A bankkártyás fizetés most félezer forintot ér a T-Home és T-Mobile távszámlásainak

forrás Prim Online, 2012. január 3. 16:42

Azok a távszámla rendszerhez csatlakozott Telekom ügyfelek, akik most MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájukkal, illetve MasterCard Mobile alkalmazással fizetik T-Home és/vagy T-Mobile számláikat, 500 Ft egyszeri kedvezményt kapnak.

Az ajánlat 2012. január 2-től visszavonásig érvényes azon lakossági ügyfelekre vonatkozóan, akik az akció időtartama alatt sikeres T-Home és/vagy T-Mobile számlafizetési tranzakciót végeznek a Távszámla felületen (www.tavszamla.huwww.tavszamla.hu) MasterCard vagy Maestro bankkártyával, illetve MasterCard Mobile alkalmazással.    A bruttó 500 Ft kedvezményt a tranzakciót követő első vagy második számla végösszegéből vonják le, az esetleges maradványösszeget a következő számlában írják jóvá. A kedvezmény folyószámlánként egy számlára vehető igénybe, és egy ügyfél csak egyszer jogosult az igénybevételére. A kedvezmény alapja a számla végösszege.

Az elektronikus számlamegjelenítési és fizetési szolgáltatással, azaz a Távszámlával akár otthonról, saját időbeosztáshoz igazodva, internetes felületen, néhány kattintással tekinthetők meg és egyenlíthetők ki meghatározott távközlési és közüzemi számlák. A szolgáltatást igénybe vevők amellett, hogy egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézési formát választanak, a környezetüket is óvják, hiszen a papír alapú számlázás helyett elektronikus úton férhetnek hozzá számláikhoz. A Távszámla szolgáltatásra történő regisztráció és a szolgáltatás igénybevétele díjmentes (internet előfizetés szükséges hozzá).   

A további részletek és feltételek a www.tavszamla.hu oldalon olvashatók.

Kulcsszavak: +céginfo Magyar Telekom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01