Világ- és év vége a Sixtnél

Akár a világnak, akár csak az évnek lesz vége: béreljünk autót!

forrás: Prím Online, 2012. december 20. 10:12

Úgy tűnik, hogy a világ egyik vezető autókölcsönzőjének számító Sixt magyarországi képviselete is készül a világvégére, csak éppen kicsit másként: azt mondják, hogy ha már egyszer vége lesz a Földnek és útra kell kelni, érdemesebb autóval…

No, de a tréfát félretéve: azért mégiscsak nagy esély van arra, hogy a közeli napokban mégsem a világ, csupán ez az év ér véget, így azután a Sixt elsősorban arra készül, hogy akárhányan is akarják kihasználni ezt a néhány ünnep- és szabadnapot egy autós kirándulásra, ők állni fogják a sarat, elegendően nagy kínálattal, no meg év végi akciókkal várják mindazokat, akik akár egy kis sítúra kedvéért bérelnének kocsit, akár azért, mert ilyenkor fér bele a naptárba a rokonok meglátogatása.

Mindenesetre, ha valaki autóbérlettel akarja meglepni a párját karácsonyra, még időben vagyunk ahhoz, hogy odatehesse a slusszkulcsot a fa alá: a Sixt folyamatosan nyitva tart, és hihetetlenül kedvező árakkal várja azokat, akik világvége helyett inkább egy kis autókázásra vágynak. Az év végi akciókról részletes tájékoztatást lehet kérni a sixt@sixt.hu e-mail címen, illetve a +36-1-451-4427-es ügyfélszolgálati telefonszámon, azoknak pedig akik ezt a lehetőséget most kihagyják, a Sixt a jövő évre kíván sok boldogságot, minél több üzleti utat és kikapcsolódást, az utóbbiakhoz pedig már előre is felajánlja szolgálatait – hacsak nem következik be mégis a világvége…

 

 

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Látványos kisfilmekkel jelentkezett a Wallis Motor

Az 1994-ben alapított Wallis Motor márkakereskedések hitvallása a kezdetek óta változatlan – a kereskedéshálózat számára mindig ügyfelei az elsők. A Wallis Motor nem véletlenül piacvezető immár közel 30 éve töretlenül a magyar piacon. Elsőnek lenni azonban nem kiváltság, sokkal inkább eltökéltség és kemény munka. A Wallis Motor új imázskampányának első, magával ragadó videója is ezt az üzenetet igyekszik közvetíteni olyan elismert sportolók és ismert személyek közreműködésével, mint Babos Timi vagy Talmácsi Gábor, akik az életben is kimagasló teljesítményt nyújtanak.

2021. július 11. 16:23

Az utcai divat japán fenegyereke ihlette a Maserati új, limitált szériás luxusautóit

Az autóiparban egyedi és különleges együttműködést valósított meg az olasz luxusautó-márka, a Maserati, illetve az utcai divat és zene egyik legnagyobb japán alakja, Hiroshi Fujiwara. A divattervező és zenei producer Fragment márkájának kollekcióját ültették át az autók világába, így születtek meg a Maserati Ghibli limitált szériás modellváltozatai, az Operanera és az Operabianca. 

2021. június 27. 16:10

Csúcson a Bridgestone magyarországi üzeme

Az üzemben eddig legyártott abroncsokból az összes magyar sofőr kétszer tudna gumit cseréltetni, sőt még mindig maradna plusz egy teljes szett minden budapesti autósra. A KSH adatai alapján erre lenne elég a 35 millió gumiabroncs. A Bridgestone Tatabánya megalapítása óta folyamatosan növeli kapacitását: mostanra képes akár évi 6,5 millió abroncsot kigördíteni az ipari parkból. 

2021. június 19. 12:15

2036-tól átveszik az uralmat az elektromos autók

Az ABB támogatásával készített jelentésben a szakemberek úgy vélik, hogy a világszerte tervezett, 80 e-járműakkumulátor gigaüzem nem lesz elegendő, és kiemelik az automatizálás szerepét a kereslet kielégítésében, mivel az előrejelzések szerint az elektromos járművek száma 2036-ra meghaladja majd a belső égésű motorokkal hajtott járművekét.

2021. június 1. 17:12

Ezek a legnépszerűbb autómárkák

A Picodi.com kutatócsoportja megvizsgálta mely autómárkák iránt érdeklődnek a legjobban az internet-felhasználók Európában.

2021. május 16. 16:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Xiaomi a Fortune Global 500-as listájának 338. helyére lépett

2021. augusztus 3. 09:56

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52