3G mobil internetezés PDF dokumentumon keresztül

forrás Prim Online, 2005. március 11. 14:28
Az Adobe és az NTT DoCoMo bejelentették, hogy a DoCoMo az Adobe Reader LE szoftvert fogja alkalmazni a 3G FOMA készülékein, így a népszerű i-mode szolgáltatást igénybevevők számára Adobe hordozható dokumentum formátumban (PDF) szolgáltatott nagyhatású, megbízható tartalomhoz biztosít hozzáférést. Az Adobe Reader LE technológiát kihasználva az i-mode ügyfelek igen változatos új üzleti és szabadidős tartalmakat tekinthetnek meg, amivel egyszerűbbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá válik számukra a mobil internetezés.
A DoCoMo és az Adobe közös üzleti partnerével, az ACCESS Co. Ltd-vel közösen kifejlesztett Adobe Readernek ezt a verzióját a FOMA-ra optimalizálták. Olyan i-mode szolgáltatásokat fog tartalmazni, mint a “Web to,” a “Mail to” és a “Phone to,” amelyekkel az ügyfelek egy PDF dokumentumon keresztül gyorsan felkereshetnek egy hivatkozott webhelyet, e-mailt küldhetnek partnereiknek vagy telefonszámot hívhatnak fel. Ezen kívül az Adobe Reader LE több, személyi számítógépen megszokott szolgáltatást tartalmaz, így például a szöveges keresést és a kisméretű képernyőkön a navigálást és nézegetést megkönnyítő elforgatott oldalelrendezést.

A DoCoMo lesz Japánban az első szolgáltató, amely a PDF tartalom előnyeit a mobil Internet felhasználók számára is biztosítja. Ez új lehetőséget jelent az i-mode tartalomszolgáltatók számára, akik a PDF gazdag megjelenítését, fokozott biztonságát és egyszerű kezelhetőségét kihasználva változatos szolgáltatásokat fejleszthetnek ki. Az új lehetőség potenciális alkalmazási körébe tartoznak a letölthető prospektusok és a metró térképek, a lekért bankkivonatok és elemző jelentések, illetve webhelyeken PDF dokumentumokból az információk megbízható megszerzése.

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

A Huawei Watch 3 széria az első okosóra-család a piacon, amelynek számlapja képes háttérként dinamikus képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is megjeleníteni. Az órába épített innovatív technológiának köszönhetően a felhasználók nemcsak játszhatnak az okosórájukon, hanem a különféle animációkkal csillagászati felfedezéseket tehetnek, sőt a Hold felszínét és fázisait is nyomon követhetik. 

2021. július 28. 18:11

A Sony bemutatja az új cserélhető objektíves vlog kameráját

A Sony bejelentette az Alpha-sorozat első cserélhető objektíves vlogger kameráját, az új ZV-E10-et. A kezdetektől fogva vlogolásra és vloggerek számára tervezett kamera ötvözi a Sony fejlett képalkotó technológiáját a széleskörű kezelhetőséggel és a kifejezetten videósok számára optimalizált egyedi funkciókkal.

2021. július 28. 16:29

Azonnal alkalmazható innováció a DeWalt gyárában

A DeWalt Industrial Tools perugiai üzemében (Olaszország) a márka két legnagyobb családjának termékeit gyártják: elektromos favágó szerszámokat és bontókalapácsokat.  Ez utóbbi sorozat esetében a vállalat úgy döntött, hogy két MiR200 autonóm mobil robotot (AMR-t) telepít, hogy gyártósorukat valódi összeszerelő-részleggé alakítsák, amelyeket mobil munkaállomással is kiegészítettek.

2021. július 28. 16:14

A huawei okosóráján mozgókép, videó, vagy akár játék is beállítható óraszámlapként

A Huawei Watch 3 széria az első okosóra-család a piacon, amelynek számlapja képes háttérként dinamikus képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is megjeleníteni. Az órába épített innovatív technológiának köszönhetően a felhasználók nemcsak játszhatnak az okosórájukon, hanem a különféle animációkkal csillagászati felfedezéseket tehetnek, sőt a Hold felszínét és fázisait is nyomon követhetik. 

2021. július 28. 14:33

Allianz: 9 trend a Covid–19 utáni légi közlekedésben

A Covid–19-et követő válság miatti hirtelen leállás súlyosan érintette a légi közlekedési szektort. 2020 áprilisában a világ kereskedelmi flottáinak kétharmada tétlenül a parkolt az aszfalton, miközben az utasforgalom 90 százalékkal csökkent az előző évhez képest. A légi közlekedési ágazat most lassan felépül a belföldi utazásoknak köszönhetően, egyre több repülőgép tér vissza az égboltra.

2021. július 28. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53