LG DVD újraíró: védelem adataink számára az illetéktelenekkel szemben

forrás Prim Online, 2007. április 7. 11:38
Az LG Electronics piacra dobta biztonsági védelemmel ellátott Super Multi DVD újraíróját. A SecureDisc technológiával felvértezett új LG Super Multi Blue DVD újraírója nagyfokú adatvédelemmel és korlátozott hozzáféréssel látja el a lemezeket CD- és DVD-írás közben.
A SecureDisc technológiát alkalmazó GSA-H55N/L Super Multi DVD újraíró biztonságos adatvédelmet és adatkezelést nyújt a professzionális és magánfelhasználók számára egyaránt. Néhány optikai meghajtó biztosít ugyan jelszavas hozzáférést egyetlen védelmi megoldásként, ám az LG GSA-H55N/L öt olyan funkciót kínál, amellyel felhasználói és archiválási szinten is megvédhetjük adatainkat a Neróval közösen kifejlesztett SecureDisc technológia segítségével.


  • Jelszavas védelem
Jelszóval védi adatainkat az illetéktelen hozzáféréstől.

  • Digitális aláírás
Adataink eredetét digitális aláírással hitelesíti.

  • Adataink sértetlenségének ellenőrzése
Felismeri a megváltoztatott adatokat egy ellenőrzőszám segítségével.

  • Adataink megbízhatósága
Maximalizálja adataink megbízhatóságát a felesleges és sérült adatok tárolását kezelő rendszerrel.

  • Másolásvédelem
SecureDisc DVD-k írása alatt megakadályozza a használatban lévő PDF dokumentumok másolhatóságát.

A GSA-H55N/L 20X sebességgel képes írni a DVD +/- formátumokat.

Az LG új Super Multi DVD újraírója jelszóval védi adatainkat az illetéktelen hozzáféréstől, és az adatok használatához digitális aláírással kell igazolni jogosultságunkat. Az adatok sértetlenségét és olvashatóságát ellenőrző számok a lemezen tárolódnak, így egy percig sem kell aggódnunk fájljaink megbízhatósága miatt, mert adataink védelmét a felesleges és sérült adatokat kezelő rendszer maximálisan biztosítja.
Kulcsszavak: LG DVD

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még nagyon kevesen vetik be az építőipar "csodafegyverét"

A magyar építőipar hároméves lemaradásban van, nem a Nyugathoz, önmagához képest, hangzott el a Portfolió által szervezett, Építőipar 2021 elnevezésű konferencián. A lemaradás okát az előadók szerint az ágazat digitalizációs visszamaradottságában kell keresni. A megoldás a BIM (Building Information Modelling), vagyis az épületinformáció-modellezés széleskörű elterjedése, alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy az adott projektek résztvevői összehangoltan tudjanak dolgozni a közös információs térben a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen az elkészült épületek üzemeltetéséig.  

2021. június 18. 11:50

Új APT-csoportot fedeztek fel az ESET kutatói

Az ESET Research által felfedezett új APT-csoport, a BackdoorDiplomacy elsősorban közel-keleti és afrikai külügyminisztériumok hálózatába próbál bejutni, de az is előfordul, hogy telekommunikációs vállalatok kerülnek a támadások célkeresztjébe. A folyamat során a kiberbűnözők a szervereken futó programok sebezhetőségeit kutatják fel és használják ki annak érdekében, hogy hátsó ajtót telepíthessenek ezekre. Az újonnan beazonosított csoportról szóló kutatást az idei ESET World konferencián mutatták be először a kutatók.

2021. június 16. 17:13

A realme bemutatta új csúcsmodelljét, a realme GT-t!

A realme első nemzetközi rendezvényén hivatalosan is bemutatta az idei év csúcsmodelljeit kihívó realme GT okostelefont, a brand új AIoT termékeit és stratégiáját. 

2021. június 16. 12:21

Adatvédelmi felmérés a GDPR hatálybalépése után

Három éve lépett hatályba az Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR). A vállalkozások, tartva a kilátásba helyezett bírság extrém magas összegétől, nagy lendülettel igyekeztek megfelelni a szabályoknak, ám az elmúlt években mintha ez a tendencia alább hagyott volna. Az adatvédelmi keretrendszer szabályozásában vannak még hiányosságok, miközben egy-egy adatvédelmi incidens komoly anyagi-, és presztízsveszteséggel jár. Vajon mennyire érettek most a vállalkozások adatvédelmi szempontból? 

2021. június 15. 09:57

A biztonság legyen egyszerű, intelligens és mindenhol elérhető

A világ egyre inkább a hibrid és távoli munkavégzés irányába mozdult el az elmúlt időszakban, és ez a trend – ami persze az irodai munkahelyekre vonatkozik - várhatóan a jövőben is velünk marad. A felhasználók most már elvárják, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről tudjanak csatlakozni, miközben az IT-csapatok ugyanazokat a komplex és időigényes megoldásokat alkalmazzák. 

2021. június 13. 15:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40