Red Bull Mobile készülékek és díjcsomagok a Telenornál

forrás Prim Online, 2010. július 1. 13:03

A Telenor és az energiaital kategóriát megteremtő Red Bull júliusban közösen vezeti be Magyarországon a Red Bull Mobile-t. Az induló ajánlat 3 készüléktípust - például az RBM2 különleges fejlesztésű Android készüléket - továbbá olyan tarifacsomagokat tartalmaz, amelyekkel az ügyfelek exkluzív hozzáférést kapnak a Red Bull Világában szereplő kulturális és sport témájú tartalmakhoz. A Red Bull Mobile július 6-tól országszerte 100 kiemelt Telenor üzletben lesz megvásárolható, illetve a Telenor további 120 üzletében is megrendelhető.

Az energiaitalos cég innovatív és egyedi marketing-tevékenységeiről híres, és a Telenorral kialakított partnerkapcsolat révén most a magyar távközlési piacnak igyekszik szárnyakat adni.

Az ügyfelek kedvező havidíjas tarifacsomagokból és könnyen használható érintőképernyős készülékek közül, beleértve a Red Bull által tervezett RBM2 mobiltelefont, választhatnak, amellyel könnyen elérhetik a Red Bull Világában megjelenő összes sport és kulturális témájú prémium tartalmat. Az interaktív funkciók és az adatcsomag révén az izgalmas hírek, képek és videótartalmak megosztása egyetlen kattintással lehetséges.

A www.redbullmobile.hu információja szerint az új díjcsomagokat kizárólag Red Bull Mobile készülékkel együtt lehet vásárolni, 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával és 1 éves tarifamegtartással. Az előfizetői szerződés megkötésekor simplyAll tarifacsomag esetén az első hónapra eső, simplyAll+ tarifacsomag esetén pedig az első két hónapra eső havi előfizetési díjat a készülékvásárláskor, a helyszínen kell megfizetni, természetesen a készülékkel együtt. A Red Bull Mobile csomagokra előfizető ügyfelek nem vehetik igénybe a Telenor különféle díjcsomag-kedvezményeit (pl. TOP3, Díjcsökkentő, Szomszéhívó), illetve szolgáltatásait (pl. Telenor Mobil E-Mail, djuice).
A készülékkínálat három tagú, a készülékek közös jellemzője az érintőképernyő. A Red Bull Mobile konstrukció keretében az androidos RBM2 és a Samsung Galaxy Spica mellett a Nokia 5230-at választhatják az ügyfelek. Az RBM2 SimplyAll csomaggal 34990 forintba kerül, SimplyAll+ csomaggal azonban 1 forintért elvihető. A Galaxy Spica ára díjcsomagtól függően 34990 vagy 19990 forint, a Nokia 5230-ért pedig 19990 forintot, drágább díjcsomaggal 1 forintot kér a cég. Az értékesítés július 6-án indul, a Red Bull mobilok és tarifacsomagok kezdetben a Telenor 100 kiemelt üzletében lesznek megvásárolhatók, illetve további 120 boltban megrendelhetők.

A Telenor várakozása szerint e stratégiai együttműködéssel tovább növelheti ügyfélbázisát.

További információ a www.redbullmobile.hu oldalon található.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Telekom bemutatja fiataloknak szóló ajánlatát

Formáld szabadon a kereted! – ez a koncepciója a Telekom új, fiataloknak szóló ajánlatának, amely az adatforgalom és a hanghívás terén is a célcsoport különböző élethelyzeteihez maximális rugalmassággal alkalmazkodik. A Kraft Ajánlat paramétereit az Y és a Z generáció megkérdezésével alakították ki – azt is ők dönthették el, hogy az alternatívák közül melyik kerüljön végül a piacra. Az ajánlat abban is igazodik a korosztály szükségleteihez, hogy igény szerint további szolgáltatásokkal bővíthető.

2021. július 26. 19:09

Információk a HONOR Magic3 sorozatról

A HONOR a mai napon csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit. Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez, hogy értékes meglátásokat osszanak meg arról, hogy az AI és az 5G hogyan teszi lehetővé mindenki számára az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokat.

2021. július 20. 19:50

Frissíti legfontosabb alkalmazását a Huawei

Számos fontos, a készülék működéséhez elengedhetetlen, kényelmi és terméktámogatási funkciót sűrített egyetlen alkalmazásba a Huawei. A MyHuawei elnevezésű új appban a felhasználók egy helyen érhetik el a vállalat legfrissebb híreit és tevékenységeit, az eszközökkel kapcsolatos információkat, az alkalmazások adatait és kapcsolatba léphetnek a többi Huawei felhasználóval is. A készüléken lévő Támogatás alkalmazás július 15-től automatikusan frissül a MyHuawei-re, így a felhasználók egyetlen appal folyamatosan naprakészek lehetnek.

2021. július 18. 10:19

Felpörgött az adathasználat a magyar EB-meccsek idején a Telenornál

A nemrég zárult labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott meccsei iránti érdeklődést jelzi, hogy a Telenor hálózati statisztikái szerint a mérkőzések idején szembeötlően megugrott az adatforgalom az EB többi meccséhez képest. A tavalyi év hasonló időszakához képest átlagosan 17%-kal nőtt az adatforgalom az EB egy hónapja alatt a Telenor hálózatán, amiben a megszokott éves növekedési trend is szerepet játszott.

2021. július 16. 11:18

Elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. július 14. 11:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53