Versenyegerek játékhoz

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 23. 18:15

A kicsit James Bond-os régi vágású, tradíciókhoz ragaszkodó, mégis ultra-modern egerek 3200-3500 dpi felbontással kifejezetten játékos kalandokra születtek.

Razer Precision

A 3500 dpi-s Razer Precision infravörös szenzor leköveti akár a 15G-s gyorsulást is. Uralja a játékteret, másolja a kezünk legfinomabb rezdüléseit és a legvadabb, akár 60-120 inch/s-os mozdulatait is. Ha úgy kívánja a harc, akkor lassan, apró mozdulatokkal mozoghatunk, majd egy pillanat alatt felpörgethetjük az eseményeket. 1 ms-os válaszidővel és az állandó, kikapcsolás mentes üzemmel minden ellenséges támadásra azonnal reagálhatunk. A kezünk biztosan tapad az egér gombjain, a játékeszköz pedig puhán siklik a teflonos felületén.
 
SteelSeries Kinzu
 
A Kinzu professzionális PC játékosokkal közösen fejlesztett egér. Addig csiszolták, addig formálták, amíg a lehető legjobban a profik kezére nem állt. A Kinzu 9375 mozdulatot tud végezni egyetlen másodperc alatt, ami 50 inch átívelését teszi lehetővé. Egyetlen millisekundummal marad csak el a kézmozdulatunk mögött, ami szinte azonnali reagálást jelent. A könnyű és kompakt Kinzu akár a 20 G-s gyorsulástól / lassulástól sem lesz rosszul. Egészen 3200 CPI-ig növelhető az érzékenysége és még tériszonya sincs: 2 mm-er elemelve az asztaltól is ugyanúgy teljesít.

Razer Imperator

A balkezesek balszerencséjére ez az egér a jobb kezünket egészíti ki, belesimul a tenyerünkbe, szinte egy kiborg válik majd belőlünk. Nincs olyan gyors vagy apró mozdulat, amit az egér ne tudna teljesíteni, teljesen eggyé válik a (jobb) kezünkkel. A technikai tudása a legek legje: 200 inch másodpercenként és akár 50 G-s gyorsulás, amit gond nélkül elvisel. A kedvenc beállításainkat a fedélzeti memóriájában jegyzi meg, természetesen gombjai akár játék közben is programozhatóak, dinamikája pedig bármikor változtatható.

 

Kulcsszavak: egér periféria játék

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagyobb teljesítménnyel és automatizálással erősítik a Dell EMC PowerStore-t

A Dell Technologies új szoftverrel és automatizálási képességekkel növelte Dell EMC PowerStore nagyvállalati tárolórendszereinek teljesítményét. A cég továbbá bemutatta a kedvezőbb árú PowerStore 500 modelljét is, amely a vállalkozások és felhasználók szélesebb körének kínál nagyvállalati szintű teljesítményt és funkciókat.

2021. május 17. 14:58

Mi szól a szerverbérlés mellett?

Tulajdonolni, birtokolni valamit az emberek többségének egyfajta megnyugvást jelent. Megvettem, ez az enyém. Miért jöhet szóba mégis szerver esetében a bérlés? Több okból is, nézzük, melyek ezek!

2021. május 13. 11:03

A járvány felgyorsította az 5G és Wi-Fi 6 fejlesztéseket

A járvány hatására globális szinten nőttek a fejlett vezeték nélküli szolgáltatásokba történő befektetések, a vállalatok világszerte az 5G és a Wi-Fi 6 felé fordították figyelmüket, felgyorsítva ezzel az innovációt és digitális átalakulást – áll a Deloitte legutóbbi felmérésében.

2021. május 12. 13:56

Két új MateBook-ot hoz Magyarországra a Huawei

Két új notebookkal frissítette magyarországi kínálatát a Huawei. A MateBook X Pro és a MateBook D14 modelleket egyaránt a legújabb generációs Intel Core processzorok hajtják. Mindkét eszköz megkapta a Huawei Seamless AI (Élet a gördülékeny AI megoldásokkal) keretében továbbfejlesztett Huawei Share és a Multi-screen Collaboration technológiát, így vezeték nélkül, közvetlenül a notebook képernyőjén, zökkenőmentesen szerkeszthetjük a telefonon tárolt fájlokat és kezelhetjük mobiltelefonunkat a számítógépről. 

2021. május 11. 11:16

Tanusításra várnak a Kingston túlhúzható memóriamegoldásai

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy elküldte alaplapgyártó partnerei részére „túlhúzható” (overclockable) DDR5 moduljait, hogy megkezdjék annak tanúsítását a következő generációs memóriaplatformra. 

2021. május 9. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15