IFS-Centric vegyes vállalat ERP megoldások fejlesztésére

forrás Prim Online, 2009. március 2. 12:01

Az IFS, a globális ERP megoldásszállító, valamint a Centric holland IT szolgáltató bejelentették, hogy IFS Retail néven vegyes vállalatot alapítanak, melynek célja, hogy teljes körű, integrált, költséghatékony kiskereskedelmi IT megoldást kínáljanak a piac számára.

Az IFS Retail a korábbi sikeres vegyes vállalatok példáját (IFS Defence Nagy-Britanniában, IFS UFIDA Kínában) követi azzal, hogy az IFS a Centric 50,1 százalékos részesedésével vegyes vállalatot alapít. Az IFS Retail központja Linköpingben, Svédországban lesz és az IFS, valamint a Centric teljes meglévő nemzetközi hálózatát hasznosítani fogja. Az IFS és a Centric közötti partnerkapcsolatból kifejlődött IFS Retail egyesíteni fogja a Centric eladáshelyi, raktári és logisztikai rendszerét az IFS ellátási lánc és üzleti alkalmazásával, így egy rugalmas, integrált ERP megoldást nyújtva a kiskereskedőknek. A megoldáshoz közös terméktámogatási és bevezetési szolgáltatást kínál a két cég. Az IFS a teljes kiskereskedelmi értéklánc támogatására kínál iparág-specifikus megoldást, a tervezéstől, beszerzéstől kezdve az elosztáson át, a bolti működésig. Az IFS Applications az iparág minden kritikus üzleti folyamatát támogatja, beleértve a törzsadatok kezelését, az automatikus készletfeltöltést, a jutalékokat, engedményeket, a stratégiai emberi erőforrás menedzsmentet, valamint az előrejelzést.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Telekom digitalizációs kampányait díjazta a legrangosabb nemzetközi PR-verseny

Az IPRA által évente meghirdetett Golden World Award a legjelentősebb globális kommunikációs szakmai elismerés, mely a legkiválóbb PR projekteket díjazza. A Magyar Telekom két, digitalizációs céllal született programjának kommunikációja is elnyerte a nemzetközi szervezet díját és az ezzel járó szakmai elismerést.

2021. augusztus 4. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Xiaomi a Fortune Global 500-as listájának 338. helyére lépett

2021. augusztus 3. 09:56

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52