Atigris kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Atigris

Microsoft Office 365 Kompetencia Központ az Atigrisnél

Az Atigris Informatika a Microsoft fejlesztéseit követve, BPOS Kompetencia Központját Microsoft Office 365 Kompetencia Központtá alakítja.

Kulcsszavak: Microsoft Atigris
2011. április 15. 12:53

Új jegyzetelőszoftver joghallgatóknak

Az Atigris a CompLex kiadó megbízásából szeptember elejére adja át a joghallgatók jegyzetelését megkönnyítő, a CompLex termékek portfóliójába szervesen illeszkedő új szoftvert, a Studiumot.

Kulcsszavak: felsőoktatás Atigris
2010. szeptember 22. 16:30

Hogyan védekezzünk a "politikai önkéntesek" ellen?

A média postaládáiba nap mint nap „fúj be a szél” az állami intézmények, hivatalok vagy politikai szervezetek működésével kapcsolatos, kiszivárgott belső információkat. A legutóbbi - a BKV-val kapcsolatos - ilyen hírt elemezve több IT biztonsági szakértő is arra a következtetésre jutott, hogy az esetek döntő többségében nem hackertámadást vagy „kémprogramok” célzott adatgyűjtését kell az események hátterében keresnünk, hanem magát az esendő embert. Például azokat a „politikai önkénteseket”, akiknél a munkájuk révén tudomásukra jutott információk kezelése során a közérdek mély politikai meggyőződésen alapuló szolgálata iránti igény esetenként háttérbe szorítja a munkáltató iránti elvárható lojalitást.

2008. május 30. 18:20

Nem az Atigris a Microsoft Campus és a Microsoft School szerződések szállítója

Több sajtóorgánumban, internetes fórumban félreérthetően az jelent meg, hogy az Atigris Informatika a GKM által márciusban megkötött  Microsoft Campus, illetve Microsoft School szerződések szállítója - informálta  szerkesztőségünket az Atigris.

Kulcsszavak: +céginfo Atigris
2008. április 4. 09:40

Munkaidő-beosztást kezelő rendszer az Atigristől

Új szoftvert fejleszt az Atigris Informatika, melynek segítségével a nagyvállalatok képesek lesznek nagy létszámú, vegyes munkarendben dolgozó alkalmazott munkaidő-beosztásának kezelésére.

2008. március 27. 12:19

Megszerezte nyolcadik Microsoft Gold Partneri címét az Atigris

Nyolcadik Microsoft Gold Partneri kompetenciáját is megszerezte az Atigris Informatika, Magyarország vezető Microsoft megoldásszállítója.

Kulcsszavak: Atigris +céginfo
2008. március 26. 17:16

Új intranet portál alkalmazás az Atigristől

A Microsoft Office Sharepoint Server 2007 alapú portál megoldás egyedülálló módon támogatja az IT munkatársak, rendszer- és alkalmazásgazdák napi munkáját az egyén és a munkacsoportok, vezetők szintjén egyaránt.

Kulcsszavak: szerverszoft Atigris
2008. március 13. 14:14

Már lehet vásárolni Microsoft licencet és szolgáltatásokat a KSZF-ben

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) eredményt hirdetett és aláírásra is került a „Microsoft, vagy azzal egyenértékű szoftver licencek bővítése, kiegészítése, valamint kapcsolódó szolgáltatások teljesítése” tárgyában kiírt nyílt, központosított közbeszerzési pályázat.

2008. március 11. 14:48

Kétszeresen is a legjobb az Atigris a KSZF Microsoft tenderén

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság eredményt hirdetett a „Microsoft, vagy azzal egyenértékű szoftver licenszek bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, beszerzése valamint kapcsolódó szolgáltatások teljesítése” tárgyában kiírt nyílt, központosított közbeszerzési eljárásban.

2008. február 26. 11:04

Segítség Windows Vista szoftverek nagy tömegű telepítéséhez

Az Atigris új szolgáltatásával az Atigris ügyfelei könnyebben és gyorsabban végezhetik a Windows Vista szoftverek nagy tömegű telepítését, menedzselt körülmények közt. A támogatási szolgáltatás technológiai háttere a Microsoft megújult Távfelügyeleti Szolgáltatása, a Windows Deployment Services.

