérkőzésének a favoritja (árfolyam 2.35). Magyar válogatott nyereségét Zulabet analitikusai 3.40-ra mérték. 1000 forintot fogadva kereshetünk 3400 forintot.  A csoportfavorit kétségkívül az Anglia. Magyarország harcolni fog második helyért Lengyelországgal.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

A Facebook új fejlesztése: karszalag az AR eszközök vezérléséhez

Amikor egy olyan technológiában, mint a kibővített valóság ilyen mértékű növekedés tapasztalható, akkor egyértelművé válik, hogy óriási változást hoz majd életünkben és mindennapjaink részévé válik. 

2021. május 10. 11:38

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35