LG DVD újraíró: védelem adataink számára az illetéktelenekkel szemben

forrás Prim Online, 2007. április 7. 11:38
Az LG Electronics piacra dobta biztonsági védelemmel ellátott Super Multi DVD újraíróját. A SecureDisc technológiával felvértezett új LG Super Multi Blue DVD újraírója nagyfokú adatvédelemmel és korlátozott hozzáféréssel látja el a lemezeket CD- és DVD-írás közben.
A SecureDisc technológiát alkalmazó GSA-H55N/L Super Multi DVD újraíró biztonságos adatvédelmet és adatkezelést nyújt a professzionális és magánfelhasználók számára egyaránt. Néhány optikai meghajtó biztosít ugyan jelszavas hozzáférést egyetlen védelmi megoldásként, ám az LG GSA-H55N/L öt olyan funkciót kínál, amellyel felhasználói és archiválási szinten is megvédhetjük adatainkat a Neróval közösen kifejlesztett SecureDisc technológia segítségével.


  • Jelszavas védelem
Jelszóval védi adatainkat az illetéktelen hozzáféréstől.

  • Digitális aláírás
Adataink eredetét digitális aláírással hitelesíti.

  • Adataink sértetlenségének ellenőrzése
Felismeri a megváltoztatott adatokat egy ellenőrzőszám segítségével.

  • Adataink megbízhatósága
Maximalizálja adataink megbízhatóságát a felesleges és sérült adatok tárolását kezelő rendszerrel.

  • Másolásvédelem
SecureDisc DVD-k írása alatt megakadályozza a használatban lévő PDF dokumentumok másolhatóságát.

A GSA-H55N/L 20X sebességgel képes írni a DVD +/- formátumokat.

Az LG új Super Multi DVD újraírója jelszóval védi adatainkat az illetéktelen hozzáféréstől, és az adatok használatához digitális aláírással kell igazolni jogosultságunkat. Az adatok sértetlenségét és olvashatóságát ellenőrző számok a lemezen tárolódnak, így egy percig sem kell aggódnunk fájljaink megbízhatósága miatt, mert adataink védelmét a felesleges és sérült adatokat kezelő rendszer maximálisan biztosítja.
Kulcsszavak: LG DVD

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021. június legveszélyesebb kártékony programjai

Check Point Software Technologies Ltd., kutatórészlege, a Check Point Research kiadta legújabb, 2021 júniusára vonatkozó Global Threat Index elemzését. A kutatók jelentése szerint a Trickbot tartja magát a legelterjedtebb kártékony programok listájának élén, ahova május hónapban került fel.

2021. július 23. 17:04

OPPO: 2035-ben várható a 6G mobilhálózatok kereskedelmi bevezetése

Az OPPO vezető globális mobil- és okoseszköz márka kutatóintézete, az OPPO Research Institute, bemutatta első 6G témájú fehér könyvét, amely a nemzetközi mobilkommunikációs-iparban is elsők között foglalkozik részletesen a következő generációs 6G hálózatok architektúrájával. A dokumentumban az OPPO által létrehozott dedikált kutatócsoport felvázolja a 6G hálózatok modelljének műszaki jellemzőit, szolgáltatási és rendszerkövetelményeit, valamint a gépi tanulás felhasználási lehetőségeit.

2021. július 23. 12:39

Melyik illik jobban hozzád: laptop vagy PC?

Vásárlás előtt sokan felteszik a kérdést: laptopot vagy asztali PC-t válasszanak? Ahhoz, hogy a megfelelő döntést meg tudd hozni, néhány fontos kérdést mérlegelni kell. 

2021. július 23. 09:36

A Cisco új hibrid felhőinnovációkat jelentett be

A Cisco az elmúlt hat évben több milliárd dollárt invesztált felhőalapú megoldások fejlesztésébe, annak érdekében, hogy segítse ügyfeleit az átfogó felhőstratégiák kialakításában. 

2021. július 22. 17:44

Személyre szabott ügyfélélmény edge technológiákkal

Az IDC előrejelzései szerint 2024-ig előrevetítve az edge computing piac évente átlag 12,5 százalékkal növekszik, mivel a peremhálózati eszközökkel a vállalatok rugalmasabban tudnak működni, valamint jobb termékeket és szolgáltatásokat kínálhatnak az ügyfeleik számára. A SUSE szakértői szerint a szervezeteknek érdemes igénybe venniük a kifejezetten peremhálózati környezetekre szánt infrastruktúrákat, hogy a bonyolult üzemeltetési és felügyeleti feladatok helyett a saját üzleti tevékenységeikre koncentrálhassanak.

2021. július 21. 19:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53