Hazai és nemzetközi márkaelismerés az SAP-nak

forrás Prim Online, 2012. augusztus 23. 13:47

Kiosztotta a Business Superbrands díjakat a nemzetközi program magyar szervezőbizottsága a hazai üzleti szektor legnevesebb szereplőinek.

Az üzleti életet jól ismerő, elismert szakembereket tömörítő 14 tagú zsűri Magyarországon működő félmillió vállalkozás szűrésével, valamint iparági szövetségek ajánlása által létrejött cégekből választotta ki azokat, melyeket pontozással értékeltek. Ennek eredménye a legkiválóbb üzleti márkákat tartalmazó végleges lista, melyben az SAP szoftvercéget is a legjobbak között nevezték meg.

Az SAP visszatérő szereplő a Business Superbrands díjak kapcsán, idei évben ötödszörre, a díj hazai alapítása óta minden évben kiérdemelte az elismerést a hazai leányvállalat, az SAP Hungary Kft.

A szervezők szerint a Business Superbrands státus megerősíti az adott márka pozícióját, növeli presztizsét, és megkülönbözteti a márkát versenytársaitól.

A megmérettetést a Brand Council független szervezet hazai érdekeltsége hívta életre 2008-ban. A Brand Council 1995-ben jött létre Nagy-Britanniában, és ma már világszerte 88 országban működik.

Globális elismerés

A legértékesebb 100 globális márkának állított listát hetedik alkalommal is Millward Brown Optimor BrandZ jelentése, melyről a brit MarketingWeek magazin, és a Financial Times is beszámolt. A listában a 22. helyen jelölték meg az SAP-t, mellyel megőrizte tavalyi pozícióját. Az itt elfoglalt helyet a vállalat pénzügyi értéke, és a márka hozzájárulásának szorzata alapján sorolták, a márkaérték alapján.
 

Kulcsszavak: +céginfo SAP-hu SAP

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább erősíti piacvezető szerepét és stabilitását a Daniella Villamosság

Az Elektro UNO villamossági anyagkereskedelmi üzletágának felvásárlásával tovább erősíti piacvezető szerepét a Daniella Villamosság a pécsi régióban.

2024. július 15. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01