Oracle Time & Labor: új munkaidő-nyilvántartó alkalmazás

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. október 7. 11:45
Az Oracle megjelentette a Time & Labor alkalmazást. A szervezetek egészét átfogó munkaidőadat-rögzítő és -kezelő program az összes dolgozó számára megoldja a munkaidő-nyilvántartást. A Time & Labor az E-Business Suite alkalmazásegyüttes részét képező Oracle emberierőforrás-gazdálkodási rendszer alapvető fontosságú eleme, mely az Oracle.com webhelyen online szolgáltatásként is igénybe vehető.
Az Oracle Time & Labor olyan webes felületű e-üzleti munkaidő-nyilvántartó megoldás, amelynek segítségével a vállalatok csökkenthetik költségeiket, és eredményesebben ösztönözhetik a hatékony munkavégzést. A rendszer kiküszöböli a több alkalmazást érintő, időrabló párhuzamos adatrögzítést, és olyan előre definiált sablonokat kínál, amelyekkel bármely terület dolgozói könnyen rögzíthetik az általunk ledolgozott munkaidőt.

„Az új munkaidőadat-rögzítő eszköz kellően rugalmas ahhoz, hogy vállalata elvárásainak és/vagy az adott ország munkaügyi előírásainak megfelelően biztosítsa a munkaidőadatok kigyűjtését és rögzítését. Emellett lehetővé teszi, hogy a dolgozók csak azokat az adatokat láthassák és választhassák ki, amelyek elérése a szervezetben betöltött konkrét szerepük alapján számukra indokolt” - mutatott rá Sue Charley, az Oracle Corporation bérezési és humánerőforrás-tevékenységek részlegének alelnöke.

Az Oracle Time & Labor seregnyi előnyt kínál a vállalatoknak, például központi időnyilvántartást, webes és számítógépes kapcsolat nélküli munkaidőadat-bevitelt, a jelenléti ívek („blokkolólapok”) automatikus jóváhagyását, a jelenlétiív-adatok visszamenőleges áttekintését, valamint a távollétek és mulasztott napok nyomon követését és kimutatását. A szoftver emellett egy automatikus és manuális munkaidőadat-rögzítési felületet is biztosít, amely közvetlenül fogadja, összesíti és feldolgozza a dolgozói munkaidőadatokat a munkáltatóra jellemző paramétereknek és jogi előírásoknak megfelelően.

A külön termékként és az Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttes részeként egyaránt beszerezhető Oracle Time & Labor azonnali beépített integrációt kínál az E-Business Suite más moduljaival, és így átfogó képet nyújt a szervezetnek a munkaerőről. Például az Oracle pénzügyi rendszerrel való integrációnak köszönhetően az Oracle Time & Labor segíthet az üzleti előrejelzések készítésében, a kapacitás- és nyereségességgazdálkodásban, valamint a hatékony tervezésben és ütemezésben. Az Oracle projektelszámolási rendszerrel való tervbe vett integráció várhatóan lehetővé teszi a munkaidőadatok összevetését azokkal a projektekkel és feladatokkal, amelyekre a felhasznált munkaidő ráterhelhető, illetve támogatja olyan adott projektekhez szabott sablonok készítését, amelyek megkönnyítik a munkaidő-nyilvántartást, és segítenek a pontos adatrögzítés biztosításában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05