Rangos elismerést kapott a Telekom civil stratégiai partnerség programja

forrás Prim Online, 2011. december 5. 11:11

A Magyar Adományozói Fórum 2011. december 1-jén hirdette ki a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat idei nyerteseit. A Magyar Telekom a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategóriában második helyezést ért el. A díjat a 3 éves, civil szervezetekkel kötött stratégiai partner program sikeres megavalósításáért érdemelte ki.

A Magyar Telekom 2009 júliusában írt ki pályázatot kiemelten közhasznú és közhasznú társadalmi szervezetek (alapítványok, egyesületek) részére, amelynek nyerteseivel tartós adományozási megállapodást kötött, hároméves stratégiai partnerség keretében. A stratégiai partneri viszony három éven keresztül biztos pénzügyi alapot nyújtott a pályázaton nyertes civil szervezet programjainak megvalósításához, és erősítette a Magyar Telekom vezető pozícióját a társadalmi szerepvállalás és fenntarthatóság terén, valamint az innováció, az ismeretterjesztés és az egészségügy támogatásában. 

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a CSR-hoz kapcsolódó tevékenységek közül a társadalmi befektetési programokra fókuszál, és előtérbe helyezi a társadalom és a vállalat számára megteremtett közös értékeket. A vállalatok körében nagy érdeklődéssel kísért megmérettetésen összesen 26  vállalat 34 támogatói programja indult. Az idén megújult MAF díj korábban Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó néven volt ismert, amely elismerésben már három, egymást követő évben is részesült a Magyar Telekom.

Kulcsszavak: +céginfo Magyar Telekom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01