Acer Predator játékos-PC a Computex-en

Milkovits Gábor, 2008. június 6. 08:04

Az Acer némi meglepetésre egy olyan rendszert mutatott be „Predator” („ragadozó”) néven a tajpeji Computex kiállításon, amellyel nyilvánvalóan az Alienware PC-k és más játékközpontú asztali gépek babérjaira tör.

Az Acer Aspire G7700 Predator akár egyszerre 3 Nvidia 9800 GTX videókártyával is működhet, ezen kívül pedig valamilyen nagyteljesítményű Intel Core 2 processzort, valamint 8 gigabájt DDR2 RAM memóriát kínál a játékra éhes felhasználónak. A gépen a legérdekesebb újdonság talán az egy mozdulattal felemelhető elülső panel, illetve a felette/mögötte elhelyezett, összesen négy merevlemezes meghajtók befogadására szolgáló nyílás, amelyekben a gyártó szerint RAID 5 konfigurációban egy-egy mozdulattal kicserélhetők a winchesterek. Emellett a Predator narancssárga házának formatervezése is igencsak figyelemreméltó, amit a http://www.acer.com/predator/ oldalon megtekinthető, angol kísérőszöveggel illusztrált flash vetítés híven bemutat.

A játékosoknak szánt számítógép mellett a tajvani gyártó hozzá való új, szintén narancsszín keretes, lapos monitorokat is bemutatott, amelyek 50000 : 1 kontrasztot és 2 ms válaszidőt tudnak. Egyes sajtóspekulációk szerint a Predator rendszerek specifikációja még korántsem végleges, így a paraméterek és akár a külső is változhatnak még, a várható árról pedig egyelőre még csak töprengeni sem érdemes.
 

Kulcsszavak: játék PC Acer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53