Ringbow: gyűrű érintőképernyőkhöz

Vértes Judit, 2011. május 8. 13:17

Az érintőképernyős eszközök nagy vívmánya volt, hogy nincs szükség külső kontroll panelre, billentyűzetre, egérre, a kijelzőt megérintve válogathatunk a menüpontok között. A Ringbow most induló cég azonban egy olyan eszközt fejlesztett, amely bár külső eszköz, gyorsabbá és hatékonyabbá teheti az érintőképernyő használatát.

A Ringbow egy vezeték nélküli, az ujjra illeszthető 5 irányú vezérlőeszköz. Az al-menük elérését teszi könnyebbé és gyorsabbá, bizonyos alkalmazásoknál, például játékoknál sokkal több irányítási lehetőség nyílik meg. A Ringbow segítségével egy egyszerű érintőképernyőn mindazt elérhetjük, amit egy fejlett multitouch kijelzőn, és sokkal gyorsabban. Mindenképpen hasznos eszköz lehet olyan emberek számára, akiknek használniuk kell az eszközt, miközben mindkét kezük foglalt, például orvosoknak, de vezetés közben is igen praktikus.

Kulcsszavak: touch screen periféria

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung TV formatervezésének története

A 2006-ban bemutatott keskeny Bordeaux LCD TV-től, egészen a legújabb, 2021-es Neo QLED  8K modellekig, a Samsung dizájnfilozófiája számos egyedülálló készülék megalkotásához vezetett. A televíziók kialakítása a hatékonyságra és a felhasználóbarát megoldásokra fókuszál, amelyeket világszerte kedvelnek a tévénézők. 

2021. július 25. 16:08

Az ELTE Informatikai Kar tovább erősítette pozícióját a felsőoktatásban

Az ELTE Informatikai Kar idei felvételi eredményei a növekedésről, a felsőoktatási rendszerben elfoglalt pozíció további erősödéséről szólnak. Fontos, hogy az egyes képzési területeken a felvételt nyert hallgatók számának emelkedése a minőség emelkedésével jár együtt. Ezt legjobban az mutatja, hogy az átlagpontszám a tavalyihoz képest is emelkedett, immár 450 pont.

2021. július 25. 12:10

A győri egyetem hallgatói segítik a TSPC Csoportot Budapest legnagyobb egészségügyi fejlesztésében

A győri Széchenyi István Egyetem rendkívül fontosnak tartja a gyakorlatorientált képzést és a gazdaság szereplőivel való szoros kapcsolatot. Mindkettőre jó példa a TSPC Csoporttal közös program, amelynek keretében az intézmény építészhallgatói a budapesti Szent János Kórház fejlesztési folyamatában vesznek részt.

2021. július 25. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53