Kulcsszavak: Vista Atigris
2008. február 20. 12:58

Jól vizsgázott az új börtön-informatikai rendszer

Az első negyven fogvatartott befogadása egyidejűleg azt is jelentette, hogy 2008. január 15.-én megkezdődött az PPP konstrukcióban létesült tiszalöki börtön informatikai rendszerének éles alkalmazása is.

Kulcsszavak: ügyvitel Atigris
2008. január 16. 11:34

Új üzleti portál az Atigristől

Az Atigris Informatika rövidesen elindítja kísérleti jelleggel a vienna.hu online állás- és munkaközvetítő új üzleti portálját.

2007. december 5. 14:50

Önkormányzati beszerzések új módszerrel

A közbeszerzési törvény ez év elejétől teszi lehetővé a települési önkormányzatok számára, hogy az általuk működtetett intézményrendszer beszerzéseit centralizált módon, az ún. helyben-központosított közbeszerzés rendszerében valósítsák meg...

Kulcsszavak: Atigris közbeszerzés
2007. november 5. 18:37

Patchlink Corporation + SecureWave SA = Lumension Security

Az amerikai PatchLink Corporation felvásárolta az információszivárgás elleni küzdelem egyik európai zászlóshajóját a luxemburgi székhelyű SecureWave vállatot és új nevet adott az egyesített cégnek: Lumension Security. Az új cégnév alatt továbbfejlesztik és szorosabban integrálják az eddig forgalmazott termékeket, hogy létrejöjjön a legjobb házirend alapú megoldás a teljes biztonsági menedzsment életciklusra.

Kulcsszavak: security Atigris
2007. október 23. 16:20

Atigris és e-Corvina együttműködés az iratkezelés területén

Együttműködési megállapodást írt alá az ATIGRIS Informatika ZRt és az e-Corvina Informatikai Szolgáltató Kft, amely alapján közösen új verziójú iratkezelő rendszert fejlesztenek az ATIGRIS ZRt FilingDoc 2.0-s és az adActa.Net 4.4 iratkezelő rendszerekre alapozva.

2007. szeptember 18. 07:31

Adatszivárgás ellen a bankok is védhetők

Egy banknál ritkán hallunk titkos, illetve bizalmas információk kiszivárgásáról, mégis a bankok számára is reális kockázatot jelent az adatszivárgás.

Kulcsszavak: Atigris bankszolg
2007. szeptember 16. 12:02

Már több mint 3 millió cég az Alibaba.com-on

Az Alibaba.com-on ma már több mint három millióan randevúznak. Nem párkeresésről, nem érzelmekről, hanem kőkemény üzletről van szó. Cégek keresnek termékeiknek vevőt, kínálják portékájukat, mások meg árut keresnek felhasználásra, eladásra. A világ leglátogatottabb online business-to-business (B2B) piacán az üzletei partnerek minden eddiginél könnyebben és gyorsabban találhatnak egymásra, mindenféle ügynöki közreműködés nélkül. Mintegy 30 ágazati kategóriában, 5000 termékcsoportban kereshetünk, illetve adhatunk el.

Kulcsszavak: e-business Atigris
2007. szeptember 15. 09:08

Az Atigris Kínában a Magyar Évaddal

Az Atigris Informatika Zrt. is részt vesz azon az eseménysorozaton, amely szeptember elején indul Kínában, a két ország kapcsolatainak fellendítésére.

Kulcsszavak: Atigris Kína
2007. augusztus 28. 12:29

„PatchMeter” –szerverbiztonsági adatok mérése

Az ATIGRIS Zrt. un. „PatchMeter” alkalmazása valójában egy add-on komponens az SMS 2003 rendszerekhez, mely képes Windows alapú rendszerek biztonsági állapotát megjeleníteni szemléletes formában.

Kulcsszavak: security szerver Atigris
2007. június 12. 07:51

SharePoint portál az ELTE-n

Az ATIGRIS Zrt. májusban referenciaértékű projektet zárt az ELTE Programnyelvek és Fordítóprogram Tanszékén. A projekt keretei közt az ATIGRIS szakemberei implementálták a Microsoft legújabb portál technológiára épülő SPS 2007-es termékét a Tanszék igényei szerint.

2007. június 5. 12:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

Az ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. hetedik alkalommal nyerte el a tekintélyes Business Superbrands díjat.

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult.

2021. május 4. 19:29