Dokumentum-kezelési roadshow 17 városban

Kovács Attila, 2006. június 14. 14:56
„Dokumentum-kezelés testközelben” mottóval tartanak a Hírközlési és Informatikai Egyesület (HTE) Dokumentum-technológiai Szakosztályának szakmai irányítása mellett 2006. június 19-étől négy héten át, 17 várost érintő rendezvény-sorozatot.
A DMS Roadshow elnevezésű utazó konferencia sorozat fő célja a dokumentumkezelés népszerűsítése olyan módon, hogy „kéz közelbe” kerüljön a DMS (Document Management System) piac megfogható, bemutatható része, hogy az iratkezelés, dokumentumkezelés terén előtérbe kerüljenek a hatékony elektronikus megoldások.

Az egyes rendezvényeken a témával foglalkozó oktatási intézmények, társadalmi szervezetek, és a szabályozó hatóságok szakmai előadásait termékbemutatók színesítik, ahol a leendő felhasználók áttekinthetik a korszerű lehetőségeket, ötleteket meríthetnek a már meglévő eszközeik hatékonyabb kihasználására, kérdezhetnek a témakörben legjártasabb szakemberektől, és akár ki is próbálhatják a különböző eszközöket.

A HTE illetékes szakosztálya állítólag úgy állította össze a programot, hogy a dokumentumkezelés, iratkezelés tudományos, technikai, technológiai, és gazdasági megközelítése is helyet kapjon benne, azért, hogy a döntéshozó felsővezetőtől a végfelhasználóig mindenki egyaránt hasznos, új ismeretekkel gazdagodjon.

A rendezvény helyszínei: Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Tatabánya, Veszprém, Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Pécs, Szekszárd, Kaposvár, Székesfehérvár, Békéscsaba, Szolnok, Szeged és Kecskemét.

Kulcsszavak: dokumentumkezelés HTE

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megvalósul a V4-es digitális tudásközpont

A közép-kelet-európai régió digitális átalakulását, illetve a tagállamok digitális gazdaságának fejlesztését hivatott elősegíteni az a közös tudásközpont, amelynek létrehozásáról az IVSZ Smart 2021 konferencia kísérő rendezvényén állapodtak meg a V4-országok (Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország) képviselői. A New V4lley Regionális Digitális Tudásközpont jelentős mértékben járulhat hozzá a régió digitális transzformációjához és gazdasági felzárkóztatásához.

2021. június 18. 21:11

Tudásmegosztó központként üzemel a Schneider Electric plovdivi okosgyára

A Schneider Electric Plovdivban üzemelő okosgyára a gyakorlatban mutatja be a vállalat által fejlesztett ipar 4.0 megoldásokat. A francia székhelyű cég legfőbb célja a digitális átalakulás támogatása és fellendítése a délkelet-európai országokban is.

2021. június 18. 18:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40