Versenyegerek játékhoz

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 23. 18:15

A kicsit James Bond-os régi vágású, tradíciókhoz ragaszkodó, mégis ultra-modern egerek 3200-3500 dpi felbontással kifejezetten játékos kalandokra születtek.

Razer Precision

A 3500 dpi-s Razer Precision infravörös szenzor leköveti akár a 15G-s gyorsulást is. Uralja a játékteret, másolja a kezünk legfinomabb rezdüléseit és a legvadabb, akár 60-120 inch/s-os mozdulatait is. Ha úgy kívánja a harc, akkor lassan, apró mozdulatokkal mozoghatunk, majd egy pillanat alatt felpörgethetjük az eseményeket. 1 ms-os válaszidővel és az állandó, kikapcsolás mentes üzemmel minden ellenséges támadásra azonnal reagálhatunk. A kezünk biztosan tapad az egér gombjain, a játékeszköz pedig puhán siklik a teflonos felületén.
 
SteelSeries Kinzu
 
A Kinzu professzionális PC játékosokkal közösen fejlesztett egér. Addig csiszolták, addig formálták, amíg a lehető legjobban a profik kezére nem állt. A Kinzu 9375 mozdulatot tud végezni egyetlen másodperc alatt, ami 50 inch átívelését teszi lehetővé. Egyetlen millisekundummal marad csak el a kézmozdulatunk mögött, ami szinte azonnali reagálást jelent. A könnyű és kompakt Kinzu akár a 20 G-s gyorsulástól / lassulástól sem lesz rosszul. Egészen 3200 CPI-ig növelhető az érzékenysége és még tériszonya sincs: 2 mm-er elemelve az asztaltól is ugyanúgy teljesít.

Razer Imperator

A balkezesek balszerencséjére ez az egér a jobb kezünket egészíti ki, belesimul a tenyerünkbe, szinte egy kiborg válik majd belőlünk. Nincs olyan gyors vagy apró mozdulat, amit az egér ne tudna teljesíteni, teljesen eggyé válik a (jobb) kezünkkel. A technikai tudása a legek legje: 200 inch másodpercenként és akár 50 G-s gyorsulás, amit gond nélkül elvisel. A kedvenc beállításainkat a fedélzeti memóriájában jegyzi meg, természetesen gombjai akár játék közben is programozhatóak, dinamikája pedig bármikor változtatható.

 

Kulcsszavak: egér periféria játék

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021. június legveszélyesebb kártékony programjai

Check Point Software Technologies Ltd., kutatórészlege, a Check Point Research kiadta legújabb, 2021 júniusára vonatkozó Global Threat Index elemzését. A kutatók jelentése szerint a Trickbot tartja magát a legelterjedtebb kártékony programok listájának élén, ahova május hónapban került fel.

2021. július 23. 17:04

OPPO: 2035-ben várható a 6G mobilhálózatok kereskedelmi bevezetése

Az OPPO vezető globális mobil- és okoseszköz márka kutatóintézete, az OPPO Research Institute, bemutatta első 6G témájú fehér könyvét, amely a nemzetközi mobilkommunikációs-iparban is elsők között foglalkozik részletesen a következő generációs 6G hálózatok architektúrájával. A dokumentumban az OPPO által létrehozott dedikált kutatócsoport felvázolja a 6G hálózatok modelljének műszaki jellemzőit, szolgáltatási és rendszerkövetelményeit, valamint a gépi tanulás felhasználási lehetőségeit.

2021. július 23. 12:39

Melyik illik jobban hozzád: laptop vagy PC?

Vásárlás előtt sokan felteszik a kérdést: laptopot vagy asztali PC-t válasszanak? Ahhoz, hogy a megfelelő döntést meg tudd hozni, néhány fontos kérdést mérlegelni kell. 

2021. július 23. 09:36

A Cisco új hibrid felhőinnovációkat jelentett be

A Cisco az elmúlt hat évben több milliárd dollárt invesztált felhőalapú megoldások fejlesztésébe, annak érdekében, hogy segítse ügyfeleit az átfogó felhőstratégiák kialakításában. 

2021. július 22. 17:44

Személyre szabott ügyfélélmény edge technológiákkal

Az IDC előrejelzései szerint 2024-ig előrevetítve az edge computing piac évente átlag 12,5 százalékkal növekszik, mivel a peremhálózati eszközökkel a vállalatok rugalmasabban tudnak működni, valamint jobb termékeket és szolgáltatásokat kínálhatnak az ügyfeleik számára. A SUSE szakértői szerint a szervezeteknek érdemes igénybe venniük a kifejezetten peremhálózati környezetekre szánt infrastruktúrákat, hogy a bonyolult üzemeltetési és felügyeleti feladatok helyett a saját üzleti tevékenységeikre koncentrálhassanak.

2021. július 21. 19:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53