Nokia C7 a Telenornál

forrás Prim Online, 2010. december 9. 16:12

2010. november 30-tól a Telenornál is kapható a Nokia legújabb, Symbian 3 operációs rendszerre épülő okostelefonja, a Nokia C7.

A Nokia C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó vásárlók igényeire terveztek, kiválóan alkalmas a közösségi oldalak használatához, így tökéletesen megfelel azoknak, akik be akarnak jelentkezni és értesülni a legújabb fejleményekről. A készülék új, MobilKvartett 3000 előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal és 1 éves tarifamegtartással 990 forintért vásárolható meg november 30. és január 3. között, illetve a készlet erejéig.

A Nokia C7 a rozsdamentes acélt és az üveget egy kecses, teljes érintőképernyős designban egyesíti. A 3,5” AMOLED kijelző ideális a közösségi oldalak használatához, mivel a Facebook és a Twitter frissítései közvetlenül a kezdőoldalon jelennek meg, továbbá az olyan népszerű e-mailfiókok mint az Ovi Mail, a Yahoo! Mail és a Windows Live Hotmail egy érintéssel elérhetőek.

A Nokia C7 okostelefont tulajdonosa kedvére személyre szabhatja az Ovi Áruházból letölthető magyar és külföldi alkalmazások sorával:
- A Vatera alkalmazásával nem kell többé folyamatosan a számítógép előtt ülni és figyelni az aukciókat, akár út közben is licitálhatunk az áhított termékre.
- Az OzoneNetwork alkalmazás segít a Nokia C7 tulajdonosoknak az időjárásnak legmegfelelőbb ruhaviselet kiválasztásában, hiszen a kezdőképernyőn megjelenő widget valós idejű frissítést fogad, így a legfrissebb időjárás előrejelzés érkezik a telefonra.
- Az egyik legnépszerűbb mobilos játék, az Angry Birds lényege, hogy a Madaraknak bosszút kell állniuk a Disznókon, akik ellopták a tojásaikat.
 
A többi Nokia okostelefonhoz hasonlóan a Nokia C7 is tartalmazza az ingyenes Ovi Térképek gyalogos és autós navigációs szolgáltatást, amely több mint 70 országban elérhető világszerte, és semmilyen rejtett költséget nem tartalmaz. A Nokia C7 tulajdonosoknak az Ovi Térképek új, béta verziója is letölthető a Nokia Beta Labs oldalról. Az új verzió tartalmazza világszerte 85 város tömegközlekedési eszközeinek térképét is, valós idejű forgalmi információkat, sebességmérő kamerák helyzetét, parkolók és benzinkutak helyét, sőt még az aktuális sebességkorlátozásokat is.


 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Telekom bemutatja fiataloknak szóló ajánlatát

Formáld szabadon a kereted! – ez a koncepciója a Telekom új, fiataloknak szóló ajánlatának, amely az adatforgalom és a hanghívás terén is a célcsoport különböző élethelyzeteihez maximális rugalmassággal alkalmazkodik. A Kraft Ajánlat paramétereit az Y és a Z generáció megkérdezésével alakították ki – azt is ők dönthették el, hogy az alternatívák közül melyik kerüljön végül a piacra. Az ajánlat abban is igazodik a korosztály szükségleteihez, hogy igény szerint további szolgáltatásokkal bővíthető.

2021. július 26. 19:09

Információk a HONOR Magic3 sorozatról

A HONOR a mai napon csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit. Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez, hogy értékes meglátásokat osszanak meg arról, hogy az AI és az 5G hogyan teszi lehetővé mindenki számára az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokat.

2021. július 20. 19:50

Frissíti legfontosabb alkalmazását a Huawei

Számos fontos, a készülék működéséhez elengedhetetlen, kényelmi és terméktámogatási funkciót sűrített egyetlen alkalmazásba a Huawei. A MyHuawei elnevezésű új appban a felhasználók egy helyen érhetik el a vállalat legfrissebb híreit és tevékenységeit, az eszközökkel kapcsolatos információkat, az alkalmazások adatait és kapcsolatba léphetnek a többi Huawei felhasználóval is. A készüléken lévő Támogatás alkalmazás július 15-től automatikusan frissül a MyHuawei-re, így a felhasználók egyetlen appal folyamatosan naprakészek lehetnek.

2021. július 18. 10:19

Felpörgött az adathasználat a magyar EB-meccsek idején a Telenornál

A nemrég zárult labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott meccsei iránti érdeklődést jelzi, hogy a Telenor hálózati statisztikái szerint a mérkőzések idején szembeötlően megugrott az adatforgalom az EB többi meccséhez képest. A tavalyi év hasonló időszakához képest átlagosan 17%-kal nőtt az adatforgalom az EB egy hónapja alatt a Telenor hálózatán, amiben a megszokott éves növekedési trend is szerepet játszott.

2021. július 16. 11:18

Elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. július 14. 11:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53