A 280 Hz-es AGON by AOC 27 hüvelykes ívelt monitor felülmúlja a versenytársakat

forrás: Prím Online, 2024. június 24. 20:03

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – örömmel mutatja be az AOC GAMING C27G4ZXE modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely a magával ragadó, magas képfrissítési sebességű játék határait feszegeti. 

Az idén bejelentett új G4 gaming termékcsalád részeként az új C27G4ZXE modell elegáns, „lopakodó vadászrepülő” ihlette szögletes kialakítással, 1500R görbülettel és 280 Hz képfrissítési sebességgel büszkélkedhet, ezáltal tökéletes választás a történetközpontú akció- és RPG-játékoktól kezdve a gyors tempójú verseny-, szimulációs vagy lövöldözős játékokat élvező gamerek számára.

 

Lopakodó repülőgép dizájn, gyilkos teljesítmény:
Fast VA panel, 280 Hz és 0,3 ms MPRT válaszidő

 

Elegáns kialakítás, amely bármilyen gamer felszerelést feldob

 

A C27G4ZXE szürke és fekete színösszeállítású, modern dizájnnal rendelkezik, amely zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen gamer környezethez. A monitor vékony keretei és a váz éles vonalai elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöznek, amely egy lopakodó repülőgépre emlékeztet, míg az egyszerű, kompakt lábazat stabil alapot biztosít anélkül, hogy csökkentené a monitor általános esztétikáját, és bőséges helyet biztosít az esportolók számára a billentyűzet és az egér mozgatásához. A C27G4ZXE a 100x100 VESA konzol kompatibilitásának köszönhetően többmonitoros, monitorkarokkal ellátott elrendezésekhez is megfelelő.

 

Immerzió 1500R görbülettel

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE lágy 1500R görbülete finoman körbeöleli a felhasználó látómezejét anélkül, hogy torzítaná a vizuális megjelenítést, így igazán magával ragadó játékélményt nyújt. Az ívelt képernyő az emberi szem természetes görbületét követi, kényelmesebb és magával ragadóbb megtekintési élményt nyújtva ezáltal a hosszabb játékmenetek során. Legyen szó akár egy versenyszimulátor pilótafülkéjéről, akár hatalmas, nyitott világok felfedezéséről, a C27G4ZXE görbülete még mélyebbre vonja be a játékosokat az akcióba.

 

Villámgyors 280 Hz képfrissítési sebesség a versenyelőnyért

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE 280 Hz-es képfrissítési sebességével hihetetlenül sima és érzékeny játékmenetet biztosít, így a játékosok a gyors tempójú játékokban versenyelőnyre tehetnek szert. A monitor a legmagasabb overdrive beállításnál akár 1 ms GtG reakcióidőt is elérhet, így a szellemképek és a mozgási elmosódások minimálisra csökkennek. Mivel a mozgás tisztasága elsődleges, a C27G4ZXE továbbfejlesztett MBR (Motion Blur Reduction) üzemmóddal rendelkezik, amely stroboszkópos háttérvilágítást használ a pixelátmenetek észrevehetetlenné tételéhez, és az MPRT (Moving Picture Response Time – Mozgókép-válaszidő) lenyűgöző 0,3 ms-ra csökken, ami gyakorlatilag elmosódásmentes képi megjelenítést eredményez.

 

Full HD felbontás az optimális teljesítményhez

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE Full HD felbontása (1920x1080) ideális egyensúlyt teremt a vizuális letisztultság és a teljesítmény között. Ez a felbontás lehetővé teszi, hogy még a középkategóriás GPU-k is elérjék a monitor lenyűgöző 280 Hz képfrissítési sebességét a legtöbb műfajban, így a játékosok már az első naptól kezdve élvezhetik a C27G4ZXE villámgyors teljesítményének minden előnyét, anélkül, hogy a csúcskategóriás hardverre lenne szükségük.

 

Magas kontrasztú VA panel HDR10-támogatással

 

A C27G4ZXE 4000:1 kontrasztarányú, nagy kontrasztú gyors VA panellel rendelkezik, amely mély feketéket és élénk színeket biztosít a lenyűgöző vizuális élményhez. A HDR10-támogatással párosulva a monitor a fényerő és a színszintek szélesebb tartományát képes megjeleníteni, a sötét és világos jelenetekben is kiemelve a bonyolult részleteket, tovább fokozva a játékvilágban való elmerülést.

