Sixt-mobilalkalmazás már Android okostelefonokra is

forrás Prim Online, 2012. szeptember 11. 14:40

A Sixt, Németország elsőszámú autókölcsönző cége, kiterjesztette okostelefon alkalmazását az Android operációs rendszerre is. A frissített alkalmazás széles körben nyújt új opciókat, amelyekkel az autófoglalás még könnyebb és rugalmasabb lett, attól függetlenül, hogy hol használja a felhasználó és mikorra szeretne autót bérelni. A Google Play online áruházból letölthető alkalmazás segítségével az Android okostelefon felhasználók is több, mint 100 országban bérelhetnek autót.

Az alkalmazást nem csak autókölcsönzés esetén érdemes telefonunkon futtatni, az ügyfelek ennél sokkal többre is használhatják. Az egyik opcióval az előre fizetett díjak előnyeit élvezhetik, amelyek kiemelkedően kedvező árúvá teszik a Sixt bérautót. A felhasználók az okostelefonjukkal gyorsan és egyszerűen kezelhetik az az aktuális autófoglalásaikat és könnyen megtekinthetik a korábbi kölcsönzés adatait. Ezenfelül az alkalmazásban több kategória szerint lehet szűrni, így könnyebb megtalálni az igényeknek megfelelő autót.
Az új app abban is segít, hogy a felhasználók QR kóddal vehessék fel az autóikat a válogatott állomásokon több európai országban is. Amikor az ügyfél befejezte az autófoglalási folyamatot, a rendszer elküldi neki a QR kódot egyenesen a telefonjára, amelyet a felvevő állomáson mutathatnak be a leolvasáshoz. Ezzel az új rendszerrel vége a papírmunkának és a formalitásoknak, mivel a vásárlók a lehető leggyorsabban hozzájuthatnak a bérelt autó kulcsaihoz.


„Örömmel jelentem, hogy az Androidos telefonokra elkészült új szoftver magyarul is elérhető” – kommentálta a hírt Dévai Gábor, a Sixtet Magyarországon képviselő Wallis Autókölcsönző Kft. ügyvezetője. „Az új alkalmazás a már ismerős szolgáltatásokat is nyújtja, mint az útirány jelzés az adott Sixt állomáshoz, a rugalmas kölcsönzési díjak és árak mellett, amelyek a Sixt Express Card és a Sixt Corporate Card csomagok részei. A magyar mellett a választható nyelvek között van a német, az angol, a francia, a spanyol, az olasz, a görög, a lengyel, a svéd, a cseh, a török és a héber.”


A Sixt-nek egy sor alkalmazása van, amelyeket a széles körben használt mobil készülékekre és operációs rendszerükre tervezték meg, így pl. iPhone, iPad, Blackberry, Bada, WebOS és Windows Phone 7. A Sixt folyamatosan dolgozik az alkalmazások továbbfejlesztésén, hogy a legjobbat nyújtsák kényelemben és funkcionalitásban is az ügyfeleiknek. A szolgáltatásaik teljes köre elérhető online a www.sixt.hu oldalon.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05