Ajándék mobilos idegenvezetés a Sixt bérautókhoz

forrás Prim Online, 2012. szeptember 24. 17:19

A Sixt Magyarország október elsejétől november 30-áig egy tetszőleges város felfedezésének lehetőségét adja ajándékba bérautóihoz.  Ha ebben az időszakban gépkocsit bérelünk az idén 100 éves világcég magyar képviseletének weboldalán vagy irodáiban, akkor egy 5 Euro értékű kupont kapunk ajándékba, amellyel egy tetszőleges város hangos idegenvezetése megvásárolható az okostelefonos PocketGuide alkalmazáshoz, rendelkezzünk akár iPhone-nal, akár androidos készülékkel.

„A magyar fejlesztésű PocketGuide alkalmazást már elég régóta le lehet tölteni a telefonokra a www.sixt.hu weboldalról, hiszen ha valaki idegen városban autót bérel, örömmel veszi, ha kap némi segítséget az adott város bejárásához, megismeréséhez.” – tudtuk meg Dévai Gábortól, a Sixtet Magyarországon képviselő Wallis Autókölcsönző Kft. ügyvezetőjétől. „Ehhez az ingyenes alkalmazáshoz azután mindenki 5 Euróért megvehette annak a városnak a hangalapú navigáción alapuló bemutatását, amelyiket éppen fel akart fedezni. Az előttünk álló két hónapban azonban a Sixt ügyfelei megtakaríthatják ezt az 5 Eurót, mivel ők az általuk kiválasztott város anyagát most az ajándékba kapott utalvány segítségével tölthetik le.”


Bár a Pocket Guide kínálatában a nagyobb magyar városok is megtalálhatók, természetesen nem csak ezek közül választhatunk a magyarországi Sixt akciója keretében, hanem bármelyik ország bármelyik városát letölthetjük a folyamatosan gyarapodó kínálatból. Ezen városok anyaga a két hónap elteltével is a felhasználók telefonján marad, mindenki, aki októberben vagy novemberben bérel gépkocsit, a későbbiekben is szabadon használhatja az ajándék-kuponnal ingyenesen beszerzett idegenvezetést.


A PocketGuide egy díjnyertes turisztikai okostelefon alkalmazás, amely hangalapú városnéző túrákat kínál a világ legfontosabb nagyvárosaiban, turisztikai célpontjaiban. Az alkalmazás iPhone-on és androidos készülékeken egyaránt működik. A szoftver túrakínálata világszerte 85 városban elérhető és több mint 1 millióan már használják. A túrákat széles ismeretekkel rendelkező helyi idegenvezetők készítik, ezáltal biztosítva, hogy a legjobb helyekkel ismertessék meg a turistákat. A légitársaságokkal, mobilszolgáltatókkal (pl. T-Mobile), autókölcsönzőkkel (pl. Sixt) kötött stratégiai partnerségek nyomán a Pocketguide a felhasználók egyre növekvő táborához jut el.


A működési elv: Az alkalmazás hangalapú navigációval vezet végig a városon, automatikusan tájékoztatva a turistát, ha érdekesség található a közelben, miközben kényelmesen befér egy zsebbe is. A túrákat előzetesen letöltve offline működik, wifi kapcsolat és roaming költségek nélkül.


A PocketGuide menet közben rögzíti a felhasználó élményeit. A telefonnal készített videókból, fotókból és a GPS-szel rögzített útvonalból automatikusan egy fantasztikus 3D-s videót készít, amit a felhasználó megoszthat a Facebook-on.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53