Hívjuk fel az angyalt! - Valósággá vált tündérmese (2. rész)

MTI Sajtóadatbank, 2012. március 24. 09:04

Példát is említett: egy nyolcvanas éveiben járó amszterdami özvegyasszony azért telefonált, hogy elpanaszolja, mennyire egyedül van - a rossz idő miatt nem tudott elmenni otthonról, és nem volt, aki bevásároljon neki, ráadásul a mosogatója is elromlott, és nem kis összegbe került a megcsináltatása. "Azt mondta, már nem bízik sem mások emberségében, sem a saját családjában" - idézte szavait az "angyal hangja".

    Két héttel később az idős asszony újból telefonált, hogy köszönetet mondjon neki - jobban mondva az angyalnak -, ugyanis közben a dolgai jobbra fordultak.
    Albert van Osch 52 éves zenész pedig annyira megszerette a mobilozó angyalt, hogy egy esős délután elvitte hozzá az édesanyját és egy barátját is.

Talán kapok egy új gépet


    A feleség igyekszik toleranciára biztatni hívóit.
    A dél-hollandiai Zeeland tartományból telefonáló iskolások például azt kérdezték, miért esznek disznóhúst a katolikusok, és miért nem a mohamedánok. "Azt feleltem: a hinduk pedig nem ehetnek marhát, tehát a katolikusok valószínűleg köztük és mohamedánok között állnak" - elevenítette fel az esetet.
    Nem gondolja, hogy az angyalt megszemélyesítve bárkit becsapna. "Ha valaki komolyan beszél, én is komolyan válaszolok. Ha valaki bolondozik, magam is azt teszem" - húzta alá.
    A házaspár tisztában van vele, hogy az egyház nem nézi jó szemmel azt, amit csinálnak. "Szeretnék, ha abbahagynánk, bár ezt nyíltan nem közölték velünk - ismerte el a férj. - Nem kapunk pénzt azért, amit csinálunk, és nem versenyzünk az egyházzal."
    Az asszony nem tudja, meddig fogják még csinálni. "Amíg elegem nem lesz belőle, azt hiszem... Néha azért nehéz" - fűzte hozzá.
    De érdekes is. Amikor Steve Jobs meghalt, a telefon szinte megállás nélkül csengett. Az angyal pedig azt válaszolta a telefonálóknak: "Steve Jobs hamarosan felér... Talán kapok egy új gépet."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59