A Kereskedelmi és Iparkamaráknál is elérhetők az elektronikus ügyintézéshez szükséges eszközök

forrás Prim Online, 2010. november 16. 16:25

A NetLock szolgáltatásai a Kereskedelmi és Iparkamarákkal kötött megállapodások alapján mostantól vidéken is könnyebben elérhetőek.

A kamarai kirendeltségeken keresztül a NetLock termékek – tanúsítványok és egyéb hitelesítési csomagok – regisztrációjára, átvételére szinte minden megyeszékhelyen lehetőség lesz. A NetLock Kft. emellett speciális termékekkel – PKI megoldásokkal, e-számlákkal – és időszakos akciókkal is támogatja a kis- és középvállalkozások elektronikus üzletvitelének fejlesztését.

Az eddigiekben a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara csatlakozott a kezdeményezéshez.

A kamarai ügyfélszolgálatokon igényelhető eszközök:

  • Igényelhető tanúsítványtípusok: személyes aláíró, személyes titkosító, munkatársi aláíró, munkatársi tikosító, szervezeti aláíró, szervezeti tikosító, SSL (szerver).
  • Igényelhető tanúsítványosztályok: C, B, BK (közigazgatási), QA, QAK (közigazgatási). (A osztályú tanúsítvány igényléséhez közjegyzői közreműködés szükséges.)
  • Igényelhető kriptográfiai eszközök: Oberthur ID-One chipkártya, Oberthur ID-One USB token.
Kulcsszavak: közigazgatás NetLock

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az év webshopja kerestetik

Ötödik alkalommal küzdenek meg a magyarországi webáruházak Az Év Webshopja címért. A verseny résztvevőit kizárólag szakmai szempontok alapján értékeli a zsűri, így nemcsak a nagy múlttal rendelkező, „óriás” webáruházak, hanem az újonnan piacra lépő, „kisebb” oldalak is jó eséllyel pályázhatnak a 2021-es Az Év Webshopja címre.

2021. augusztus 3. 17:20

Online szakikereső a bankomtól? – a magyar ügyfelek hallatták hangjukat

Két hónap alatt másfél évet ugrott a lakosság digitális komfortja – ez volt a tanulsága a Deloitte Digital tavaly májusi ügyfélkutatásának, mely a hazai lakosság csatornapreferenciáinak változását vizsgálta a COVID első hulláma előtt és után. A tanácsadócég idén júniusban is megszondázta az ügyfelek igényeit és a kiemelkedő ügyfélélmény összetevőit: ekkora ugrást ugyan idén nem sikerült elérni, viszont az online csatornák népszerűségének növekedése továbbra is töretlen. A mobil pedig fokozatosan jön fel a mindennapi bankolásban és a fizetésekben egyaránt.

2021. augusztus 3. 15:39

E-közlekedéssel erősítenek a svájci nagyvárosok

Jelentős léptékkel halad az alpesi ország a klímasemleges tömegközlekedés fele: a közeljövőben két nagyvárosban is komoly fejlesztések indulnak az elektromobilitás terén a Siemens segítségével. 

2021. augusztus 3. 11:13

Fenntarthatósági terve 30%-os energiamegtakarítást hoz az ABB gyárnak

Az ABB frosinonei gyárának fenntarthatósági stratégiája első lépésben korszerűsített hardvermegoldást és felhőalapú energiagazdálkodást alkalmaz a hatékonyság számottevő növelése érdekében.

2021. augusztus 2. 11:13

Itt az ABB ingyenes ROI kalkulátora

Az ABB Ability Energy and Asset Manager ROI kalkulátor előrejelzése szerint az energiamegtakarítás nagysága akár a 30%-ot, a karbantartás költségeinek csökkenése pedig a 40%-ot is elérheti.

2021. augusztus 2. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Xiaomi a Fortune Global 500-as listájának 338. helyére lépett

2021. augusztus 3. 09:56

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52