Díjmentes internet-marketing távoktatás

forrás Prim Online, 2005. augusztus 10. 12:05
Az internet üzleti felhasználása iránt érdeklődő honlaptulajdonosok és webmesterek számára az Internet-marketing 1000 trükkje címmel 50 leckéből álló, teljesen ingyenes, 50 leckés online távoktatási programot indított a Silihost.
A tanfolyamuk a bejelentkezéstől számítva körülbelül fél évig tart úgy, hogy minden héten két leckét küldenek az érdeklődők számára.

A Silihost szakértője szerint ez az 50 lecke elegendő ahhoz, hogy a résztvevők megismerkedjenek az internet-marketing elméletével és gyakorlatával, és hogy a saját üzletük gyakorlatába is átültessék azt. Illetve azok, akik még nem határozták el, hogy mit szeretnének értékesíteni, jó ötleteket szerezhetnek ehhez a tanfolyam során. Ez a képzés megtanítja a felhasználókat, hogy maguk hogyan alakíthatják a marketingjüket úgy, hogy az maximálisan elősegítse online érvényesülésüket.

A fél éves távoktatási program első részében a honlap szerkezeti felépítésének elemzésével foglalkoznak, majd ez követi az email-marketing, külön figyelmet szentelve a kéretlen levelek (SPAM-ek) kérdésével, mivel sok vállalati tanácsadó egybemossa a kéretlen levelek kiküldését az email-marketing fogalmával.

Képzésük harmadik nagy témája a kereső-marketing, ennek keretében külön kitérnek a kulcsszavak kialakítására, a doménnév kiválasztására, és több lecke foglalkozik folyamatosan az optimalizálás gyakorlati teendőivel.

Képzésük negyedik blokkja az internet-marketing egyéb fontos vonatkozásairól szól. Beszélnek a fizetett linkekről, mindkét szemszögből elemezve azokat: a saját oldalainkon elhelyezett hirdetésekről és a vásárolt átkattintásokról. Több lecke foglalkozik a különböző publikációk fontosságával és fajtájával, és az egyéb forgalomszerzési stratégiákkal, mint például az internetes áruházakkal és a vásárlói körökkel.

Végezetül szó esik az e-boltról, a bankkártya-elfogadás kivitelezéséről, a saját levelezőrendszerről, a másolásvédett elektronikus könyvekről, és több olyan hasznos funkcióról, melyek beépítése egyedivé, tetszetőssé varázsolhatja honlapunkat. Mindeközben felhívják a figyelmet sok-sok ingyenesen elérhető kódra, programra is.

A Silihost díjmentes internet-marketing távoktatására itt lehet feliratkozni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05