Duplázza meg internetes üzleti forgalmát!

forrás Prim Online, 2005. november 17. 15:32
Az üzleti célú levelezés hatékonyságát, automatizációját segíti a Silihost Kft. legújabb szolgáltatása, az autoresponder.hu.
Új szolgáltatással bővült a hazánk egyik legnagyobb ingyenes internetmarketing távoktatási tevékenységét végző Silihost Kft. kínálata. A Silihost Autoresponder egy e-mail marketing hírlevélküldő alkalmazás, mely az értékesítés növelését célozza meg az önkéntes, bejelentkezés alapú üzleti kapcsolattartás minden előnyének kihasználásával. Az üzleti eredményesség olyan szempontokon keresztül valósul meg, mint a potenciális vásárlók irányába történő bizalomépítés és a kifinomult e-kampányok egyszerűsített lebonyolítása.

Az USA-ban és Nyugat-Európában igen népszerűek az e-mail marketing szoftverek, idegen szóval: az autoresponderek. Ezen alkalmazások legfőbb ismérve a személyre szóló, automatizált ajánlatok (hírlevelek, termékismertetők, promóciók stb.) kezelése, eddig azonban komoly tudású, magyar nyelvű szerveroldali autoresponder-programok nem voltak elérhetők. A Silihost Autoresponder ezen igen kényes nyelvi problémát áthidalva, teljesen magyarul (vagy akár több nyelven) beszél a kezelőjéhez. A rendszer vezérlőpultja - jelszóvédett webfelületen keresztül - bárhonnan elérhető.

"A Silihost Autoresponder éles tesztelése, megmérettetése a közel 850 résztvevős internetmarketing távoktatásunk lebonyolítása és az ügyfeleinkkel, partnereinkkel történő kapcsolattartás automatizációja" - fogalmazott a cég szakértője, Bak János.

A cég szolgáltatása többek közt lehetőséget biztosít az azonnali, a sorozatos és az időzített levelek kiküldésére, továbbá részletes statisztikát nyújt az alkalmazás az e-mail kampányról, így a levélben elhelyezett linkek kattintási arányairól, de megoldást nyújt a program a visszapattanó (sokszor igen kellemetlen) e-mail címek kezelésére is. Az alkalmazás egy perc alatt képes akár 600 hírlevelet is kiküldeni, és támogatja a HTML-levelezést is.

A Silihost Autorespondert a cég igen kedvező áron, már havi nettó 420 Ft-ért elérhetővé teszi, ráadásul egy 17 800 Ft értékű kiegészítő csomagot is biztosítanak az előfizetés mellé. A csomagban egy dinamikus pop-up generátor (DHTML-szoftver) és a "Tegye az autoresponderét egy fejőstehénné" címet viselő e-könyv található, de az újdonsült autoresponder-felhasználók megkapják a népszerű Google-titkok I-II. Silihost e-könyveket is. A szolgáltató az összes autoresponder-konstrukciójára korlátlan frissítést (verziókövetést) nyújt, a program zavartalan működéséről pedig egy nagy teljesítményű, dual Intel Itanium2-es Silicon Graphics (SGI) szerver gondoskodik.
Kulcsszavak: =silihostmarketing

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09