 

Adaptive-Sync a szakadozástól mentes játékhoz

 

A kép szakadozásának és akadozásának kiküszöbölése érdekében az AOC GAMING C27G4ZXE támogatja az Adaptive-Sync technológiát, amely a zökkenőmentes és gördülékeny játékélmény érdekében szinkronizálja a monitor képfrissítési sebességét a GPU kimenetével. Ez a technológia biztosítja, hogy a játékosok zavaró vizuális műjelenségektől mentes játékot élvezhessenek, függetlenül a grafikus kártyájuktól.

 

Gyors frissítési sebességű család a különböző igényekhez

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE csatlakozik az AGON by AOC által idén nyáron bevezetett, 280 Hz képfrissítési sebességet kínáló, megfizethető árú gaming monitor családjához, amelynek tagja például a 27G2ZN3/BK modell, sík képernyős 27 hüvelykes Fast-VA panellel és állítható magasságú lábazattal, vagy a C27G2Z3/BK modell, ívelt 27 hüvelykes Fast-VA panellel és szintén állítható magasságú lábazattal.

 

Árak és elérhetőség

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE modell 2024 július végétől lesz elérhető, 3 éves garanciával 229,00 € ajánlott fogyasztói áron.

 

____________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q4 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors négy új 4K felbontású modellel bővíti az E1N irodai termékcsaládot

A Philips Monitors E1 sorozata négy új modellel bővül a mai dinamikus professzionális felhasználók számára készült többcélú kínálatán belül. A számos termelékenységet növelő újítással rendelkező és esztétikus kialakítású monitorok biztosítják, hogy a szakemberek és az otthoni felhasználók egyaránt mindent megkapjanak, amire szükségük van ahhoz, hogy minden munkanapjukból a legtöbbet hozzák ki.

2024. július 4. 16:12

A Philips Monitors bejelenti legújabb 49 hüvelykes professzionális kijelzőjét

Az új Philips monitor kombinálja termelékenységet a csatlakoztathatósággal, így ideális eszköz a professzionális munkakörnyezetekben.
A Philips 49B2U6903CH egy csomó olyan új funkciót hoz magával, amelyek segítik az együttműködést a modern digitális munkahelyen: Nagy 48,8 hüvelykes /124 cm-es képernyő, 5120 x 1440 DQHD felbontás, nagyteljesítményű webkamera és még sok egyéb. 

2024. június 26. 14:31

A 280 Hz-es AGON by AOC 27 hüvelykes ívelt monitor felülmúlja a versenytársakat

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – örömmel mutatja be az AOC GAMING C27G4ZXE modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely a magával ragadó, magas képfrissítési sebességű játék határait feszegeti. 

2024. június 24. 20:03

Egy megfizethető 27 hüvelykes monitor, amely egyensúlyt teremt az immerzió és a sebesség között

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor és IT-kiegészítő márkája – örömmel jelenti be az AOC GAMING C27G2Z3/BK modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely ötvözi a magával ragadó vizuális élményt a villámgyors teljesítménnyel. Az egyaránt versenyző és alkalmi játékosok számára tervezett C27G2Z3/BK 280 Hz-es képfrissítési sebességgel, akár 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel, valamint 1500R görbületű, nagy kontrasztú Fast VA panellel büszkélkedhet, mindezt megfizethető áron.

2024. június 23. 12:10

Megfizethető 4K monitorok IPS panelekkel a fokozott termelékenységhez és szórakozáshoz

A kijelzőspecialista AOC izgalommal mutatja be két új, otthoni és irodai felhasználóknak szánt ultra-nagy felbontású (UHD) monitorát: a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC U27B3A és U27B3AF modelleket. Ezek a monitorok kivételes tisztaságot és élénk színeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak a napi feladatok széles skálájához, a táblázatkezeléstől és a webböngészéstől kezdve az egyszerűbb képszerkesztésig és bármilyen médiafelhasználásig. 

 

2024. június 16. 10:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01