2024-ben is díjazzák az Év hazai menedzserét a Gyurós Tibor-díjátadón

forrás: Prím Online, 2024. július 4. 11:30

Az idei évben az IVSZ huszonhatodik alkalommal adja át a szövetség egykori elnökéről elnevezett díjat, amellyel minden évben azokat a hazai, vezető beosztású menedzserek munkáját ismeri el, akik az elmúlt 12 hónapban a legtöbbet tettek Magyarország digitális érettségének fejlesztéséért. 2024. július 21-ig az IVSZ honlapján bárki nevezhet a díjra érdemesnek vélt szakembert, dolgozzon az illető akár a kkv-szektorban, akár multinacionális vállalatnál, vagy a közszférában – a javaslatokat szakmai zsűri értékeli ki, és választja ki közülük az idei Gyurós Tibor-díj nyertesét.

Az év menedzserének járó Gyurós Tibor-díjat 2024. szeptember 19-én az IVSZ MENTA konferenciáján, a digitális gazdaság meghatározó szereplői, döntéshozói körében fogják átadni.

 

Az IVSZ honlapján keresztül 2024. július 21-ig bárki jelölhet olyan vezető beosztású menedzsereket, akiknek éves munkája az elmúlt évben a legjobban támogatta a hazai digitalizáció kibontakozását. A beérkező jelöléseket az IVSZ által felkért szakmai zsűri értékeli ki és választja ki az idei győztest.

 

 

“A mesterséges intelligencia térhódítása napjaink menedzsereit olyan új kihívások elé állítja, amelyek megoldására nem állnak rendelkezésre bevált gyakorlatok vagy évtizedes példák. Nem opció kivárni sem, hiszen már rövid távon versenyhátrányba kerülhet az MI jelentőségét ignoráló vállalkozás, így az idei díj zsűrije azt is vizsgálni fogja, hogyan tudott adaptálódni a megváltozott környezethez a pályázó irányítása alá tartozó szervezet” – mondta el dr. Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke a zsűrizés főbb szempontjairól.

 

Az elmúlt években egyebek mellett Csorba Gyula (Dorsum Zrt.), Birmacher Barnabás (Bitrise), Csillag Péter (Starschema) munkáját ismerték el a Gyurós Tibor-díjjal, 2022-ben Kádár Tamás, a SEON online csalásmegelőző rendszert működtető cég vezérigazgatóját és társalapítóját, a tavalyi évben pedig Patay Szabolcsot, a Commsignia ügyvezető igazgatóját és társalapítóját választották meg az év menedzserének.

 

Az év menedzsere-díjjal az IVSZ 2001-ben elhunyt egykori elnöke, Gyurós Tibor emlékének adózva fejezi ki elismerését minden évben egy, hozzá hasonlóan karizmatikus és sikeres, vezető beosztású menedzsernek, aki a digitalizáció területén tevékenykedik. Az ideális jelölt éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és a digitális gazdaság fejlődését.  

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

K&H: harc az alattomos támadások ellen

A digitális eszközök használata vitathatatlanul megkönnyíti az életünket, az online tájékozódást és ügyintézést. Az eszközökön tárolt érzékeny adatok védelme azonban fokozott óvintézkedéseket igényel minden tulajdonostól.

2024. július 15. 13:02

Tovább erősíti piacvezető szerepét és stabilitását a Daniella Villamosság

Az Elektro UNO villamossági anyagkereskedelmi üzletágának felvásárlásával tovább erősíti piacvezető szerepét a Daniella Villamosság a pécsi régióban.

2024. július 15. 11:39

Így vásárolunk autót – az ár mellett a márka és a műszaki paraméterek számítanak leginkább

A 16-59 éves magyarok közel egyötöde tervez autóvásárlást a közeljövőben, több mint felük kétmillió forint alatti összeget szán erre – derül ki a Chery Group megbízásából készült, reprezentatív felmérésből. Bár a többség számára az ár a legfontosabb szempont, a férfiak körében ugyanennyire számít az is, hogy megbízható és ismert gyártó járműve legyen, illetve sokan kiemelték a műszaki paramétereket is.

2024. július 15. 10:12

Radikálisan javult a hatékonyság és az eredményesség a gyárakban AI megoldásokkal

Az elmúlt évek során a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója világszerte átalakította a gyártóüzemeket. A kis önálló gyáraktól a több telephelyen működő hatalmas üzemekig, a bútorgyártóktól a húsfeldolgozókig ezek a gyártók most villámgyors csatlakozási lehetőséget és intuitív, központosított hálózatirányítást élveznek gyáraikban és raktáraikban, ami radikális javulást eredményez a hatékonyságban és az eredményességben.

2024. július 14. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01