Nemsokára hazánkban a Galaxy Tab3 7.0 táblagép

Czipperer Dia, 2013. április 30. 10:51

A héthüvelykes kijelzővel felszerelt Galaxy Tab3 nemsokára hazánkba is megérkezik. A Samsung tovább növelte teljesítményét, miközben méretei elődjéhez képest jelentősen csökkentek.

Az új Galaxy Tab3 táblagép nagyon könnyen hordozható és stílusos. Ideális olvasáshoz, szórakozáshoz, akár útközben is, mert kényelmesen elfér a kezünkben. Emellett multimédiás teljesítmény szempontjából sem vall szégyent: 1,2 GHz-es kétmagos processzorral szerelték fel, amellyel gyorsabban tölthetünk le, és a programok is jobban futnak rajta (pl. játékok, videók, zenék stb.). Az internetezés élménye is javult, és több hely jut a képek, videók, zenék tárolására a 8/16GB-os belső memóriának köszönhetően (kétféle változatban kapható majd). Ha nem vagyunk megelégedve a tárhely méretével, memóriakártyával tudjuk bővíteni egészen 64 GB-ig.

 

 

A készüléken Android 4.1.2-es Jelly Bean operációs rendszer fut, és két kamera is található rajta. Az előlapi 1,3 a hátlapi pedig 3 megapixeles. Mindezek mellett lehetőség van 3G változat beszerzésére is. Mivel a nemzetközi debütálás már most májusban van, és júniusra ígérik a 3G-s modelleket, hozzánk mire megérkezik, már a két változat egyszerre lesz elérhető – várhatóan a második negyedév végétől.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01