COMPUTEX 2024 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: COMPUTEX 2024

Az ASUSTOR a 2024-es Computexen

Szeretnénk köszönetet mondani minden vendégünknek és márkapartnerünknek, köztük a Toshibának, a Western Digitalnak, a Samsungnak és a Goldkeynek, hogy eljöttek és részt vettek velünk a 2024-es COMPUTEX-en. Közreműködésük gazdagította az ASUSTOR standján látható tartalmakat. Azok számára, akik nem tudtak személyesen ellátogatni a COMPUTEX-en az ASUSTOR standjára, ebből a közleményből kiderül, hogy miket állítottunk ki idén.

Kulcsszavak: NAS COMPUTEX 2024 ASUSTOR
2024. június 27. 14:31

Teljesítmény, sebesség és tartósság egy dinamikus autóversenyt idéző bemutatóban

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy a COMPUTEX 2024 kiállításra az autóversenyek által ihletett „Kingston: Racing Beyond Limits” bemutatóteremmel tér vissza. 

2024. június 5. 14:36

Tárolási- és hálózati megoldásokat mutat be a QNAP

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2024-en (Nangang Exhibition Center, 1-es csarnok, J0628 stand), hogy átfogó informatikai megoldásokat mutasson be, beleértve az AI-alapú fájlkezelést és felügyeletet, a magas rendelkezésre állású rendszereket, a myQNAPcloud One felhőtárhelyet, a 25 GbE-s eszközöket és a Thunderbolt 4 NAS-t videószerkesztéshez, a gyártási végrehajtórendszer-megoldásokat (MES) és még sok mást.

Kulcsszavak: COMPUTEX 2024 QNAP
2024. június 3. 20:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

Az első helyen végzett a Schneider Electric a TIME magazin és a Statista által összeállított, a világ legfenntarthatóbban működő vállalatait bemutató rangsorban. A társaság többek között saját fenntarthatósági programjával, illetve az ügyfelei és beszállítói energiahatékonysági és klímavédelmi törekvéseit támogató megoldásaival és kezdeményezéseivel érdemelte ki az elismerést.

2024. július 4. 19:09