Európa saját Zune-t kap

Kiss Ádám Zoltán, 2007. január 21. 09:44
A Microsoft bejelentette a lejátszó és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás várható európai időpontját, és meglepő módon külön európai modellt fejleszt ki ebből az alkalomból.
A vállalat marketingigazgatója, Jason Reindorp szerint a Microsoft meglehetősen elégedett a lejátszó eddigi forgalmával. Mint ismeretes, a Zune lendületesen kezdett az amerikai piacon, de a forgalom gyorsan visszacsúszott. Reindorp ezt nem látja sikertelenségnek, hiszen szerinte nehéz lett volna  piacon még egy ilyen erős állásokkal rendelkező riválist találni, mint az Apple és iPodja. A Microsoft valóban elért bizonyos eredményeket, hisen az USA-ban a 30 GB-os kategóriában már 10,2 százalékot birtokol, ez nem tűnik soknak, de a rengeteg apró forgalmazó mellett, akik szinte mind csak töredékszázalékot értek el, jelentős eredmény. A Zune pontos európai bemutatóját nem adták meg, de Reindorp félre nem érthetően közölte, hogy ez az iparág karácsonyról karácsonyra működik, tehát akkor lehet számítani a lejátszó kontinensünkön történő megjelenésére. Érdekes információ, hogy a Microsoft egy külön európai modellel szeretne előrukkolni az ünnepekre, hogy ez miben áll, nem tudni, de mivel addig eltelik majd egy év, vélhetően sokkal fejlettebb lesz a jelenlegi amerikai típusnál.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

A Facebook új fejlesztése: karszalag az AR eszközök vezérléséhez

Amikor egy olyan technológiában, mint a kibővített valóság ilyen mértékű növekedés tapasztalható, akkor egyértelművé válik, hogy óriási változást hoz majd életünkben és mindennapjaink részévé válik. 

2021. május 10. 11:38

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15