Kempf Zozo Team Galaxy tag lett a Samsung 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai csapatában

forrás: Prím Online, 2024. június 20. 14:53

A Samsung bemutatja a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok magyar Team Galaxy sportolóját: a BMX-világbajnok, Kempf Zozo csatlakozik a csapathoz. A vállalat az olimpia nemzetközi partnereként A nyitottság mindig nyer szemléletmódot képviseli, akárcsak a márka által szervezett és támogatott Team Galaxy, a sporttehetségekből álló, nemzetközi csapat.

A márka idén eddigi legnagyobb létszámú sportolókból álló közösségét támogatja abban, hogy az olimpián is kihozhassák magukból a bennük rejlő lehetőségeket, saját országuk képviseletében. A sportoló-nagykövetek a Team Galaxy tagjaiként A nyitottság mindig nyer mottóval üzenik, hogy miként válhat minden új élmény jelentős mérföldkővé, nyithat meg új lehetőségeket, valamint bemutatják, hogy a nyitott gondolkodásmód győzelemhez segíthet a sportban és az életben egyaránt. Az olimpiára készülő Team Galaxy sportolók nemcsak a Samsung támogatását élvezhetik, hanem az olimpiai élményhez kapcsolódó termékek ökoszisztémáját is. 

 

„Büszkék vagyunk, hogy immár egy magyar sportolót is üdvözölhetünk a Team Galaxy tagjai közt, Kempf Zozo személyében. Zozo méltó képviselője hazánknak, csakúgy, mint a Samsungnak, hiszen megtestesítője azoknak az értékeknek, amelyekben hiszünk. Olyan sportoló, aki teljesítményével, elszántságával, szenvedélyével képes felhívni a figyelmet a nyitottság és az önkifejezés jelentőségére, egy szemléletmódra, amely a nem csak az egyéni siker, de mindannyiunk jövőjének is kulcsa lehet” – mondta Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke.

 

 

Kempf Zoltán, azaz Zozo extrémsportolóként és tartalomgyártóként is jelentős sikereket ért el, 2013-as világbajnoki győzelme óta kiemelkedő versenyzője a magyar és nemzetközi BMX mezőnynek. Zozo nemcsak sportteljesítményével, de karizmatikus személyiségével is felhívta magára a figyelmet, a közösségi médiában és televíziós szereplései során még szélesebb közönség ismerhette és kedvelte meg. A Samsunggal 2022-ben indult együttműködését a Team Galaxy tagjaként idén új szintre emelhette.

 

„Elképesztő boldogsággal és motivációval tölt el, hogy a Samsung csapatát erősíthetem, kevés embernek adatik meg a lehetőség, hogy a világ egyik legnagyobb márkáját képviselje. A nyitottság mindig nyer üzenettel tökéletesen tudok azonosulni az élet minden területén. Mindez túlmutat a márkanagykövetként betöltött szerepemen: fantasztikus érzés, hogy a sportban és a mindennapokban is velem tartanak, mögöttem állnak" – mondta Kempf Zozo.

 

Június 20. és 23. között élőben is szurkolhatunk Zozónak a Ludovika Campus-on megrendezett Olimpiai Kvalifikációs Sorozat budapesti állomásán, ahol a pontszerzés tétje nem kisebb, mint kijutni a 2024-es párizsi olimpiára.

Kulcsszavak: Team Galaxy Samsung

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

K&H: harc az alattomos támadások ellen

A digitális eszközök használata vitathatatlanul megkönnyíti az életünket, az online tájékozódást és ügyintézést. Az eszközökön tárolt érzékeny adatok védelme azonban fokozott óvintézkedéseket igényel minden tulajdonostól.

2024. július 15. 13:02

Tovább erősíti piacvezető szerepét és stabilitását a Daniella Villamosság

Az Elektro UNO villamossági anyagkereskedelmi üzletágának felvásárlásával tovább erősíti piacvezető szerepét a Daniella Villamosság a pécsi régióban.

2024. július 15. 11:39

Így vásárolunk autót – az ár mellett a márka és a műszaki paraméterek számítanak leginkább

A 16-59 éves magyarok közel egyötöde tervez autóvásárlást a közeljövőben, több mint felük kétmillió forint alatti összeget szán erre – derül ki a Chery Group megbízásából készült, reprezentatív felmérésből. Bár a többség számára az ár a legfontosabb szempont, a férfiak körében ugyanennyire számít az is, hogy megbízható és ismert gyártó járműve legyen, illetve sokan kiemelték a műszaki paramétereket is.

2024. július 15. 10:12

Radikálisan javult a hatékonyság és az eredményesség a gyárakban AI megoldásokkal

Az elmúlt évek során a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója világszerte átalakította a gyártóüzemeket. A kis önálló gyáraktól a több telephelyen működő hatalmas üzemekig, a bútorgyártóktól a húsfeldolgozókig ezek a gyártók most villámgyors csatlakozási lehetőséget és intuitív, központosított hálózatirányítást élveznek gyáraikban és raktáraikban, ami radikális javulást eredményez a hatékonyságban és az eredményességben.

2024. július 14. 15:50

Kihirdették az Európai Unió mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét

Kihirdették az EU mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét („MI-Rendelet”), amely a világon az első igazán átfogó, mesterséges intelligenciával („MI”) kapcsolatos, szektorsemleges jogszabály.

2024. július 14. 13:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01