Remekül teljesít a Galaxy S21 Ultra 5G Daubner Anna és a Samsung közös vállalásában

forrás: Prím Online, 2021. április 30. 13:52

A Samsung és Daubner Anna divattervező tavasszal indult együttműködésében a Galaxy S21 Ultra 5G okostelefon az egyik főszereplő. A népszerű dizájner először vállalkozott arra, hogy egy egész kollekciót mobileszközön tervezzen meg, eddigi tapasztalatai pedig rendkívül pozitívak. A készülékben rejlő kreatív lehetőségeknek köszönhetően a hazai divatvilágban egyedülálló darabok készülnek. Az új kollekció célja, hogy felhívja a figyelmet a Magyarországon előforduló természeti értékek védelmére, ebben pedig a kollekció nagykövete, a divatszakértő véleményvezér, Csalár Bence is közreműködik.

Az ismert magyar dizájner, Daubner Anna közel három hete dolgozik a Samsunggal közös Galaxy S21 kollekción, és elmondása szerint a rajongók nagyon különleges végeredményre számíthatnak. A tervező a Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonnal ezúttal igazán szabadjára engedhette a kreativitását, az eredmény pedig még őt is meglepte. A nem mindennapi tervezési folyamat mellett a gyártásban is várhatók egyedi megoldások, amelyek a művész szerint kiválóan tükrözik azokat az értékeket, amelyekre a kollekcióval szeretnék felhívni a figyelmet. Az együttműködés az olyan természeti- és társadalmi értékek köré épül, amelyek megőrzése mindannyiunk közös érdeke, mint például az ökológiai sokszínűség védelme, az önkifejezés szabadsága vagy a kreativitás. 

 

„Több új kihívást is tartogatott számomra ez az együttműködés, a legfontosabb, hogy most először terveztem telefonon a ruhákat. A Galaxy S21 Ultrával azonban sokkal gördülékenyebben ment a munka, mint amire számítottam. A kollekció hangulatát megragadó mood boardot például sokkal gyorsabb volt így elkészíteni, hiszen pillanatok alatt le tudtam menteni és össze tudtam illeszteni a képeket a telefonon. A mintatervezésnél az S Pennel azonnal digitális formában tudtam felrajzolni az egyes elemeket, mégis úgy alakíthattam és színezhettem, mintha csak papírra dolgoznék. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ennyire egyszerűen elvégezhetem ezeket a feladatokat egy telefonon” – mesélte az alkotási folyamatról Daubner Anna.

 

A Galaxy S21 Ultra 5G az S Pennel kiváló társ az olyan kreatív alkotók számára, mint Anna. A Samsung Notes alkalmazásban nem csak a rajzok készíthetők el digitális formában, a kézzel írt feljegyzések is azonnal szöveggé alakíthatók, így bármilyen inspiráció könnyen elmenthető későbbre. Ha a tervezés során Annának nagyobb képernyőre lenne szüksége, hogy minden darabot egyben láthasson, a Samsung DeX segítségével bármikor csatlakoztathatja a telefont tévéhez, a számítógépre is pillanatok alatt átvihetők a tervek. Az okostelefonos tervezés ugyanakkor nem az egyetlen szokatlan elem a kollekcióban. 

 

 

„Úgy gondolom, fontos, hogy a kollekció által képviselt értékek minden részletben megjelenjenek, így több olyan megoldást is kipróbáltunk, amelyekkel nemcsak még extrábbak lehetnek a ruhák, de a környezetet is kímélhetjük. Az alapanyagként szolgáló természetes viszkóz fenntartható eljárással készül Olaszországban, egy Comói-tó melletti manufaktúrában. Az egyik darabunk pedig, amely mindenki számára elérhető lesz, biopamutból készül. Ezek mellett van még egy nagy újdonság a kollekcióban, hiszen most először terveztem férfi öltözéket” – tette hozzá a tervező. 

 

Az együttműködéshez a hazai divatszakma fiatal ikonja, a fenntartható divat témakörében kutató szakértő, Csalár Bence is csatlakozott, hogy a Galaxy S21 kollekció nagyköveteként szélesebb körben is bemutathassa a készülő darabokat. A véleményvezér a közösségi médiában jelentkezik rendszeres hírekkel a kollekcióról, beszélget az inspirációkról a tervezővel, valamint részt vesz a kész öltözékeket bemutató look book elkészítésében is.    

 

„Nagyon izgalmas ez az együttműködés és úgy érzem, egy igazán különleges kollekció készül Anna műhelyében, ezért is örültem, amikor megtudtam, hogy a részese lehetek – mondta el Csalár Bence. – A Galaxy S21 kollekció nem csak attól egyedi, hogy Anna egy okostelefonon tervezi. Több olyan különleges darab feltűnik majd benne, amelyeket nem láthatnánk egy szokványos kollekcióban, és olyan értékeket mutat meg, amelyek mindannyiunk számára fontosak.”

 

Az Anna Daubner és a Samsung közös kollekciójának darabjai hamarosan nemcsak a terveken, hanem a valóságban is elkészülnek. Az ikonikus öltözékek születését Anna Daubner és Csalár Bence Instagram oldalán is nyomon követhetik a rajongók, a bemutatást követően pedig a márka webshopjában vagy a budapesti Margot üzletben lesznek megvásárolhatók. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Online csereprogramokkal pöröghet fel az 5G telefonértékesítés

A felhasználók többsége 5G kompatibilis mobilra cseréli telefonját az elkövetkező 24 hónapban. Kedvezményért cserébe közülük sokan visszaadnák régi készüléküket a szolgáltatónak, de azok közül még kevesen látják az üzleti lehetőséget.

2021. június 25. 10:01

Az NMHH együttműködik a cseh társhatósággal

Elfogadta egy gyöngyösi frekvenciapályázat tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület emellett elvégezte egy pápai frekvenciapályázat alaki vizsgálatát, és döntött négy vidéki pályázati eljárás nyerteséről is. 

2021. június 24. 17:55

Oracle - Minden egyes felhőben elköltött dollár után akár 33 cent visszatérítés

Az Oracle bejelentette az Oracle Support Rewards programot, amelynek keretében az Oracle felhős infrastruktúra szolgáltatását – Oracle Cloud Infrastructure (OCI)  – választó ügyfelek jelentősen mérsékelhetik vagy akár nullára csökkenthetik helyben használt Oracle technológiai licenceik support költségét. 

2021. június 24. 16:21

Új okosórákat mutatott be Magyarországon a Huawei

Újabb okosórákat hoz Magyarországra a Huawei Technologies, amely 2021 első negyedévében jelentősen növelte forgalmát a viselhető okoseszközök, az audióeszközök és a számítógépek szegmensében is a hazai piacon. A most bemutatott Watch 3 széria bizonyos típusai többek között méri a bőr hőmérsékletét, és akár három hétig is bírja egyetlen feltöltéssel, valamint már a hívásokat is kezeli. 

2021. június 24. 14:39

Accenture Business Futures 2021 jelentés

Az Accenture új jelentése szerint a vállalatok 88%-a tisztában van az előttük álló kihívásokkal, de csak 6%-uk biztos abban, hogy képes lesz ezeket felismerni és kezelni. A Business Futures 2021 jelentés segítséget nyújthat a cégvezetők számára a sikeres működéshez azzal, hogy nem csak azonosítja, hanem értelmezi is a vállalatokat átformáló üzleti változások jeleit. 

2021. június 24. 12:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40