Új Logitech billentyűzet-egér kombináció

Kovács Attila, 2010. augusztus 20. 10:03

A teljes méretű Logitech Wireless Combo MK520 billentyűzet elegendő helyet biztosít a kényelmes gépeléshez, miközben konkáv felületű, alacsony építésű gombjai finoman illeszkednek az ember ujjai alá. A lézeres egér formatervezett külsejének és puha gumírozott fogódzóinak köszönhetően jobb és bal kézzel is könnyen használható.

A konkáv felületű, finoman lekerekített élű, csendes és alacsony Logitech Incurve gombok gépelés közben a megfelelő pozícióba vezetik az ember ujjait, és megkönnyítik annak átcsúsztatását egyik gombról a másikra. A billentyűzet elem-élettartama három év. Beépített multimédia vezérlőgombjainak köszönhetően az egér használata nélkül, egyetlen gombnyomással elnémíthatjuk a számítógépet vagy átugorhatunk a következő zeneszámra.

A felnőtt méretű egér jobb és bal kéz alatt is jól áll. Formatervezett külsejének és az oldalsó gumírozott fogófelületeknek köszönhetően még több órás használat után is kényelmes marad. Az egér elem-élettartama egy év. A nagy teljesítményű lézer szinte bármilyen felületen megbízhatóan működik, kivéve az üveget és a tükröződő anyagokat.

A parányi Logitech Unifying vevőegység olyan kicsi, hogy elcsomagolt állapotban is benne hagyhatjuk laptop gépünkben, és amikor szükségünk van rá, azonnal vezeték nélküli kapcsolatot létesít a billentyűzet/egér és a számítógép között. További előnye, hogy más kompatibilis egeret, billentyűzetet vagy számbillentyűzetet is használhatunk vele, anélkül, hogy újabb USB vevőket kéne a gépbe dugnunk.

Az Unifying vevőegység a Logitech Advanced 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátviteli megoldást használja, ami 10 méteres távolságon belül gyakorlatilag késés vagy kihagyás nélküli stabil kapcsolatot biztosít. A billentyűzetről 128-bites AES titkosítással érkeznek gombnyomásaink, ami a létező egyik legjobb biztonsági megoldás, hogy begépelt adataink védve maradjanak illetéktelenek elől.

A Logitech Media Combo MK520 európai megjelenése augusztusra várható, ajánlott fogyasztói ára 59,99 euró.
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagyobb teljesítménnyel és automatizálással erősítik a Dell EMC PowerStore-t

A Dell Technologies új szoftverrel és automatizálási képességekkel növelte Dell EMC PowerStore nagyvállalati tárolórendszereinek teljesítményét. A cég továbbá bemutatta a kedvezőbb árú PowerStore 500 modelljét is, amely a vállalkozások és felhasználók szélesebb körének kínál nagyvállalati szintű teljesítményt és funkciókat.

2021. május 17. 14:58

Mi szól a szerverbérlés mellett?

Tulajdonolni, birtokolni valamit az emberek többségének egyfajta megnyugvást jelent. Megvettem, ez az enyém. Miért jöhet szóba mégis szerver esetében a bérlés? Több okból is, nézzük, melyek ezek!

2021. május 13. 11:03

A járvány felgyorsította az 5G és Wi-Fi 6 fejlesztéseket

A járvány hatására globális szinten nőttek a fejlett vezeték nélküli szolgáltatásokba történő befektetések, a vállalatok világszerte az 5G és a Wi-Fi 6 felé fordították figyelmüket, felgyorsítva ezzel az innovációt és digitális átalakulást – áll a Deloitte legutóbbi felmérésében.

2021. május 12. 13:56

Két új MateBook-ot hoz Magyarországra a Huawei

Két új notebookkal frissítette magyarországi kínálatát a Huawei. A MateBook X Pro és a MateBook D14 modelleket egyaránt a legújabb generációs Intel Core processzorok hajtják. Mindkét eszköz megkapta a Huawei Seamless AI (Élet a gördülékeny AI megoldásokkal) keretében továbbfejlesztett Huawei Share és a Multi-screen Collaboration technológiát, így vezeték nélkül, közvetlenül a notebook képernyőjén, zökkenőmentesen szerkeszthetjük a telefonon tárolt fájlokat és kezelhetjük mobiltelefonunkat a számítógépről. 

2021. május 11. 11:16

Tanusításra várnak a Kingston túlhúzható memóriamegoldásai

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy elküldte alaplapgyártó partnerei részére „túlhúzható” (overclockable) DDR5 moduljait, hogy megkezdjék annak tanúsítását a következő generációs memóriaplatformra. 

2021. május 9. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15